Σελίδες

22 Μαρτίου 2023

Αυτός ο Nέος Nόμος για την "Kλιματική Aλλαγή" είναι εξαιρετικά Oργουελικός - Όλα αποσκοπούν στον Aπόλυτο Έλεγχο

Μετάφραση: Απολλόδωρος
16 Δεκεμβρίου 2022 | Peter Imanuelsen | Διάβαστε το εδώ
 
Θυμάστε όταν οι άνθρωποι αποκαλούνταν "θεωρητικοί συνωμοσίας" επειδή προειδοποιούσαν ότι το λουκέτο του “κλίματος” θα ήταν το επόμενο βήμα;
Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον νέο εξαιρετικά δρακόντειο νόμο στη Βρετανία που μοιάζει σαν κάτι βγαλμένο από το 1984.
 
Θα χωρίσουν την πόλη της Οξφόρδης σε έξι διαφορετικές ζώνες και οι άνθρωποι θα έχουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό φορών που θα τους επιτρέπεται να διασχίζουν τις ζώνες με το αυτοκίνητό τους.
Θα σας Παρακολουθούν.
 
Όλοι οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να δηλώσουν το αυτοκίνητό τους στο δημοτικό συμβούλιο. Οι κάμερες αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας που θα τοποθετηθούν στην πόλη θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ πόσες φορές βγαίνετε από τη ζώνη σας.
 
Στην πραγματικότητα, τα ιδιωτικά αυτοκίνητα θα απαγορευτεί εντελώς να διασχίζουν τις ζώνες, εκτός αν αγοράσετε μια άδεια, η οποία θα σας επιτρέπει το πολύ 100 διελεύσεις το χρόνο! Ω, πόσο γενναιόδωρο.
 
Όσοι δεν έχουν άδεια ή αν οδηγείτε μεταξύ των ζωνών αφού έχετε συμπληρώσει το όριο των 100 διελεύσεων, θα σας επιβάλλεται πρόστιμο 70 λίρες ανά διέλευση.
 
Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της “κλιματικής αλλαγής”, με στόχο να σταματήσουν οι άνθρωποι να κάνουν "περιττές" μετακινήσεις και να αναγκαστούν να περπατήσουν ή να πάρουν το λεωφορείο αντί γι' αυτό.
 
Ξέρετε ποιος άλλος έκανε σχεδόν αδύνατη την ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων και ανάγκασε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Η Σοβιετική Ένωση. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωτηρία του πλανήτη. Πρόκειται για μια κομμουνιστική ιδέα στον πυρήνα της. Το κράτος θα αποφασίζει πού, πώς και πότε μπορείτε να ταξιδεύετε.
 
Αυτοί οι δικτάτορες νομίζουν ότι μπορούν απλά να επιβάλλουν την τυραννία στο λαιμό του λαού, με έναν επικεφαλής του Συμβουλίου Ταξιδίων της χώρας να λέει ότι το σχέδιο "θα προχωρήσει είτε αρέσει είτε όχι στους ανθρώπους".
 
Α, θα σας απαγορευτεί να ταξιδεύετε και θα είστε ευχαριστημένοι - Είτε σας αρέσει είτε όχι!
Αυτές οι κλιματικές ζώνες θα μετατρέψουν την Οξφόρδη σε μια "πόλη των 15 λεπτών", με το σχέδιο να αναγκάζει τους ανθρώπους να περπατούν προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα και υπηρεσίες.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!
 
Το είδατε αυτό, το θέμα της "πόλης των 15 λεπτών"; Θα σας αφήσω να μαντέψετε από πού προέρχεται αυτή η ιδέα...
Προέρχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μίλησαν κυριολεκτικά γι' αυτό στη Σύνοδο Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2021.
 
Έχουμε μια μη εκλεγμένη ελίτ που προωθεί τους κλιματικούς της στόχους και την οργουελική της ατζέντα, και οι τοπικές πόλεις και τα συμβούλια συνεργάζονται μαζί τους για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους στο κοινό - ενάντια στη θέλησή του.
 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΤΕ! ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ!.
 
Τώρα το συμβούλιο έχει λάβει οργισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα από τους ντόπιους που είναι εξοργισμένοι με αυτό που είναι ουσιαστικά μια μορφή κλειδώματος του κλίματος. Δεν θέλουν να πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα μόνο και μόνο για να τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν στη γειτονιά τους.
 
Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει πάνω σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι οι υπάλληλοι έχουν υποστεί "ακραία κακοποίηση". Οι απειλές και η κακοποίηση δεν είναι ποτέ αποδεκτές. Είναι ενδιαφέρον να δούμε την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης εδώ, όπου το χρησιμοποιούν αυτό για να επιτεθούν σε όσους αντιτίθενται σε αυτόν τον δρακόντειο κανόνα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έστειλαν κακά μηνύματα, επομένως κανείς δεν επιτρέπεται να αντιταχθεί σε αυτή την τυραννία!
 
Φυσικά, οι "ελεγκτές γεγονότων" έχουν αναμειχθεί επίσης, υποστηρίζοντας ότι αυτό σίγουρα δεν είναι ένα κλιματικό κλείδωμα. Επειδή, βλέπετε, περιορίζουν μόνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μεταξύ των ζωνών. Οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να περπατήσουν! Και δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που να εμποδίζουν τους ανθρώπους να οδηγούν, παρά μόνο κάμερες που διαβάζουν την πινακίδα κυκλοφορίας σας και στη συνέχεια σας στέλνουν ένα πρόστιμο 70 λιρών με το ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει καθόλου αποκλεισμός του κλίματος εδώ!
 
Έτσι, δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, μόνο κάμερες που σας παρακολουθούν και σας στέλνουν πρόστιμα. Τότε όλα είναι εντάξει!
 
Αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο δρακόντειο πράγμα.
 
Είχαν επίσης μια δοκιμή στη Βρετανία για κάτι που έμοιαζε πολύ με ένα Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης (social credit score). Οι άνθρωποι θα είχαν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους που θα παρακολουθούσε την τοποθεσία τους και οι άνθρωποι θα έπαιρναν πόντους αν ήταν φιλικοί προς το περιβάλλον και έπαιρναν το λεωφορείο αντί να οδηγούν.
 
Βλέπουμε ήδη αρκετές χώρες στην Ευρώπη να εισάγουν “κλιματικά” λουκέτα, να περιορίζουν τις θερμοκρασίες στους εσωτερικούς χώρους, ενώ στην Ιταλία απαγορεύουν στους ανθρώπους ακόμα και να θερμαίνουν τα σπίτια τους τη νύχτα! Γνωρίζω, γιατί βρέθηκα πρόσφατα εκεί και το έζησα από πρώτο χέρι.
 
Συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει;
 
Τα λουκέτα για το Covid ήταν μόνο η αρχή. Όπως έχω προειδοποιήσει και στο παρελθόν, τα επόμενα βήματα θα είναι τα κλιματικά λουκέτα και μπορούμε ήδη να τους δούμε να εργάζονται σκληρά για να το πετύχουν αυτό.
 
Όπως πιθανώς γνωρίζετε, στην Ολλανδία πρόκειται να αναγκάσουν τους αγρότες να πουλήσουν τη γη τους στο κράτος και να παραδώσουν τα αγροκτήματά τους - Όλα αυτά προκειμένου να επιτευχθούν οι “κλιματικοί στόχοι” του 2030.
 
Δεν θα είναι μόνο τα κλιματικά λουκέτα. Το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας είναι προ των πυλών και θα συνδέεται με την ψηφιακή σας ταυτότητα. Τα κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και τότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο θα είναι να αποκλειστούν οι αντιφρονούντες.
 
Έχουμε ήδη δει πώς εταιρείες όπως η PayPal απαγόρευσαν ανθρώπους για τις πολιτικές τους απόψεις, φανταστείτε πότε η κυβέρνηση θα το κάνει με το ψηφιακό της νόμισμα.
 
Η παγκόσμια τυραννία είναι μεγαλύτερη απειλή από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
 
----
Δικτυογραφία:
This new climate change rule is extremely Orwellian.

1 σχόλιο:

  1. Με προσχήματα τις πανδημίες, τις κλιματικές καταστροφές κλπ, ναι, το συνδικάτο της νέας τάξης (αταξίας;) πραγμάτων σε ένα στόχο μόνο στοχεύει. Στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπινου νου, για να καταστούν οι άνθρωποι πλέον πειθήνια όργανα και ρομπότ remote control... Δεν θα βλέπουμε πλέον έργα επιστημονικής φαντασίας, αλλά θα βιώνουμε καταστάσεις με πρωταγωνιστές εμάς τους ίδιους ...

    Χαρακτηριστικά αναφέρεται από ένα Σουηδό επιστήμονα:
    «Όταν η επιστήμη παράγει αποτελέσματα που αλλάζουν τη νευροβιολογική περιγραφή της ανθρώπινης συνείδησης, τι έχει απομείνει από τις έννοιες ότι οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση και προσωπική ευθύνη για τις πράξεις τους»;

    Και αν κάποιος συνεργεί στην απώλεια της δικής του ελευθερίας, επηρεασμένος από κακές συγκυρίες, όπως πολιτικές, οικονομικές, και κοινωνικές, ας μην νομίζει ότι τα πράγματα τελειώνουν μόνο με υλικές συνέπειες. Δεν έχομε μόνο σώμα αλλά και ψυχή που ζωοποιεί το σώμα και είναι αιώνια. Στη ζωή αυτή «δίνομε εξετάσεις» κατά τον γέροντα Παΐσιο, για το αν είμαστε άξιοι να ζήσομε σαν παιδιά του Θεού μαζί Του στην αιωνιότητα, στον νέο πνευματικό πλέον Παράδεισο, στην επουράνια Ιερουσαλήμ. Αλλά εκεί μόνο ελεύθερα όντα μπορούν να μπουν. Δεν θα μπουν ζώα ή μηχανές, ούτε ζωώδεις άνθρωποι, όπως λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη: «έξω οι κύνες και οι φαρμακοί (μάγοι) και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτρες και πας ο αγαπών και παράγων το ψεύδος» (Αποκ. ΚΒ-15).

    Εξ άλλου οι δυνάμεις του κακού προσπαθώντας να πάρουν τον διοίκηση της Γης στα χέρια τους, χρησιμοποιούν την τεχνική της υποδούλωσης μέσω ηλεκτρονικού ελέγχου, κοινώς τσιπαρίσματος. Η Ευρώπη πρώτα θέλει ένα ενιαίο είδος ταυτότητος, και μετά (όπως στην Αμερική) θέλουν να τσιπάρουν όλους τους πολίτες, σαν να είναι ζώα, που θα τα τηλε-χειρίζονται με την σύγχρονη τεχνολογία. Και οι ταυτότητες της Ευρώπης, και το σφράγισμα των ίδιων των ανθρώπων είναι αντιχριστιανικά και πνευματικά ολέθρια. Στο θέμα της ελευθερίας της προσωπικότητας συνάπτεται και το θέμα των εγκληματικών ενεργειών που μπορεί να πράξει κάποιος κατά διαταγή άλλου ανθρώπου ή και υπολογιστή ακόμη... οπότε το κακό μεγαλώνει...και σε λίγο θα είναι αδύνατο να ανακοπεί, αφού οι ίδιοι οι άνθρωποι αδιαφορούν χωρίς να διαλογίζονται τι θα αφήσουν στα παιδιά και εγγόνια τους...

    "Πρόσφατα αποκάλυψαν Σουηδοί επιστήμονες: «Εδώ στη Σουηδία διαπράττονται στην έρευνα (του εγκεφάλου) και την ανάπτυξη, εγκλήματα κατά των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας ως πολιτών. Αυτό συμβαίνει τώρα στη Σουηδία! Ένας αριθμός των ατόμων που ζουν στη Σόλνα (της Στοκχόλμης) έχουν τους εγκεφάλους τους "σε ομηρία" τα τελευταία τρία χρόνια. Μια υποβοηθούμενη από υπολογιστή απευθείας σύνδεση έχει γίνει στα αντικείμενα - εγκεφάλους. Nano-εμφυτεύματα έχουν εγχυθεί χωρίς τη συγκατάθεση των υποκειμένων, κατά την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο. Μετά την ένεση, τα αντικείμενα συνδέθηκαν με τους υπολογιστές της έρευνας. Λογισμικό για την ανάπτυξη συνθετικής τηλεπάθειας δουλεύει όλο το εικοσιτετράωρο αρχής ήδη γενομένης"... (Αρχείου)
    Στην Ορθοδοξία δεν αγνοούμε τη σχέση που έχει ο εγκέφαλος με την καρδιά στον άνθρωπο. Γνωρίζομε ότι το αληθινό κέντρο που συνδέει όλες τις δυνάμεις του ανθρώπου είναι η καρδιά, και αν παύσει να λειτουργεί αρμονικά, σε σχέση με τις επιθυμίες, το θυμό, και τις σκέψεις (λογισμούς) φιλτράροντας το κάθε τι που περνάει από το μυαλό, τότε ο άνθρωπος κινδυνεύει να αρρωστήσει ψυχικά, να γίνει εμπαθής και να χαθεί πνευματικά. Όχι μόνο η παραμέληση του σωστού ρόλου της καρδιάς και του πνεύματος, αλλά ακόμα και η τεχνητή παράκαμψη της σειράς των εγκεφαλικών λειτουργιών αρρωσταίνει τον άνθρωπο.
    Με λίγα λόγια ο Θεός μας χάρισε ελεύθερη βούληση για να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό. Οι σημερινοί εωσφόροι μας οδηγούν μόνο στο κακό και σε ότι μας υποδείξουν ... Ας διαλογιστούμε λίγο ποιο θα είναι το μέλλον των παιδιών μας, που ρομποτικά και καθ΄ υπόδειξη στο εγγύς μέλλον θα σκέφτονται και θα κινούνται...υπό απόλυτο έλεγχο!
    Dr Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.