Σελίδες

9 Μαρτίου 2023

Klaus Schwab: «Όποιος κατακτήσει τις τεχνολογίες της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης θα γίνει κυρίαρχος του κόσμου». Η φρίκη έφτασε...

Ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab κάλεσε τις ελίτ να συσπειρωθούν και να μάθουν να «κατακτούν» τις προηγμένες τεχνολογίες. Προειδοποίησε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να γλιστρήσει από τα δάχτυλά μας εάν δεν ενεργήσουν γρήγορα. Έρχεται ταχύτατα η συγχώνευση της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας ταυτότητας...
 
Ο τύπος δεν κρατιέται…! Το λένε ανοιχτά και η πλειονότητα του κόσμου δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση». Εκτός από αυτόν όμως, θυμηθείτε ότι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κρατιέται να μετατρέψει την Ελλάδα σε «Ηγέτη της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης». Το σατιρίζουν ακόμα και οι Ράδιο Αρβύλα, πιθανόν χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει. Αντιλαμβάνεστε το μέλλον που μας ετοιμάζουν...; 
 
Πηγές: Infowars και Rair Foundation
Απόδοση και Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση
 
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έκανε αυτές τις δηλώσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι . Ο Schwab αναφερόταν στις λεγόμενες τεχνολογίες της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης (4IR).  
 
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μιλούσε σε μια συγκέντρωση στο Ντουμπάι που δεν τιτλοφορείται και τόσο διακριτικά, αφού ονομάζεται «Διάσκεψη Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης»...  
 
Ο Schwab επεσήμανε τις «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» και δήλωσε ότι «Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι ο κύριος του κόσμου». 
 
Οι νέες τεχνολογίες και ο πλήρης έλεγχος του μυαλού από τα πανταχού παρόντα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι...Γνωρίστε τον άνθρωπο που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο και να σας πάρει τα πάντα καθώς και ολόκληρο το σχεδιασμό της Νέας Τάξης σε ένα άρθρο φωτιά (εδώ) 
 
Οι ηγέτες του κόσμου...
 
Σκεφτείτε την τεχνητή νοημοσύνη, το μετασύμπαν και τη συνθετική βιολογία. Είπε, «Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι κύριος του κόσμου».  
 
«Η ζωή μας, σε δέκα χρόνια από τώρα, θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί», είπε ο Schwab, προσθέτοντας, «Η βαθιά μου ανησυχία είναι ότι [με] τεχνολογίες #4IR, εάν δεν συνεργαστούμε σε παγκόσμια κλίμακα, εάν δεν διατυπώσουμε , διαμορφώνουν μαζί τις απαραίτητες πολιτικές, θα ξεφύγουν από τη δύναμή μας να κυριαρχήσουμε σε αυτές τις τεχνολογίες».  
 
'Our life in 10 years from now will be completely different, very much affected, & who masters [#4IR] technologies, in some way, will be the masters of the world': Klaus Schwab, World Government Summit 2023 #WorldGovSummit #WGS @WorldGovSummit pic.twitter.com/NhLahuT56D— Tim Hinchliffe (@TimHinchliffe) February 13, 2023 
 
Ο Schwab έχει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες προηγμένες τεχνολογίες και έχει προβλέψει στο παρελθόν ότι «Αυτό στο οποίο θα οδηγήσει η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση είναι μια συγχώνευση της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας ταυτότητας».  
 
 
Ο Schwab υποστηρίζει επίσης ανοιχτά κάτι που τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι είναι αποκλειστικά πεδίο συζήτησης για τους θεωρητικούς συνωμοσίας, δηλαδή «ενεργά εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που σπάνε το φράγμα του δέρματος του σώματός μας».  
 
Η σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές είναι στόχος όλων των παγκοσμιοποιητών και των οργανώσεων τους. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του WEF το 2017, ο Schwab ρώτησε τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, εάν μπορούσε να οραματιστεί ένα μέλλον όπου όλοι θα έχουν ένα εγκεφαλικό τσιπ που θα τους επέτρεπε να «μετρήσουν τα εγκεφαλικά σας κύματα και να πουν αμέσως πώς αντιδρούν οι άνθρωποι» ή «αισθάνονται». ”; 
 
 
Ο Schwab έχει γράψει δύο βιβλία για την υπερανθρώπινη επανάσταση: « Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση » (2017) και « Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση » (2018), τα οποία είχαν έναν εμπρός από τον Satya Nadella, τον CEO της Microsoft.  
 
Στο βιβλίο του «Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», ο Schwab υποστηρίζει ένα μέλλον στο οποίο οι αρχές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάμειξη της τεχνολογίας με το ανθρώπινο σώμα για να «εισχωρήσουν στον μέχρι τότε ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας το η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ."  
 
Ο Schwab γράφει ότι η ικανότητα «των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των δικαστηρίων να χρησιμοποιούν τεχνικές για τον προσδιορισμό της πιθανότητας εγκληματικής δραστηριότητας, την αξιολόγηση της ενοχής ή ακόμη και πιθανή ανάκτηση αναμνήσεων απευθείας από τον εγκέφαλο των ανθρώπων θα αυξηθεί». Πρόσθεσε, «ακόμα και η διέλευση των εθνικών συνόρων μπορεί μια μέρα να περιλαμβάνει μια λεπτομερή σάρωση εγκεφάλου για την αξιολόγηση του κινδύνου ασφάλειας ενός ατόμου». 
 
Η «ηγέτιδα» Ελλάδα στο Μετανθρωπισμό της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης»...  
 
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας πλέον έχουμε εισέλθει στην εποχή του μετανθρωπισμού και τη μετατροπή των σωμάτων των ανθρώπων ακόμα και σε τοπικά ασύρματα δίκτυα. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες αποκαλύψαμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Bill Gates που του δίνει «αποκλειστικά δικαιώματα» για να «μηχανογραφήσει» τα ανθρώπινα σώματα και να τα χρησιμοποιεί ως τοπικά ασύρματα δίκτυα, ενώ σε άλλη ανάρτηση μας (εδώ)είχαμε παρουσιάσει τον Dr David Nixon να δείχνει ζωντανά σε συνέντευξη εικόνες που αποκλύπτουν την ύπαρξη τετράγωνων αντικειμένων μέσα στο εμβόλιο της Pfizer που παρατήρησε μέσω του μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου, τα οποία όπως εξηγεί, θεωρεί ότι είναι μικρο-κυκλώματα...  
 
Μήπως είναι αυτή η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στην οποία θα ηγηθεί η Ελλάδα σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Γιάννη Οικονόμου; Είστε έτοιμοι...; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.