Σελίδες

29 Μαρτίου 2023

Προοδευτικός φασισμός σε προέλαση! Δεκάδες… τρανς μαντράχαλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα

Η Βρετανίδα ακτιβίστρια Kellie-Jay Keen-Minshull πιστεύει ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες και αυτό αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως για την ορθοπολιτική εποχή μας. Χθες και ενώ η Keen-Minshull βρισκόταν σε περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, τρανς ακτιβιστές και προοδευτικοί συνοδοιπόροι της επιτέθηκαν, της πέταξαν τοματοχυμό, την κατέβρεξαν με νερό, την χτυπούσαν με πλακάτ, την έβριζαν και τελικά μπόρεσε να ξεφύγει από τον μανιασμένο όχλο με τη βοήθεια αστυνομικών. 
 
Κάτω από άλλες συνθήκες το θέαμα μιας μόνης γυναίκας να προπηλακίζεται από δεκάδες μαντράχαλους, θα έκανε έξαλλο τον προοδευτικό χώρο που θα μιλούσε για μισογυνική και σεξιστική επίθεση. Αφού όμως η Keen-Minshull δεν ασπάζεται τις ορθές προοδευτικές απόψεις της woke ορθοδοξίας, σήμερα η ορθοπολιτική Αριστερά και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ πανηγυρίζουν που κατάφεραν να διακόψουν την περιοδεία της και να φιμώσουν μια διαβόητη “τρανσφοβική” και “ακροδεξιά” ακτιβίστρια…
 
Το έχω ξαναγράψει : ο φασισμός στην εποχή μας δεν φοράει στρατιωτικές στολές και μπότες. Eίναι ντυμένος με προοδευτικό μανδύα και μιλάει τη γλώσσα της “ενσυναίσθησης” , του “αντιρατσισμού” και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.