Σελίδες

8 Μαρτίου 2023

Γίνε πρώτα ραββίνα ή ιμάμισσα

Έρχεται η κυρα Άννα Διαμαντοπούλου να ζητήσει να υπάρχουν και γυναίκες ιερείς, πέρα από άντρες, καλώντας την Εκκλησία μάλιστα να ξεκινήσει εκείνη την συζήτηση. (https://balsamopsyxhs.gr/2022/09/07/η-άννα-διαμαντοπούλου-προτείνει-γυνα/ ). Λέει συγκεκριμένα: 
 
«Η Ορθόδοξη Ιεροσύνη χρειάζεται άνδρες και γυναίκες. Το εκκλησιαστικό βίωμα στον 21ο αιώνα πρέπει να διαμορφώνεται και από άντρες, και από γυναίκες. Η συζήτηση να ανοίξει από την Εκκλησία & όχι μόνο».
 
Τι σε νοιάζει εσένα, που υπήρξες ιέρεια του πρωθιερέα της διαπλοκής Σημίτη και με τα λεφτά μας στο χαμαιτυπείο των Βρυξελλών δεν προώθησες τίποτα από τα ελληνικά συμφέροντα;
 
Ακόμα κι αν είσαι Ορθόδοξος και κοινωνείς Σώμα και Αίμα Κυρίου, δεν μπορείς να έχεις άποψιν επί θεμάτων, τα οποία μόνον ο Κύριος ορίζει.  
 
Γι αυτό σου προτείνω να πας να γίνεις ΡΑΒΒΙΝΑ ή ΙΜΑΜΙΣΣΑ, αν τολμάς να εκφράσεις άποψιν σε αυτούς τους χώρους. Μην μου πεις ότι δεν ανήκεις εκεί, γιατί το πολιτικό σκυλολόι που ανήκεις (~ψευτορωμέηκο), αυτόν τον άθλιον πολυπολιτισμόν προωθεί, αγνοώντας τι θα πει πολιτισμός. Απόδειξις ότι δεν γνωρίζεις είναι ότι πέρδεσαι ασυστόλως.
 
Πήγαινε λοιπόν να γίνεις ΙΜΑΜΙΣΣΑ, ώστε να γνωρίζεις πως θα γίνει ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ όλο το ψευτορωμέηκο.  
 
Στείλε και χαιρετίσματα στην βρετανίδα συναγωνίστριά σου LIZard TRASH, πριν φύγει όπως η προκάτοχος Μπορίσκα (https://www.pronews.gr/kosmos/kaystikos-n-mentventef-gia-l-tras-tha-malosei-me-olous-tha-apotyxei-kai-tha-fygei-opos-i-prokatoxos-tis-i-mporiska/ ).  
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ , ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΟΙΦΗ.
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.