Σελίδες

7 Μαρτίου 2023

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ (βίντεο)

 
Οι Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία θα ήθελαν να επιστήσουν την προσοχή σε μια συγκινητική κλήση ενός νεαρού γιατρού και οικογενειάρχη από τη Γαλλία. Επιτακτικό αίτημα του 33χρονου γενικού ιατρού είναι να μοιραστεί με την δημοσιότητα τις ιατρικές και πολιτικές συνθήκες στη Γαλλία. «Θέλουμε η κοινή γνώμη να είναι αγανακτισμένη από την πλευρά μας!». λέει ο Γάλλος γιατρός.  
 
Με τις ίδιες ολοκληρωτικές δυνάμεις να επιτελούν το έργο τους, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να συνδεθούμε με το κοινοτικό πνεύμα των γειτονικών χωρών στο κίνημα διαμαρτυρίας. Η έκκλησή του είναι:«Αν θέλουμε να ακουστεί το αίτημά μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα σύνορα της χώρας μας, να ενημερώσουμε και να προσελκύσουμε την δημόσια προσοχή διεθνώς». 
Για όσους δεν μιλούν γαλλικά, παρέχουμε την ελληνική μετάφραση.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ Κ ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Κ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Κ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.