Σελίδες

11 Φεβρουαρίου 2023

Συμβαίνει στη Ναύπακτο: δημοτικός υπάλληλος ΑΜΕΑ στηριζόμενος στο "π", σκουπίζει δρόμους και πλατείες!!!

Ο σχολιασμός και οι φωτο, όπως τα είδαμε στη σελίδα του f.b. "αγαπώ τη Ναύπακτο"
Αν έχετε τον Θεό σας βρε άθλιοι...
Αλλά για ποιον Θεό μιλάμε;
Στο σατανά είστε προσκυνητές κι ας κάνετε τους χριστιανούς... 
_________________________ 
 
ΕΔΩ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. 
Αυτόν τον ανθρωπάκο τον βρήκαμε έξω, να σκουπίζει πλατείες και δρόμους!  
Μας δήλωσε ότι είναι υπάλληλος του δήμου και ονομάζεται Παναγιώτης Βασιλόπουλος. 
 
Υπάλληλος του δήμου ένας ολικά ανάπηρος γηραλέος συνδημότης μας, που χωρίς το "π" που τον κρατάει όρθιο και δεν μπορεί να περπατήσει, σέρνεται κυριολεκτικά στους δρόμους μ' ένα φαράσι και μια σκούπα, να κάνει τι;;
 
Αυτή είναι η καθώς πρέπει εικόνα της πόλης μας κ. δήμαρχε που συνεχώς επαγγέλλεστε κι επικαλείστε τον τουριστικό χαρακτήρα της; 
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;
Αν χρειαστεί όμως θα επανέλθουμε ....
 

1 σχόλιο:

  1. Ευτελισμος της ανθρωπινης αξιοπρεπειας. Δηλαδη ο Δημος αδυνατει να προσφερει ενα βοηθημα 500 ευρω στον ανημπορο αυτο ανθρωπο; Ντροπη.
    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.