Σελίδες

22 Φεβρουαρίου 2023

Ο μαύρος λογαριασμός: υπερβάλλουσα θνησιμότητα με ταυτόχρονη μείωση των γεννήσεων!

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής του ΑΧΕΠΑ 
 
ΘΑΝΑΤΟΙ Ελλήνων:
2022:142573 (+15,2%),
2021: 145365 (+18,1%)
2020: 131859 (+7,4%)
Μέσος Όρος 2016-19: 122524
(Έτσι γίνεται ο υπολογισμός της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από την Εurostat)
 
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ των Ελλήνων
2022: – 11758 (-13,23%)
2021: – 2474 (-2,78%)
2020: – 3259 (-3,66%)
Μ.Ο. 2016-19: 88.864
 
Τα στοιχεία προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Στατιστική Ληξιαρχικών πράξεων.
https://www.ypes.gr/statistiko-lixiarchikon-praxeon-psmipol/  
 
Μπορούν, οι «ειδικοί» να κάτσουν να συζητήσουμε γιατί οι θάνατοι αυξήθηκαν περισσότερο το 2021 και όχι το 2022. Έχει σχέση το ότι γίνανε περισσότερα εμβόλια το 2021;  
 
Γιατί είχαμε τόσο δραματική μείωση των γεννήσεων το 2022. Έχουν σχέση τα εμβόλια; Αν όχι, γιατί δεν είχαμε τέτοια μείωση το 2020 (χωρίς εμβόλια). Θυμίζω ότι η κύηση διαρκεί 10 μήνες, άρα μην βιαστείτε να μου πείτε γιατί όχι και το 2021 που είχαμε εμβόλια. Και δεν θέλω ανοησίες του τύπου «Ουκρανική κρίση»…
Θέλω πειστικές απαντήσεις.
 
Αν με μπλοκάρετε ο κόσμος πείθεται ότι δεν έχετε επιχειρήματα και για αυτό προσπαθείτε να με φιμώσετε.
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ!
 
Υ.Γ. Γιατί η ΕΛΣΤΑΤ διαφέρει και πάλι; Μιμείται την Βρετανική ONS που αποκαλύφθηκε η νοθεία της; Τίποτε καλό μπορούμε να μιμηθούμε, μπας και προοδεύσουμε;  
 

1 σχόλιο:

  1. KAI TA EMBOΛΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΛΉΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ...
    Μια παρένθεση από δημοσιευμένο άρθρο μας του 2020. Σήμερα πολύ χειρότερα....!

    Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο PEW, ανέφερε τότε για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης….
    Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια…. Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.
    Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2…. 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6… με τάση προς τα κάτω..
    Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1… Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική …
    Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα…. με τάση να φθάσει μέχρι το 2023 στο 10% 15%…. Σήμερα υπολογίζεται ότι το 90% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.
    Άλωση εκ των έσω…. Και ας μην ρίχνουμε όλο το φταίξιμο για αυτό το θέμα, ούτε στους «ταλαίπωρους δήθεν συστημικούς πρόσφυγες μετανάστες ή εισβολείς, ούτε στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες….. πρός Ελλάδα και Κύπρο η οποία πλέον έχει φτάσει σε οριακό σημείο από την λαθρομετανάστευση μέσω κατεχόμενης Β. Κύπρου…..
    Όσον αφορά και τους θανάτους των γερόντων μας ... Με αυτή την χαώδη κατάσταση, που ευθύνη φέρει η πολιτεία λόγω της αδιαφορίας και αναισχυντίας της, αφού σαν κύριο στόχο έχει την φιλοξενία και φροντίδα των λαθρομεταναστών, αγνοώντας και τους παλαίμαχους ΕΛΛΗΝΕΣ γέροντες, αλλά και τα νεογέννητα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ... αυτονόητο και βέβαιον είναι ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει και θα ψάχνουμε γηγενείς Έλληνες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
    Ελλάδα… σήμερα. Γεννήσεις -88.553, θάνατοι +124.000. Γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια χνάρια και η Κύπρος.
    Και τα οικτρά αποτελέσματα ... για όλη την Ευρώπη ...π.χ.
    * Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και άλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2018, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).
    Ποια η λύση λοιπόν του δημογραφικού μας προβλήματος;
    Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική, από χώρες Ισλαμικές και από καμία Χριστιανική...!
    (Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας.)
    Και τώρα από την Τουρκία χιλιάδες σεισμόπληκτοι με προτροπή Ερντογάν εισέρχονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο και οι *πρώτες 1200! οικογένειες ήδη έχουν εγκατασταθεί ... Σε λίγο οι Μουσουλμάνοι έποικοι στην Κύπρο θα είναι πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες Κυπρίους... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΥΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ....
    Α.Α.
    *ΙΔΕΤΕ KOUKFAMILY.
    ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΑΡΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΣΕΙΣΜΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.