Σελίδες

11 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Από ότι έχω καταλάβει στα 2 τελευταία χρόνια της δημιουργικής διαφημιστικής, με ρυθμό πολυβόλου επιθετικής ρητορικής, από τα λεγόμενα των σοφών της κατ' όνομα πανδημίας, είναι πλέον πολύ εύκολο να γίνεις ειδικός, να γίνεις εξπέρ, να γίνεις αστέρι και να λάμψεις. 
 
Μπορεί να είσαι κτηνίατρος [αλλά να έχεις επιστημονική άποψη για θέματα που ποτέ δεν είχες ασχοληθεί], ψυχάκιας, παντογνώστης ασχέτως με το ας πούμε επάγγελμα σου, ερωτευμένος με τον εαυτό σου, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ... τις μελέτες και τις γνώμες που σου δίνουν, πρέπει να ξέρεις και να μπορείς να τις εκφωνήσεις με ύφος με πυγμή με θεληματικό πηγούνι και κρυφό πορτοφόλι. 
 
Σημασία έχει να μπορείς να προβλέπεις μήνες μπροστά και σε ημερομηνίες που ενοχλούν το σύστημα, να μπουζουριάζεις τον κοσμάκη μέσα για να περάσουν αυτά που ποτέ δεν θα φανταζόταν η ιστορία, η θρησκεία, η δικαιοσύνη, η πατρίδα και γενικά ο πλανήτης. 
 
Επίσης όλοι οι ανειδίκευτοι ειδικοί, συμφωνούσαν θυμάμαι σε κάτι περίεργο. 
 
Ότι για το ίδιο πράγμα ο καθένας έλεγε την δική του γνώμη από το σκονάκι που του έχουν δώσει, και την ίδια μέρα το ποίμνιο άκουγε από τα μμε τα μεν τα δε, αλλά μπορει και έτσι και αλλιώς, θα πούμε πότε και γιατί και γιαταντί.!!... φέξε μου και γλίστρησα.
 
Έτσι με μία σκέψη κοτσίδα, πάλευε ο καλόπιστος ακόλουθος, να καταλάβει τα κινέζικα της μαύρης τρύπας, του απέναντι γαλαξία. 
Και τώρα ακόμη οι ειδικοί εξειδικεύονται να μπερδεύουν επίτηδες αυτά που και οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν.. γιατί είναι ασφαλέστερο να μένεις με ανοιχτό στόμα ψάχνοντας ... τι λέει ο άνθρωπος!!  
Πολύ σπουδαγμένος θα είναι. ... 
Ειδικά όταν έχουν και τον προφήτη προστάτη τους, ήξεραν και πόσοι θα πεθάνουν και πόσοι είχαν τον ιό από την ανάλυση στα μερικά χιλιόμετρα μακριά μέσα στα λύματα!!
 
Με λίγα λόγια τους ευχαριστούμε για τον κόπο που έκαναν να φανούν πιστευτοί, έχουμε πειστεί για την διάτρητη ακεραιότητά τους και με λυγμούς τους φωνάζουμε .... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. 
Διότι το μόνο που μαυρίζει είναι η φάτσα τους και τρομάζουν πλέον τον κόσμο. 
 
Αν είχαν την ελάχιστη ντροπή και την βασική λογική να αντιπαραθέσουν τότε τα δικά τους ''έτοιμα ραβασάκια'' με άλλες διαφορετικές ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ και άλλων αξιόλογων ειδικών, σε δημόσια συνέδρια, στα μμε τβ ΚΛΠ, ο κόσμος θα είχε την ευκαιρία να μάθει, την όποιαν άλλη εξέλιξη και να έχει την ελευθερία απόφασης.
Τότε αυτή η κουβέντα θα ήταν 'άκυρη και κακοπροαίρετη.  
 
ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ. 
Αυτά τα πολύ λίγα και μακάρι να γίνουν οι ''ανεύθυνοι υπεύθυνοι'' πραγματικά δημοκρατικά υπεύθυνοι. 
 
ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΩ ...ΜΠΑΜ ΑΚΟΎΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΑ!!!
ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΗΡΥΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
 
Ευχαριστώ για την κουβεντούλα. 
Τα σχόλια είναι για κάθε γνώμη.

7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΣΙΡΚΟΥ Κ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΓΕΛΙΟ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑ ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ Κ ΣΩΤΗΡΕΣ !
    ΑΛΛΑ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι φάρσα φίλε μου. Παρακολουθούμε εμείς οι άβουλοι και μοιραίοι παραστάσεις και χειροκροτούμε τους μεταμφιεσμένους ολετήρες μας ... λύκους, Δούρειους Ίππους και καρχαρίες που μας ποδηγετούν...

    Ένας λύκος, μια φορά, παραφύλαγε ένα κοπάδι πρόβατα για κάμποσες μέρες…
    «Κάτασπρα παχουλά μου προβατάκια», σκεφτόταν «τι ωραίο μεζεδάκι θα γίνετε!».
    Όμως ο βοσκός των προβάτων δεν έπαιρνε τα μάτια του από τα πρόβατά του κι αυτό έκανε τον λύκο μας να απελπίζεται.
    «Δε φεύγει στιγμή από κοντά τους, κάτι πρέπει να σκεφτώ, ξεροστάλιασα τόσες μέρες!».
    Φανταστείτε λοιπόν πώς άστραψαν τα μάτια του λύκου όταν βρήκε κάπου κοντά στο μαντρί, στη ρίζα ενός δέντρου μια προβιά αρνιού.
    «Τώρα δε θα μου γλιτώσουν τα αφράτα προβατάκια, αφού κι εγώ προβατάκι θα γίνω ανάμεσά τους», μονολογούσε ο λύκος μας και γελούσαν και τ΄ αυτιά του!
    Πραγματικά, την άλλη μέρα φόρεσε την προβιά και χώθηκε ανάμεσα στα πρόβατα που έβοσκαν. Ούτε ο ίδιος ο βοσκός δεν τον κατάλαβε και ξεγελάστηκε από την πονηριά του λύκου. Κι όταν νύχτωσε και έβαλε τα πρόβατα ο βοσκός μας στο μαντρί, για φαντάσου, έβαλε και τον λύκο, το μασκαρεμένο πρόβατο!
    Μετά από λίγο όμως, την ίδια νύχτα, θυμήθηκε ο βοσκός μας πως την άλλη μέρα ήταν γιορτή και μπήκε στο μαντρί να πάρει ένα αρνί, για να το σφάξει. Μέσα στο σκοτάδι λοιπόν απλώνει το χέρι του κι αρπάζει το πρώτο παχουλό ζώο που βρέθηκε μπροστά του. Και ποιο ήταν αυτό; Σίγουρα το μαντέψατε, ήταν ο μασκαρεμένος λύκος. Πήρε λοιπόν τον λύκο για πρόβατο και τον έσφαξε. Σίγουρα την έπαθε ο λύκος μας, αλλά και ο βοσκός μας κατάλαβε κάτι, που για όλους μας δυστυχώς ισχύει πολλές φορές: κρίνουμε και αποφασίζουμε από την εξωτερική εμφάνιση, που πολλές φορές ξεγελά. Ούτε πρόσωπα ούτε πράγματα πρέπει να κρίνουμε από την εξωτερική τους εμφάνιση και τα λόγια τους τα πλάνα, συμφωνείτε; Ας έχουμε τον νού μας....
    Διότι όλοι οι αναφερόμενοι στο εξαιρετικό και συμβολικό άρθρο γκαιμπελίσκοι ψεύτες και με διάφορα προσωπεία και προβιές είναι καμουφλαρισμένοι...ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ
    Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε (και συνώνυμα), στο τέλος κάτι μένει.
    Γιόσεφ Γκαίμπελς,
    υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ

    Σε παράφραση ο λόγος:
    Ψευδολογείτε, ψευδολογείτε, στο τέλος κάτι μένει,...Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
    Και, το μεν αληθές εν, το δε ψεύδος πολυσχιδές.
    Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός, 327-390 μ.Χ., Άγιος.
    Αντώνης








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φαρσα κ. Δαναε ειναι ανωδυνη και στο τελος γελαμε.
    Στην προκειμενη περιπτωση κλαιμε και τραβαμε τα μαλια μας.
    Ναστε καλα που μας αφυπνιζετε και εσεις και οι σχολιογραφοι σας.
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου, 2023 10:08
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑ .
    Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΕΣΠΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ .
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου, 2023 10:24
    ΑΓΑΠΗΤΗ Μ.Ρ
    ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ Κ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ Κ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .
    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΓΡΑΠΤΑ ΑΦΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Γιωργο απολαυσα το αρθρο σας διοτι σληθινο
    συμβολικο και ανθρωπινο ηταν.
    Καλα ναστε.
    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου, 2023 23:09

    ΑΓΑΠΗΤΗ Π.Β ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Κ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.