Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2023

Ελληνικός λόγος (συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη)

Θεοφάνης Μαλκίδης 
 
Η συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΆΛΦΑ
 
Εκτός από τα γνωστά παλιά, αλλά και τα νέα "παπαγαλάκια", εκτός από τους χθεσινούς και σημερινούς "λαγούς" που προπαγανδίζουν ότι δεν έχουν πρόβλημα και ταμπού για τη συνεκμετάλλευση και συνεταιρισμό με τον απέναντι δολοφόνο, με το φασιστικό καθεστώς των δουλεμπόρων, των εργολάβων και των Γκρίζων Λύκων υπάρχει και αυτός ο λόγος: λόγος Ελληνικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.