Σελίδες

18 Ιανουαρίου 2023

Μόλυνση της ΑΕΚ

Γράφει ο Χρήστος Μπολώσης
 
Ο Σπύρος Κοντούλης ήταν ένας διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος το 1944 εκτελέστηκε από τους Γερμανούς. Το ΚΚΕ, μας είπε ότι ήταν και μέλος του… ΕΑΜ και άντε τώρα εσύ να το αποδείξεις, καθόσον όλοι οι τότε εκτελεσθέντες που σέβονταν τον εαυτό τους ήταν μέλη του ΕΑΜ…
 
Πάντως ουδαμού στο Google αναφέρεται κάτι τέτοιο, πλην των τηλεκατευθυνομένων από τον διπλανό Περισσό ιστοσελίδων. Το ΚΚΕ, λοιπόν, τοποθέτησε μία πλάκα δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να τιμήσει τον Κοντούλη.
 
Το ΚΚΕ τώρα θυμήθηκε την ΑΕΚ, αφού έδωσε μάχες να μη γίνει το νέο της γήπεδο (είδαμε και τον σ. Κουτσούμπα με καπελάκι της ΑΕΚ και οι Απόκριες αργούν ακόμα…) Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ότι ένας καθαρά αθλητικός χώρος μολύνεται από την πολιτική και μάλιστα με την άδεια του δήμου, όπως λέγεται.
 
Αν αυτό ισχύει, τότε ο κ. Βούρος έχυσε την καρδάρα με το γάλα που τόσο καιρό γέμιζε βοηθώντας να γίνει το νέο γήπεδο. Αυτό το απαράδεκτο πρέπει να εκλείψει, αλλά τολμάει κανείς να τα βάλει με το ΚΚΕ;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.