Σελίδες

26 Ιανουαρίου 2023

Η Δημοσία Δαπάνη ταφή επιφανών

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Δια της παρούσης μου θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες αναγνώστες που με συνεχάρησαν μεσω internet (F.Book, messenger, blogs ιστολογια, ΘΑΝΟΣ) και την εφημερίδα "Ροδιακή" που δημοσίευσε το άρθρο μου (22-1-2023) "Αντί επικηδείου" για τον τ. Βασιλέα Κων/νο, καθότι αντελήφθησαν την ορθότητα των όσων έγραψα. Όμως μεταξύ αυτών ήσαν και 7 που σχολίασαν αρνητικά και ελοιδόρησαν. Γι αυτούς (που πρόσκεινται φυσικά στην αριστερή πολιτική πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας θα μπορούσα να αντιπαραταθώ με δεκάδες σελίδες και καυτά επιχειρήματα. Αλλά δεν το κάνω για να μην κουράσω τους αναγνώστες φίλους μου. Σε ένα μόνον θα σταθώ: Στην ταφή των επιφανών Ελλήνων Δημοσία Δαπάνη.
 
Ο Κωνσταντίνος καίτοι χρηματίσας Βασιλεύς των Ελλήνων, εκηδεύθη ως ιδιώτης με δαπάνες της οικογενείας του. Ο Χαρίλαος Φλωράκης όμως εκηδεύθη δημοσία δαπάνη! Γιατί; Ητο καλύτερος; Άξιζε περισσότερο; Τι εξαιρετικές υπηρεσίες προσέφερε στον λαό, στην Πατρίδα και στο έθνος ο πρώην Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος; [Απόφαση 25518 των Παυλόπουλου, Αλογοσκούφη, Μιχαλολιάκου, Κακλαμάνη, Βουλγαράκη. ΦΕΚ 698/24-5-2005]. Μόνο μια "Εξαίρετη Υπηρεσία" γνωρίζουν οι ιστορικοί Κώστας Δάφνης και Γιάννης Ηλιόπουλος. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την 6 Σεπτ. 1947, όταν η ομάδα Ανταρτών τους οποίους ηγείτο ο Καπετάν Γιώτης (Φλωράκης) βίασε ομαδικά και κατέσφαξε την δασκάλα Ουρανία Παναγιωτοπούλου-Ηλιοπούλου, την κόρη της Όλγα, την συγχωριανή της Βασιλική και άλλους 3 συγχωριανούς που πήγαν να τις ελευθερώσουν! Ποίο το "έγκλημά" της; Είχε ταχθεί κατά των σχεδίων των Κομμουνιστών που ήθελαν να ξεπουλήσουν από τότε την Μακεδονία μας στους Σλάβους. Η Ουρανία και Όλγα υπέστησαν ομαδικό βιασμό και σφαγή!
 
Ο Φλωράκης επιτηρούσε το έγκλημα και έδινε οδηγίες για τον βασανισμό της κοπέλλας, κατά την διάρκεια του οποίου άνοιγαν πληγές στο σώμα της με λάμα και τις έριχναν ...αλάτι!!! Από την Ουρανία την οποίαν έσφαξαν δίπλα στο πτώμα της κόρης της Όλγας έβγαλαν και τα χρυσά δόντια. Οι φρικαλεότητες αυτές έλαβαν χώραν στο Κρικύλειο Φωκίδας στη θέση Ρουπακιά! Και διέταξε να τους αφήσουν άταφους για μέρες! Κι αντί λοιπόν να δικασθεί και να εκτελεσθεί ο Χαρ. Φλωράκης, έγινε εθνικός ήρωας και ετάφη Δημοσία Δαπάνη!! Ίδε, η πατρίς ευγνωμονούσα!! Κι ας μην μιλήσω για την μετέπειτα άλωση της Παιδείας μας και της Λογοτεχνίας μας για δεκαετίες ολόκληρες που τα λογοτεχνικά και ποιητικά βραβεία απενέμοντο μόνο σε αριστερίζοντες και μεις οι δεξιόστροφοι βαλλόμεθα εις το πυρ το εξώτερον ως ρατσιστές! Ελλάς το μεγαλείον σου!  
 
Εξαιρετικώς αφιερωμένον εις τους λοιδωρήσαντας με "ανθρωπιστές του κ." Βάγγελο και Χρυσα... 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ
Ρόδος 25-1-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.