Σελίδες

5 Ιανουαρίου 2023

Μια έκθεση που μας δείχνει ποια είναι η πιο μισητή θρησκεία για τον διάβολο....

Την «Έκθεση για τα Περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας στην Ελλάδα» που έλαβαν χώρα κατά το έτος 2021 δημοσιοποίησε σήμερα το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων. 
 
Συνολικά, για το έτος 2021 καταγράφηκαν τριακόσια εβδομήντα οκτώ (378) περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας, κατανεμόμενα ανά θρήσκευμα ως ακολούθως:
 
Χριστιανισμός: τριακόσια εβδομήντα τρία (373) περιστατικά πάσης φύσεως (βανδαλισμοί, διαρρήξεις, κλοπές, ιεροσυλίες, νεκροσυλίες, ληστείες, τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπές βεβηλώσεις).  
 
Ειδικότερα:  
 
Ορθόδοξη Εκκλησία: Τριακόσια εβδομήντα ένα (370) περιστατικά ήτοι το 97,89% επί του συνόλου,
Γνησίοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί (Γ.Ο.Χ.): Τρία (3) περιστατικά ήτοι το 0,79% επί του συνόλου,
Ιουδαϊσμός: τρία (3) περιστατικά ρατσιστικού/αντισημιτικού χαρακτήρα, ήτοι το 0,79% επί του συνόλου.
Μουσουλμανισμός: δύο (2) περιστατικά, ήτοι το 0,53% επί του συνόλου.  
 
Δεν αναφέρθηκαν περιστατικά σε βάρος χώρων άλλων θρησκευμάτων. 
 
Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ.Καλαντζής στο εισαγωγικό του σημείωμα παραθέτει έναν πίνακα με τον αριθμό των περιστατικών για όλη την περίοδο κατά την οποία τηρούνται στοιχεία:  
 
Αριθμός περιστατικών εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας και κατανομή τους ανά θρησκευτική κοινότητα, 2015 - 2021 
 

 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Περιττό να πούμε ότι την συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων στις ορθόδοξες εκκλησιές μας τις κάνουν οι λαθρομετανάστες που μας κουβαλάνε οι προδότες πολιτικοί με τις πλάτες τις αντίχριστης Ε.Ε.
Ιερόσυλοι άθεοι ή μουσουλμάνοι Αλβανοί και, ισλαμιστές "επενδυτές"....   

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΏΝ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...
    Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές, αλλά και τις Χριστιανικές χώρες, που φιλοξενούν μουσουλμάνους εισβολείς, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών.
    Οι βάρβαροι τούρκοι εισβολείς στην Κύπρο 550 εκκλησιές σύλησαν και λεηλάτησαν. Τίποτα όρθιο Ορθόδοξο και Ελληνικό δεν άφησαν όπως και στην κατεχόμενη μας Ελληνική Μικρά Ασία.

    Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.
    Και το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα ότι .... ότι "οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους......"

    Ο καιρός γαρ εγγύς για να αντιδράσουμε. Η υπομονή έχει και ημερομηνία λήξης...διότι...
    Και οι Ιερές μας Τράπεζες πλέον καταστραμμένες/ και τα του Θεού ιερά και όσια , είναι εκ θεμελίων/ ανάκατα κι αναποδογυρισμένα.../ Και οι σωροί χριστιανών νεκρών, που δια σπάθης σφάξατε μουσουλμάνοι,/ ακόμη και στην τριτόσπορη γενιά,/ άφωνα θε να φανερωθούν στα μάτια των ανθρώπων.../ Εσείς, ασεβείς και αιματόβρεκτοι, ένθεν κακείθεν/ η ασέβεια και η βαρβαρότητα σας,/ τελικά σαν ανθίσει, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσει,/ όπου λεύτερο χέρι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει....τα ματωμένα στάχυα σας....και εσάς ...
    Ήδη οι πόρτες της κόλασης άνοιξαν για να σας υποδεχτούν.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.