Σελίδες

3 Ιανουαρίου 2023

Δραματική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας: Στα 9.716.889 άτομα ο νόμιμος πληθυσμός στη χώρα

Μειώνεται δραματικά ο πληθυσμός της Ελλάδας, όπως προκύπτει από την τελευταία απογραφή που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. 
 
Περίπου 40.000 λιγότερες «ψυχές» το 2021 σε σχέση με το 2020 και αυτό παρά την αθρόα έλευση χιλιάδων μουσουλμάνων εποίκων στη χώρα.
 
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας την 1η Ιανουαρίου 2021, ανερχόταν σε 10.678.632 άτομα (5.196.048 άνδρες και 5.482.584 γυναίκες), μειωμένος κατά 0,37% σε σχέση με τον αντίστοιχο πληθυσμό της 1ης Ιανουαρίου 2020 που ήταν 10.718.565 άτομα. 
 
Στο μεταξύ, σε 9.716.889 άτομα ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021, που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ. 
 
Κατά συνέπεια 961.743 άτομα είναι μη νόμιμοι κάτοικοι αν και η ΕΛΣΤΑΤ δεν κάνει διαχωρισμό, σε ημεδαπούς ή αλλοδαπούς.  
 
Ακόμη όμως και αυτός ο αριθμός των νόμιμων κατοίκων της χώρας είναι κατά 200.000 μειωμένος σε σχέση με τα 9.904.286 νόμιμου πληθυσμού το 2011. 
 
Τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά περιφέρεια και δήμο εστάλησαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καθοριστεί η κατανομή των εδρών, λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές 2023. 
 
Τα αναλυτικά στοιχεία της Στατιστικής Αρχής κατά περιφερειακή ενότητα, δήμο και δημοτική ενότητα, θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ, ενώ στάλθηκαν στον υπουργό, Μάκη Βορίδη, ούτως ώστε τον Ιανουάριο να καθοριστεί η νέα κατανομή των εδρών για τις βουλευτικές εκλογές. 
 
Οι αναλυτικοί πίνακες ανά περιφέρεια και δήμο μετά την απογραφή του 2021 ΕΔΩ
 

1 σχόλιο:


  1. SOS ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilyhttp://koukfamily.blogspot.com › sos
    17 Οκτ 2019 — SOS ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ . Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς. Παρά τα όσα αναφέρονται για σφαγών και γενοκτονιών, εκ μέρους της βάρβαρης Τουρκίας ...
    Αποσπάσματα.

    Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

    Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2.... 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6... με τάση προς τα κάτω..

    Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1... Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ... Και στην Ελλάδα μάλλον πιο σύντομα ...

    Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) πρόσφατα αναφέρει: Από τα άνω των 5 εκατ. μεταναστών, στην Ευρώπη 4 εκατ., ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστό των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις τους από το 4,1% που ήταν παλαιότερα σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα.... με τάση να φθάσει μέχρι το 2021 στο 10%.... (Στην Τουρκία επίσης ο Μ.Ο. γεννήσεων άνω του 4%...)
    Και στην Ευρώπη...
    Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).
    Και στα δικά μας. Μετά την προτροπή και της Προέδρου μας κ. Σακελαροπούλλου περί ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, για να λύσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα, σύντομα τα νεογέννητα μωχαμετάκια στην Ελλάδα θα είναι πολύ περισσότερα από τα Ελληνάκια ...
    SOSTE THN EΛΛΑΔΑ.
    Κύριο ρόλο στην Ελλάδα για την υπογεννητικότητα διαδραματίζει και η ελάχιστη έως μηδενική υποστήριξη από το κράτος πρόνοιας. Η πλήρης κατάρρευσή του στα χρόνια της κρίσης επιδείνωσε την κατάσταση. Οι νέοι δεν υποστηρίζονται από το κράτος για τη δημιουργία οικογένειας γιατί δεν υπάρχουν μέτρα που θα τους βοηθούσαν συνδυάσουν την εκπαίδευση ή την επαγγελματική τους ζωή με την οικογένεια. Η οικογένεια του νέου έχει αναλάβει αυτό που θα έπρεπε να είναι κρατική μέριμνα και ενισχύει οικονομικά, όταν μπορεί γιατί στη μεγάλη κρίση που διανύουμε δεν μπορεί πλέον, το νέο ζευγάρι. Ενώ οι Έλληνες αγαπούν την οικογένεια, η ανεπάρκεια του κράτους πρόνοιας συνετέλεσε με στην υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Έλληνες επιθυμούν το καλύτερο για τα παιδιά τους (εκπαίδευση, υλικές παροχές κτλ.) κάτι που εμποδίζει την ύπαρξη πολλών παιδιών.
    Αντίθετα το κράτος επιδοτεί και πριμοδοτεί τους εισβολείς μουσουλμάνους, για απόκτηση νέων παιδιών και όχι μόνο ... Τα νέα ζευγάρια των γηγενών Ελλήνων, σχεδόν δεν μπορούν να συντηρηθούν και επιβιώσουν. Πόσο μάλλον να αποκτήσουν και παιδιά ...;
    Συμπέρασμα. Το σημερινό κράτος, άκρατης αδιαφορίας φέρει ακεραία την ευθύνη για την ολέθρια υπογεννητικότητα στην Ελλάδα ...Και αν σύντομα δεν αναθεωρήσει την ολέθρια πολιτική του όσον αφορά πορεία μας δημογραφική η Ελλάδα θα αφανιστεί.
    Όπως είπε και πριν εκτελεσθεί ο Γκαντάφι... Δεν χρειάζεται εμείς οι μουσουλμάνοι να κάνουμε πόλεμο με τους Χριστιανούς...Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις. Αυξάνεσθε, πληθύνεστε και κατακυριεύσατε τον κόσμο...
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.