Σελίδες

21 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023

Γράφει ο Δαναός
 
 
Επειδή μάλλον ξεχαστήκαμε με το καλοκαιράκι και τα χριστούγεννα και κάποιοι σκέφτηκαν ...τι καλα τελείωσε το μαστίγωμα, την πάτησαν! 
 
Οι απανταχού που προστατεύουν τον πλανήτη από τους ''ανθρώπους',' πατήσαν το κουμπάκι και τέλος το διάλειμμα, που αν θυμηθούμε έτσι γίνεται από την ''αυταπάτη ΚΟΒΙΤ'' όχι ότι δεν υπάρχει, αλλά γιά την υπερβολή της προβολής του, για λόγους άσχετους με την ιατρική.  
 
Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν πάλι το χιλιομασημένο αφήγημα με την νέα ονομασία, άκρως ομολογώ πολύ πετυχημένη, την υπο παραλλαγή της παραλλαγής Ω ! παραλλαγή το ΚΡΑΚΕΝ!! 
Και τα μμε ξεχείλωσαν από χαρά γιά τα ανοιχτά στόματα που θα ανεβάσουν την ακροαματικότητα τους. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΚΕΝ;;; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙ.  
 
ΔΥΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ  
 
1. Το Κράκεν είναι μυθικό κεφαλόποδο πλάσμα/τέρας της θάλασσας και ανήκει στους Σκανδιναβικούς θρύλους. Σύμφωνα με νορβηγικές ιστορίες, το Κράκεν κατοικεί στις ακτές της Νορβηγίας και της Γροιλανδίας και τρομοκρατεί όσους ναυτικούς τύχει να περάσουν απο κοντά του. Βικιπαίδεια 
 
2. Το ψευδώνυμο kraken οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι θυμίζει την «εικόνα ενός μυθολογικού τέρατος ταιριάζει πολύ καλά με έναν σατανικά εξελισσόμενο ιό.  
 
Φαίνεται να προτάθηκε από τον εξελικτικό βιολόγο καθηγητή T. Ryan Gregory, όπως αναφέρει το skynews, σχολιάζοντας ότι το μυθολογικό ον ήταν ένα θαλάσσιο τέρας με πολλά πλοκάμια.  
 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΚΡΑΚΕΝ  
 
Η πρόσφατη υποπαραλλαγή XBB.1.5 είναι τόσο μεταδοτική που όλοι κινδυνεύουν να κολλήσουν, ακόμα κι αν έχουν ήδη μολυνθεί και είναι πλήρως εμβολιασμένοι  
 
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ! 
Πιό ευάλωτοι στην μετάδοση είναι όσοι δεν έχουν μολυνθεί πρόσφατα ή δεν έχουν λάβει το δισθενές αναμνηστικό εμβόλιο.!!!!  
 
ΩΪ ΜΕ !!! ΤΡΕΧΩ ....γιά μία μούντζα μπόλια να πιάσω τον αριθμό. 
Το οποίο ούτε καν έχει δοκιμαστεί σε αυτήν την ιοσυνταγή, αλλά θα πειραματιστεί μάλλον όπως και γιά τις προηγούμενες αχταρμά παραλλαγές, στα δίποδα κουτόχορτα.  
 
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ .. ειδικά όσοι δεν έχουν μολυνθεί πρόσφατα ή δεν έχουν λάβει το δισθενές αναμνηστικό εμβόλιο, σύμφωνα με την Paula Cannon, ιολόγο στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας....!!!  
 
Όμως με την κοινή λογική όσοι καταλαβαίνουν η Ελλαδάρα μας επειδή έχει προμηθευτεί τρεις φορές τον πληθυσμό της σε μπόλια [πού θα πρέπει να σερβιριστούν, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.]
 
Αλλά η χώρα, έχει όμως πρόβλημα στο ντεπόν και σε όλα τα φθηνά φάρμακα, που αν ακριβύνουν θα τα βρίσκουμε, αλλά μόνο με συνταγή, που για να μην πληρώνουμε συνταγολόγιο, θα μπούμε στο τρυπάκι της άυλης και μετά όλα καλά σαν καλά υπάκουα πεκινουά.  
 
'Ετσι ο ιστός της νεοταξίτικης πλέμπας, μας φτιάχνει το κουκούλι που μετά θα μας ρουφήξει.  
Τώρα βέβαια ο κάθε ένας μας ότι θέλει και αγαπά πιστεύει. 
Ελευθερία και δημοκρατία έχουμε!  
 
ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑΊΖΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ! 
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!! ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ  
 
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !!! 
Φιλαράκια πραγματικά χάνεις την μπάλα, με όλο αυτόν τον παγκόσμιο συρφετό.  
 
ΥΓ1. Μετά την Κράκεν έχουμε και συνέχεια.... για να μην πλήττουμε. 
Νέα υποπαραλλαγή της Όμικρον που πρωτοεμφανίστηκε το φθινόπωρο εξαπλώνεται σε τουλάχιστον 16 ευρωπαϊκές χώρες και πλέον αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο των νέων κρουσμάτων στη Βρετανία.
Το στέλεχος CH.1.1 βαφτίστηκε ανεπίσημα «Όρθρος», το όνομα ενός δικέφαλου σκύλου της ελληνικής μυθολογίας, αδελφού του Κέρβερου και της Λερναίας Ύδρας. 
 
 
Να είστε όλοι καλά με υγεία
Ευχαριστώ γιά την παρέα.

21 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΣΠΕΝΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ FULL SEX PASS !!!
    ΜΕΧΡΙΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά όλα φίλε μου, αλλά στην Ελλάδα λόγω του εκφυλισμού του Ελληνικού λαού, οι υποπαραλλαγές της δήθεν πανδημίας θα συνεχίσουν να "σκοτώνουν". Όσο εξακολουθούν πολλοί να πιστεύουν τους δήθεν "επιστήμονες" οι οποίοι πληρώνωνται αδρά για να κατευθύνουν το κοπάδι, δεν υπάρχει σωτηρία.
    Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι εδώ υπάρχει το μυθικό τέρας "βουλή" με τα 301 κεφάλια το οποίο είναι υπεύθυνο για όλα τα δεινά των Ελλήνων....
    Να είσαι πάντα καλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ periklis
    ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ .................Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι εδώ υπάρχει το μυθικό τέρας "βουλή" με τα 301 κεφάλια το οποίο είναι υπεύθυνο για όλα τα δεινά των Ελλήνων....

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ FULL SEX PASS-ATEMPO ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ; ΗΔΗ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ... ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΜΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ...ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΙΒΑΝΙΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΤΕΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ...ΟΠΩΣ ΛΕΣ...
    ΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ..
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Ο φιλος Αντωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΡΑΚΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΚΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δαναέ, απόλυτο δίκιο έχετε, αλλά μεγαλύτερη ευθύνη φέρουμε και εμείς διότι
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας έβρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! (Του Βάρναλη)
    Όσον αφορά τους ανίκανους πολιτικούς νεοταξίτες μας και όμοιους τους, εντός, εκτός και τριγύρω και πάλι εμείς τους επιλέγουμε. Ένας διεφθαρμένος φεύγει 10 έρχονται. Πραγματικά ως κεφάλια Λερναίας Ύδρας. Και τι έκανε ο Ηρακλής...; Και έκοβε τα κεφάλια και τα έκαιγε για να μην ξαναφυτρώσουν. Τα ίδια περίπου και ο μέγας Κολοκοτρώνης ...Φωτιά και τσεκούρι ... προτού μας εξαφανίσουν ....
    Έλεγε επίσης ....«Οι Έλληνες είναι μεν "τρελλοί" (και συνώνυμα), αλλά έχουν Θεόν φρόνιμον που τους προστατεύει» είχε πει μια φορά, ενώ σε κάποια άλλη αποστροφή του λόγου του είχε τονίσει ότι «Το Γένος μας και άλλες φορές σταυρώθηκε, αλλά ιδού ζώμεν» ΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ..
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΤΕ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Μ.Ρ και Π.Β.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντες.
    Οχι δεν εννοω τον Δαναο διοτι αυτος δεν φερει δωρα αλλα σοφια ....
    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επ ευκαιρία και λίγη συμβολική ιστορία, για να προσέχουμε, τους φαύλους νεοταξίτες και Δούρειους ίππους, που επιζητούν σήμερα να αλώσουν την όποια χρηστή κοινωνία και μέσω των εμβολίων τους και μέσω των δόλιων υστερόβουλων πράξεων τους.
    Και περί Δαναών... ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ... και όχι στον κ. Δαναό, που πολύ ορθά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ...
    Στα Ομηρικά Έπη η ονομασία Δαναοί χρησιμοποιείται για τους Αχαιούς ή Αργείους. Αλλά και πάλι η ονομασία Αχαιοί χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει όλες τις ελληνικές φυλές, που είχαν πάρει μέρος στον Τρωικό πόλεμο, παρά το ότι οι Αχαιοί ήταν μια μόνο από τις φυλές αυτές. Η ονομασία Δαναοί προήλθε από τον μυθικό Δαναό, γιο του βασιλιά Βήλου και της Αγχιρρόης και πατέρα των Δαναΐδων, ή, σύμφωνα προς άλλη μυθολογική εκδοχή, γιο της Αργείας Ιούς κόρης του Ινάχου.
    Για τους Δαναούς-Αχαιούς και την υπ’ αυτών αποίκηση της Κύπρου, βλέπε λήμμα Αχαιοί και Κύπρος. Ομάδες Αχαιών και Αρκάδων αποίκησαν την Κύπρο από τα πρώτα χρόνια της κυριαρχίας τους. Οπότε εξ αίματος συγγενείς είναι και με τους Κυπραίους....
    Ο Βιργίλιος στην Αινειάδα μαρτυρεί τα λόγια του «Equo ne credite, Teucri / Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes», δηλαδή «Μην εμπιστεύεστε το άλογο, Τρώες. / Οτιδήποτε κι αν είναι, φοβάμαι τους Έλληνες ακόμα κι όταν φέρνουν δώρα».
    Η μυθική ιστορία μας είναι κατά βάση γνωστή. Οι Τρώες αψήφησαν τη συμβουλή του ξεγελασμένοι από τον Σίνωνα. Οργισμένος τότε ο Λαοκόων πέταξε το ακόντιό του στο ξύλινο άλογο. Εκείνη την ώρα ο θεός Ποσειδώνας, επειδή υποστήριζε τους Έλληνες, έστειλε δύο θαλάσσια φίδια και έπνιξαν τον Λαοκόοντα και τους γιούς του, Αντίφα (ή Αντιφάντη) και Θυμβραίο, εικόνα οικεία από το γλυπτό ρωμαϊκής περιόδου τριών Ροδίων καλλιτεχνών, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο Μουσείο του Βατικανού.
    Ο Δούρειος Ίππος οδηγήθηκε από την κεντρική πύλη της εισόδου στο εσωτερικό της πόλης και η άλωσή της από τους Έλληνες ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα βράδυ. Η φράση όμως που ειπώθηκε από πλευράς του Λαοκόοντα σε μια προσπάθεια από πλευράς του να διασφαλιστεί, όσο περισσότερο είναι εφικτό, η ασφάλεια των συμπολιτών του έμεινε στο πέρασμα των αιώνων μέχρι σήμερα χωρίς αλλαγή ουσιαστική στη σημασία της.
    Η διαφορά βέβαια μεταξύ των πανέξυπνων ένδοξων Ελλήνων με τους σημερινούς ολετήρες είναι μόνο μία. Οι μεν Έλληνες χρησιμοποιούσαν την εξυπνάδα τους για καλό σκοπό και για να ξεγελάσουν τους εχθρούς τους, οι δε σημερινοί διεθνείς και ντόπιοι επίδοξοι ολετήρες χρησιμοποιούν την δόλια σκέψη τους υστερόβουλα για αλλότριους σκοπούς και αφορά όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την παγκόσμια κοινωνία. Στόχος τους η υποταγή μας. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΟΥΝ.
    Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.
    Οδυσσέας Ελύτης, 1911-1996, Ποιητής, Νόμπελ 1979
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ.
    Απολογούμαι για την πολυλογία μου, αλλά είχα ηθική υποχρέωση προς κ. Γιώργο να προσθέσω τα πιο πάνω, λόγω φιλικών σχέσεων του με Α.Αντωνά.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    Κ.Κ. Ιστορικός από Ελληνική Κύπρο. Μέλος ομάδας Εργασίας και Έρευνας του συγγραφέα φίλου Α. Αντωνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου, 2023 00:09

    ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΒΟΛΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ !!! ....ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ''
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΜΕ !!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ DURATION Κ ΟΧΙ ΑΤΕΜΡΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ Α Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου, 2023 00:24

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΟΝΤΩΣ ΟΣΑ ΚΡΑΚΕΝ Κ ΣΤΡΑΚΑ ΣΤΡΟΥΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!!
    ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ !!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ Μ.Ρ και Π.Β. 22 Ιανουαρίου, 2023 10:10

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ.
    ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ Κ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ Ανώνυμος Κ Κ 22 Ιανουαρίου, 2023 12:40

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.
    Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΙΣΩΣ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ''ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ''ΠΑΡΕΑ''!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΠΟΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΖΙΒΑΝΙΑ ;; ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ Η ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ Ανώνυμος Κ.Κ 22 Ιανουαρίου, 2023 13:46

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.Κ .
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ.
    ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε μας Γιωργο σε ευχαριστουν ολοι και ολες για τις τιμητικες απαντησεις.
    Καλα νασαι παντα για να συνεχισεις ακαθεκτος.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρένθεση:
    Επειδή χαίρομαι τους διαλόγους, που έχουμε με τον φίλο Γιώργη και επειδή ρώτησε για την Κυπριακή Ζιβανία και λίγη οινο-πνευματική εγκυκλοπαίδεια...
    Προσημειώνω ότι όλα τα γνήσια Ελληνικά ποτά, είναι και αφροδισιακά και ως εκ τούτου επίδομα sex- duration δεν χρειαζόμαστε από ... αδελφές ...
    Η Ζιβανία ή η ζιβάνα είναι ένα παραδοσιακό κυπριακό απόσταγμα που παράγεται στο νησί της Κύπρου από τη στέμφυλα (Ζίβανα που περιέχουν όλα τα θεραπευτικά ιχνοστοιχεία, για σεξ, εντριβές, γρίπη, εμβολιασμό μέσω στόματος κ.ά. για πάσα νόσο ..), δηλαδή το υπόλειμμα σταφυλιών που πιέστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ενοποίησης (συμπεριλαμβανομένων των μίσχων και των σπόρων), που αναμειγνύονται με ξηρά κρασιά που παρήχθησαν από τις τοπικές περιοχές. ..
    Ζιβάνα ή ζιβανία, από τη λ. ζίβανα (=στέμφυλα). Είναι απόσταγμα οίνου ή στεμφύλων που παράγεται σε ειδικά καζάνια με τη μέθοδο της απόσταξης. Συνήθως η περιεκτικότητά της σε οινόπνευμα κυμαίνεται κατά μέσο όρο από 47-52%. Το ίδιο προϊόν, εκτός από την Κύπρο, παράγεται και σ' άλλες χώρες όπου, ανάλογα με το πώς ονομάζονται τα στέμφυλα, φέρει διάφορες ονομασίες, όπως τσίπουρο στην Ελλάδα, από τα τσίπουρο και τσικουδιά στην Κρήτη, από τα τσίκουδα. Η ζιβανία είναι ακόμη γνωστή και ως ρακί στην Ελλάδα.
    Στην υγειά σας και γράψτε τους όλους.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΚΚΟΥΜΕ ΠΕΝΙΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ (Φακκούμε = δεν δίνουμε)
    Θα φροντίσω την επόμενη φορά, που θα έρθω να σου φέρω ένα μπουκάλι σπιτικής ζιβανίας, για να το διασκεδάσετε ...
    Καλή συνέχεια.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου, 2023 21:23
    ΑΜΑΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ !!!
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ....ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!!
    ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΞΑΔΕΡΦΙΑ !!!
    ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ Κ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΕΙ.
    ΕΧΩ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ .
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου, 2023 20:42

    ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ Κ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΤΑ ΗΠΙΑΜΕ !!!
    Ε ! ΛΕΩ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΑΝΟ ΜΑΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΠ ΑΓΑΠΑ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ Αντωνη μου για την αναφορα. Χαιρομαι πολυ που τα αρθρα σας γενικως, προκαλουν το ενδιαφερον των καλων φιλων σχολιαστων.

      Διαγραφή
  19. Κοίτα φίλε μου Δαναέ. Από αυτά που ακούω στη πιάτσα, και ξέρεις πως είμαι άνθρωπος στη παραγωγική ηλικία μπορώ να συμπεράνω πως η δουλίτσα δεν πάει καλά.

    Τα μπόλια πολλά και ο ραγιάς τσινάει μιας και είδε στη πράξη πως αυτά που του έταξαν όχι μόνο δεν βγήκαν αληθινά αλλά σε πολλές περιπτώσεις, όπως αυτή του πεντάκις μπολιασμένου κατά δήλωσή του, γηραιού τηλεπροπαγανδιστή, δεν στάθηκαν ικανά να τον γλιτώσουν από μια βαριά νόσηση , στέλνοντάς τον τελικά στο νοσοκομείο.

    Συνεπώς θα ποντάρουν ξανά στο φόβο του ραγιά. Και Κράκεν θα το πουν, και φόβο θα το πουν και Άδη, και Κέρβερο, και σκότος, και διάβολο, (δίνω ιδέες τώρα 😜) αρκεί να γυρίσει το πρόβατο στο μαντρί.
    Ο Θεός να λυπηθεί τα παιδιά μας κι εμείς να μη πάψουμε ποτέ όσο αντέχουμε να αγωνιζόμαστε για μιά ελεύθερη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ 26 Ιανουαρίου, 2023 01:11
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΝΟ ΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΛΟΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΑ Κ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ Κ ΒΑΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [ ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ]
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΖΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΚΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.