Σελίδες

28 Δεκεμβρίου 2022

Το τσιγάρο του Μπισμπίκη το τέλος της πανδημίας από τον Elon Musk ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης και το καρτέρι στη Kuala Lumpur

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022. Ένα τσιγάρο δρόμος ως τη Νυρεμβέργη;
 
 
Όχι, δεν είναι το τσιγάρο του Μπισμπίκη και το πρόστιμο από τον πρόθυμο Πλεύρη ο οποίος απολαμβάνει τον ρόλο της ζωής του.  
 
By The Wrong Man  
 
Δεν είναι ο COVID που κόντρα στις προβλέψεις των εγκρίτων επιδημιολόγων- μέλη του επιστημονικού θιάσου της γνωστής επιτροπής, αισθάνθηκε δέος από τις αποκαλύψεις του Elon Musk στο Twitter και αίφνης οι εμπνευστές του planδημικού project που οι συμπτώσεις δείχνουν ότι ξεκίνησε πέριξ της 19ης Οκτωβρίου 2019, τη μέρα που εντελώς συμπτωματικά στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το διαβόητο EVENT 201 το οποίο ήταν μία Άσκηση Πανδημίας, έχουν σαστίσει.  
 
Δείτε το ΕΔΩ και κρατήστε το πριν αρχίσουν να τα κατεβάζουν άρον-άρον όπως η Ε.Ε. κατέβασε το όνομά της από τους χορηγούς του γαλλικής κατασκευής εργαστηρίου βιολογίας της Wuhan.  
 
Aλήθεια από πότε μία πανδημία σταματάει μπρος στο δέος των αποκαλύψεων από μία μεγάλη πλατφόρμα των social media όπως το Twitter;  
 
Πως είναι δυνατόν ένας ιός να σταματάει την επέλασή του εξαιτίας του Musk;  
 
Πως είναι δυνατόν επίσης ένα σκασμό τηλεπαλιάτσοι επιστήμονες και τηλεπερσόνες που ως τώρα προπαγάνδιζαν τα οφέλη των εμβολίων και αποκαλούσαν ψεκασμένους ακόμη κι εκείνους που έβαζαν στο τραπέζι ένα τόσο δα σποράκι αμφιβολίας-γιατί αιώνες τώρα ο κόσμος μας πάει μπροστά χάρη σ΄αυτούς τους σπόρους της αμφιβολίας απέναντι στα “συστημικά θέσφατα”.  
 
Αλήθεια, πως είναι δυνατόν ακόμη και ο Κινέζος δικτάτορας να αποσύρει άρον άρον τα μέρα του COVID-19 μετά την οργή των δισεκατομμυρίων Κινέζων;  
 
Τι είδους πανδημία ήταν αυτή που από τη πρώτη στιγμή έφερε πάνω της το ιικό φορτίο των απαγορεύσεων, της τρομοκράτησης του κόσμου, των ελέγχων των ταξιδίων, των μετρημένων βημάτων εξόδου από τα σπίτια, των απαγορεύσεων αποτελεσματικών φαρμάκων όπως η ιβερμεκτίνη και φυσικά της ναζιστικής επιβολής των εμβολίων με πρόστιμα και υποχρεωτικότητες;  
 
Ποιων εμβολίων; Εκείνων των οποίων οι πατέντες είχαν κατοχυρωθεί πριν την κατασκευασμένη πανδημία και παρότι εταιρίες όπως η Moderna είχαν υποστεί στραπάτσο στο παρελθόν όταν επιχείρησαν να παράξουν mRNA κατά του καρκίνου γιατί στις δοκιμές που έκαναν αυτά χτυπούσαν στο συκώτι και σε άλλα όργανα του σώματος προκαλώντας ακόμη πιο επώδυνες βλάβες.  
 
Αλήθεια που χάθηκε ο τσάρος του κορωναιού Σωτήρης Τσιόδρας; Εχει μήπως λόγους να φοβάται προσωπικά τις αποκαλύψεις του Elon Musk στο Twitter ο αξιότιμος Έλληνας καθηγητής που ποτέ δεν μας είπε τι τον ώθησε ώστε μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καλά καλά ο διάτρητος ΠΟΥ, αυτή η ιδιωτική εταιρία που υποδύεται τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, ανακοινώσει την πανδημία -κάτι που συνέβη 3 μήνες μετά-να σπεύσει από κοινού με τους Μαγιορκίνη, Παναγιωτακόπουλο, Παρασκευή, Κωστάκη να εκπονήσουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός COVID-19 ήτο φυσική προελεύσεως;  
 
Σε ποια στοιχεία βάσισαν αυτή την προφανώς εκ του προχείρου μελέτη (σαν τους στίχους του Καρβέλα για τα Παρατράγουδα της Πάνια) για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ιό φυσικής και όχι εργαστηριακής προέλευσης όπως ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η κατ΄εξοχήν αρμόδια επιτροπή με επικεφαλής τον επιφανή Εβραίο καθηγητή Jeffrey Sachs, ο οποίος χαρακτήρισε τον ιό COVID βιολογικό όπλο; 
 
Πως η έρευνα του κ. Τσιόδρα και της παρέας του έφθασε στα χέρια του διαβόητου Peter Daszak ο οποίος ήτο ο κατ΄εξοχήν εργολάβος των gain of function ιών πάνω στους οποίους δούλευε το εργαστήριο των Wuhan και ο οποίος συμπεριέλαβε τη μελέτη Τσιόδρα στην πληρωμένη επιστολή του στο επιστημονικό The Lancet ως μία από τις 8 παραπομπές του ώστε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού COVID πράγμα που θα οδηγούσε στους δράστες του πανδημικού project και όσους κρύβονται πίσω από τη κουρτίνα;  
 
Μια κουρτίνα που τραβάει καθημερινά ο Elon Musk και αχνφαίνονται-αποκαλύπτονται τουλάχιστο δύο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  
 
Το ένα είναι η εκτόξευση του ιού COVID-19 (κοίτα σύμπτωση) συνέπεσε με το EVENT 201 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών οι οποίοι ξεκινούσαν την ίδια ημερομηνία στην Wuhan της Κίνας (19 με 28 Οκτωβρίου 2019) και στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 11.000 αθλητές και συνοδοί οι οποίοι καθώς επέστρεφαν στις πατρίδες τους αποδείχθηκαν εντελώς τυχαία τα ιδανικά οχήματα-εργαλεία διασποράς του ιού ανά το κόσμο όπως αναφέρει η Εκθεση των Ρεπουμπλικανών για την προέλευση του ιού, μία έκθεση η οποία θάφτηκε από τα κορυφαία ΜΜΕ του κόσμου λόγω ταύτισης ιδιοκτησίας με την τρομοπροπαγάνδα.  
 
Όπως ακριβώς συνέβη και με τα εγχώρια ΜΜΕ κάποια από τα οποία κρύβουν στα ιστορικά τους αρχεία τις ανταποκρίσεις ύμνους υπέρ των ΝΑΖΙ, του Χίτλερ και του Γκαίμπελς, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου που έστησε ο Αδόλφος, όπως εκείνες της Ελένης Βλάχου για λογαριασμό της Καθημερινής;  
 
Το άλλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι η χρήση των εμβολίων COVID-19 τα οποία αποδεικνύονται όπλα μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού καθώς οι θανάσιμες παρενέργειές τους σωριάζουν ξαφνικά στην αιωνιότητα χιλιάδες πολίτες εκεί έξω.  
 
Καθώς ο Elon Musk επαναφέρει τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς των επιστημόνων που υπερασπίσθηκαν την επιστήμη τους απέναντι στους παλιάτσους συναδέλφους τους ανάμεσά τους αρκετοί εγχώριοι πρόθυμοι πεπετζήδες με το άλλοθι της Οξφόρδης, η ώρα της Δικαιοσύνης μοιάζει αναπόφευκτη.  
 
Μια απονομή της δικαιοσύνης η οποία θα μπορούσε να αποκτήσει και μορφές αυτοδικίας σε πολλές χώρες του κόσμου καθώς οι τρυπημένοι άνθρωποι που βρέθηκαν ξαφνικά με ανίατες ασθένειες ή οι συγγενείς όσων σωριάστηκαν ξαφνικά και έχασαν τους ανθρώπους τους από τα εμβόλια που επέβαλλαν δια της βίας οι κυβερνήσεις για να υπηρετήσουν το τυραννικό όραμα μίας χούφτας εκεί έξω (οι οποίοι έχουν βάλει σαν σκοπό της ζωής τους την μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού της γης), οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν θα μπορούσαν να περιμένουν ακόμη και μία ζωή για να βρουν την ευκαιρία να ξεμοναχιάσουν τους εντολείς των εμβολίων COVID-19. 
 
Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει από τη ζωή ένας Γάλλος, Γερμανός, Ισραηλινός, Καναδός, Αυστραλός πατέρας που έχασε τη κόρη του ή τα δυο του παιδιά από τα εμβόλια COVID-19 από το να πετύχει μόνους και ανυπεράσπιστους την οικογένεια των κάποτε πανίσχυρων πολιτικών, επιστημόνων, υπουργών και πάει λέγοντας οι οποίοι στο καιρό της παντοδυναμίας τους εξανάγκαζαν τους ανθρώπους να πεθάνουν-να σακατευτούν με τα εμβόλια COVID;  
 
Έτσι καθώς η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του πανίσχυρου παράγοντα θα μπορούσαν να βρεθούν με μερικές σφαίρες στο κρόταφο καθώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Kuala Lumpur για παράδειγμα, θα μπορούσαν να βρεθούν τεμαχισμένοι, ή θα μπορούσαν να συλληφθούν ακόμη και εάν έχουν αλλάξει πρόσωπο με πλαστικές επεμβάσεις όπως συλλαμβάνουν ακόμη και σήμερα οι πράκτορες της Μοσάντ του ΝΑΖΙ στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες που έχουν βρει καταφύγια.  
 
Ένα τρίτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν οι βίαιοι και οργανωμένοι θάνατοι στα Δημόσια Νοσοκομεία των χωρών ώστε να αποδοθούν στον COVID-19 και να βρουν στη συνέχεια παραιτημένους και φοβισμένους τους πολίτες στο έλεος των εμβολίων ευθανασίας.  
 
Εδώ λοιπόν και καθώς οι αποκαλύψεις για το πως στήθηκε όλο αυτό και την προέλευση του ιού έρχονται πλέον κατά ριπάς ο Έλληνας δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος υπέστη κάθε είδους επιχείρησης εξόντωσής του μπορεί να βρεθεί από τη μία στιγμή στην άλλη ανάμεσα στους κορυφαίους δικηγόρους του κόσμου όπως ο Εβραίος Aaron Siri που εξανάγκασε τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα της διάτρητης συμφωνίας με την Pfizer, και να οδηγήσει τους εγχώριους εμπλεκόμενους στη Δικαιοσύνη, όπως τους αξίζει πραγματικά.  
 
Κάτω από αυτές τις εξελίξεις η επιβολή προστίμου στο κέντρο διασκέδασης που ο Μπισμπίκης είχε ανάψει τσιγάρο-ενώ κυκλοφορούν και video με τον Χαρδαλιά στον ίδιο χώρο-είναι αποκαλυπτική του ταμπεραμέντου του “σεναριογράφου” ο οποίος απέσυρε τη κατάλληλη στιγμή από τη πρώτη γραμμή τους Κικίλια-Αρκουμανέα-Χαρδαλιά σε μία προσπάθεια να τους διασώσει αποτίοντας ευγνωμοσύνη ενώ ταυτόχρονα έβγαζε στη πρώτη γραμμή το νέο του πουλέν που άκουγε στο όνομα Αθανάσιος Πλεύρης. Στη προκειμένη περίπτωση ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης δεν είναι ο κ. Μητσοτάκης.  
 
Το πρόστιμο πάντως για το τσιγάρο του Μπισμπίκη συγκέντρωσε ακόμη και την οργή αυτής της ΕΦΣΥΝ και της ΑΥΓΗΣ οι οποίες όλο αυτό το διάστημα σιγοντάριζαν τον τρόμο και τις υποχρεωτικότητες των εμβολίων στη γραμμή Τσίπρα, Γεροτζιάφα και πάει λέγοντας. Οι μάσκες πέφτουν.  
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ
 

1 σχόλιο:

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΒΟΥΝ Κ ΟΛΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ Κ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.
    ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΙΟ Κ ΚΛΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΜΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΟΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!
    ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ Κ ΛΟΓΙΚΗ !
    ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΕΧΕΙ...ΕΧΕΙ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟ Κ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΟΠΑΔΙΟΥ Κ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.