Σελίδες

2 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣ ΚΡΙΣΤΥ Ε. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.) σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως και ερευνήτριας ναυτικής ιστορίας
Κρίστυ Ε. Ιωαννίδου Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στη Θάλασσα.
 
Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 6.30 το απόγευμα στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), Ακτή Δηλαβέρη 3, Πειραιάς
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
- Αντιναύαρχος ΠΝ (ε.α.) Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν, Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.
- Ιωάννης Μ. Δανδουλάκης (ΜΑ), Στρατιωτικός ιστορικός – πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος
- Αντιναύαρχος ΠΝ (ε.α.) Παναγιώτης Καραμανώλης, Μέλος του Τάγματος Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ
και η συγγραφέας 
 
Συντονισμός εκδήλωσης: Αρχιπλοίαρχος ΠΝ (ε.α.) Λεωνίδας Τσιαντούλας, Αντιπρόεδρος ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ. 
 
Μετά το πέρας της εκδηλώσεως θα ακολουθήσει Cocktail. 
 
Σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο, που στην εκδήλωση θα διατίθεται σε προνομιακή τιμή, είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας χωρίς προκαταβολή, με έκπτωση 10% και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 18 ευρώ). 
Δείτε σχετικό βίντεο: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.