Σελίδες

20 Δεκεμβρίου 2022

Η Μεγάλη Απάτη της "Υπερθέρμανσης του πλανήτη" αρνείται να πεθάνει

14 Νοεμβρίου 2022 | David Cavena | Διαβάστε το εδώ 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Η επιμονή όχι μόνο ότι η Γη θερμαίνεται λόγω των ενεργειών της ανθρωπότητας, αλλά ότι αυτό θα οδηγήσει ή μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε καταστροφική αύξηση της θερμοκρασίας διαπερνά τις δυτικές κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ψυχαγωγία, τις εταιρείες και τον ακαδημαϊκό κόσμο. 
 
Πρόκειται για μια ολοένα και πιο δαπανηρή απάτη. 
 
Το πλήθος που "ακολουθεί την επιστήμη", οι επιστήμονες που εξαρτώνται από την κυβερνητική γενναιοδωρία για τη χρηματοδότηση των επιχορηγήσεων και οι ελίτ που ακολουθούν τις τάσεις για να αποκτήσουν κύρος, αρνούνται να δεχτούν την πραγματική επιστήμη, οπότε ο μέσος ψηφοφόρος, που εκπαιδεύεται μόνο από τα μεροληπτικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίζει να συμφωνεί με αυτό και επιμένει ότι το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι. 
 
Τα γεγονότα είναι ότι η Γη δεν έχει θερμανθεί από το 1997. 
 
Κάθε χρόνο εκπέμπεται όλο και περισσότερο CO2, αλλά δεν έχει προκύψει θέρμανση. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η θεωρία των "αερίων του θερμοκηπίου" είναι ανοησία. 
 
“Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία του αέρα και τα επίπεδα του CO2 διαψεύδουν ότι η αύξηση του CO2 θα προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας. 
 
Τα δείγματα πυρήνων από τον πυρήνα πάγου EPICA Dome C στο οροπέδιο της Ανταρκτικής αποδεικνύουν ότι η θερμοκρασία αλλάζει πρώτα και το CO2 αλλάζει σε απάντηση, περίπου 800 χρόνια αργότερα. 
 
Αν η θεωρία του θερμοκηπίου ήταν σωστή (δεν είναι), το CO2 θα οδηγούσε τη θερμοκρασία. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο. 
 
Μπορεί κάλλιστα να είναι ότι το CO2, ο μπαμπούλας της Κλιματικής Λατρείας, το αέριο για το οποίο κλείνουμε εργοστάσια, λιμοκτονούμε και απολύουμε ανθρώπους και κλείνουμε οικονομίες για να το μειώσουμε, είναι το ίδιο αέριο που ευθύνεται για την ψύξη των τελευταίων δεκαετιών. 
 
Μια πρόσφατη μελέτη του Naval Research Laboratory έδειξε "τη μεγαλύτερη συρρίκνωση της θερμόσφαιρας εδώ και τουλάχιστον 43 χρόνια". 
 
Το Εθνικό Κέντρο Ατμοσφαιρικών Ερευνών στο Boulder, CO, ανακοίνωσε ότι η θερμόσφαιρα συρρικνώθηκε κατά τριάντα τοις εκατό λόγω της απότομης πτώσης της ακτινοβολίας από τον ήλιο. Όπως και αν ονομάσουν τα μέσα ενημέρωσης και οι ιστορικοί του μέλλοντος το επερχόμενο ηλιακό ελάχιστο, μπορεί όντως να είναι πολύ κρύο.
 
Μπορεί να είναι ότι ο τερματισμός της παραγωγής λιπασμάτων και φυσικού αερίου στο όνομα της καταπολέμησης μιας ανθρωπογενούς "υπερθέρμανσης του πλανήτη" που δεν υπάρχει, θα εξασφαλίσει ότι οι αγρότες σε μια ήδη ψυχρή Γη θα παράγουν ακόμη λιγότερα τρόφιμα, με ακόμη μεγαλύτερη πείνα. 
 
Η πρόβλεψη της NASA για τον επόμενο ηλιακό κύκλο (25) αποκαλύπτει ότι θα είναι ο πιο αδύναμος των τελευταίων 200 ετών. Ίσως αυτός να μην είναι τόσο βαθύς όσο το ελάχιστο του Μάουντερ (Maunder Minimum) ή το ελάχιστο του Ντάλτον. Ίσως. 
 
Οι ωκεανοί της Γης αποθηκεύουν το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας του πλανήτη. Μπορεί να ψύχονται. Καθώς οι ωκεανοί ψύχονται, ο αέρας που κυκλοφορεί πάνω από αυτούς και αντλεί θερμότητα από αυτούς - και έτσι δημιουργούνται οι τυφώνες - θα αρχίσει να ψύχεται. Το επόμενο πράγμα που θα καταλάβετε είναι ότι η Amazon.com δεν θα έχει παγοπέδιλα και ζεστή σοκολάτα. 
 
Πώς ξέρουμε ότι οι ωκεανοί ψύχονται; Αισθητήρες της NASA. "Ένας χάρτης της μεταβολής της θερμότητας σε βάθος 500 μέτρων (επάνω) έδειξε μια εξωπραγματικά εκτεταμένη και δραματική ψύξη ολόκληρου του Ατλαντικού Ωκεανού." 
 
Ωστόσο, μαζί με την αλλαγή των δεδομένων της παγκόσμιας θερμοκρασίας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πολιτικού κατεστημένου, η NASA αλλάζει και τις μετρήσεις της θερμοκρασίας των ωκεανών: 
"Όταν τα σφάλματα είχαν διορθωθεί, η τάση ψύξης σε παγκόσμια κλίμακα εξαφανίστηκε". 
 
Η Γη βιώνει έναν κύκλο παγετώνων διάρκειας 100.000 ετών (μια Γη καλυμμένη με πάγους είναι πολύ πιο "φυσιολογική" από μια εύκρατη Γη), έναν κλιματικό κύκλο διάρκειας 2.200 - 2.400 ετών, έναν "δισχιλιετή κύκλο" διάρκειας 200 ετών, έναν "σχεσιακό κύκλο" διάρκειας 40 ετών και έναν "κύκλο Schwabe" διάρκειας 11 ετών. (Dark Winter, Casey, 2014). 
 
Καθένας από αυτούς μεταβάλλει το παγκόσμιο κλίμα. Καθένας από αυτούς έχει απροσμέτρητα μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κλίμα της Γης από ό,τι η μηχανή εσωτερικής καύσης ή η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ή η σόμπα σας με φυσικό αέριο. 
 
Αν "ακολουθήσουμε την επιστήμη", μπορεί κάλλιστα να είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να κινούμαστε προς τεχνολογίες και συμπεριφορές που θερμαίνουν τη Γη. 
 
Ή τουλάχιστον να σταματήσουμε να προσπαθούμε να την ψύξουμε. Κανείς δεν σταματάει την πρόοδο ενός παγετώνα.
 
---
Δικτυογραφία:
The Great 'Global Warming' Hoax Refuses To Die - Climate Change Dispatch
https://climatechangedispatch.com/the-great-global-warming-hoax-refuses-to-die/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.