Σελίδες

27 Δεκεμβρίου 2022

Ο “θείος” Κλάους και τα “Χριστούγεννα” του… Θηρίου!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
 
 
Σ’ ένα από τα άρθρα µου που διαβάστηκαν περισσότερο το τελευταίο διάστηµα, αυτό που τιτλοφορείται “Το Όνοµα του Θηρίου”, είχα κατονοµάσει τόσο το “Θηρίο” για το οποίο µας είχε προειδοποιήσει η “Αποκάλυψη”, όσο και το όνοµα του. Φαίνεται πως είχα δίκιο στις εκτιµήσεις µου, µιας και ο επικεφαλής του “Θηρίου”, δηλαδή του Παγκόσµιου Οικονοµικού Φόρουµ, ο περιβόητος και πλέον πασίγνωστος Κλάους Σβάµπ, µας είπε τις προάλλες – µέσα από δηµοσίευµα του NewsPunch.com, ότι τα … Χριστούγεννα πλέον είναι µια γιορτή που πρέπει να… καταργηθεί (ναί, έτσι είπε) διότι η υπερβολική κατανάλωση αγαθών λόγω της εορτής αυτής, θέτει σε…θανάσιµο κίνδυνο τον πλανήτη µας! Παρανοϊκός; Παράφρων; Ή απλώς… διεστραµµένος;
 
Τίποτε από τα παραπάνω ή µάλλον, όλα τα παραπάνω. Διότι ο άνθρωπος αυτός, είναι η ενσάρκωση του Κακού ή αν θέλετε, είναι πλήρως κατειληµµένος από τον ίδιο τον Σατανά! Και εποµένως, ό,τι λέει και ό,τι πράττει, έρχεται απ ευθείας από τον ίδιο τον … κύριο του, δηλαδή τον Εωσφόρο. Πρίν από 5 χρόνια, τo 2018, σε εκείνη την περιβόητη συνάντηση στο Νταβός της Ελβετίας, µας ανακοίνωσε καµαρωτός πως “η τέταρτη φάση της Παγκοσµιοποίησης ήδη ξεκίνησε αλλά είµαστε…εξαιρετικά ελλιπώς προετοιµασµένοι γι’ αυτήν και πως θα πρέπει να κάνουµε πολλά σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα”! Τα επόµενα χρόνια, είδαµε επ’ ακριβώς το τι εννοούσε ο τύπος αυτός και σε ποιό βαθµό βρίσκεται η βιασύνη του. Έκρηξη τεχνητής πανδηµίας µε κατασκευασµένο ιό (covid-19), στέρηση της ελευθερίας των ανθρώπων, υποχρεωτική µασκοφορία, υποχρεωτικός εµβολιασµός µε δηλητήρια, καταστροφή των οικονοµιών του πλανήτη.  
 
Δεν µας είπε βεβαίως, για το ποια σχέδια είχε για την…θρησκεία µας και τα “πιστεύω” µας, αφήνοντας το στα …τσιράκια του (βλέπε Γιουβάλ Νόαχ Χαράρι) επίτηδες, προλειαίνοντας το έδαφος ώσπου σήµερα, επειδή τα πράγµατα…βιάζουν και οι καιροί ού µενετοί, βγήκε τις προάλλες και αντί για… ευχές, µας είπε πως πρέπει να… ξεχάσουµε κάποιες παγκόσµιες θρησκευτικές γιορτές (δηλαδή τα… Χριστούγεννα!) επειδή η υπερβολική κατανάλωση κρέατος και γεωργικών προϊόντων δηµιουργεί τεράστιο πρόβληµα και συµβάλλει τα µέγιστα(!!!) στην κλιµατική αλλαγή, µε κίνδυνο ο πλανήτης να …γίνει µή κατοικήσιµος τα επόµενα χρόνια!
 
Τα Χριστούγεννα λοιπόν του φταίνε του “θείου Κλάους” που ο…πλανήτης ταλανίζεται από θεοµηνίες, παράξενες και περίεργες καιρικές συνθήκες κυρίως τα καλοκαίρια και πάσης φύσεως αφύσικες καιρικές καταστάσεις, οι οποίες γίνονται ακόµη και …φονικά όπλα εναντίον του ανθρώπινου οργανισµού στην προσπάθεια του να …εναρµονιστεί µε αυτά. Και παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο γεγονός πως οι ίδιοι οι υποτακτικοί του πειραµατίζονται µε τον καιρό χρόνια ολόκληρα, µέσω του συστήµατος HAARP, ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραµµα, το οποίο το δηµιούργησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για λογαριασµό της πολεµικής Αεροπορίας και του πολεµικού ναυτικού της και που έχει κατηγορηθεί επανειληµµένως ότι έχει πυροδοτήσει διάφορα καταστροφικά φυσικά φαινόµενα κατά καιρούς, όπως πληµύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισµούς. Και ασφαλώς δεν…γνωρίζει απολύτως τίποτε για το γεγονός ότι ο καιρός του πλανήτη µας άρχισε ανά αλλάζει δραµατικά από τότε που άρχισε να λειτουργεί πειραµατικά το HAARP, στις αρχές του 1993, όπου παρατηρήθηκαν απίστευτες καταστροφές στην Ιαπωνία, στα νησιά του Ειρηνικού και στην Ανταρκτική!  
 
Και να µην το…γνωρίζει αυτό ο “θείος Κλάους”, το γνωρίζουµε εµείς, η δική µας γενιά, που είδε τον καιρό να αλλάζει από χρονιά σε χρονιά και οι άνοιξες και τα καλοκαίρια µας να µετατρέπονται σε…εφιάλτη, µιας και δε ξέραµε κυριολεκτικά σε τί εποχή ζούµε! Ήλιος ντάλα το πρωί, ζέστη το µεσηµέρι και… βροχές και καταιγίδες ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, θαρρείς και κάποιος τις… προγραµµάτιζε µε απόλυτη ακρίβεια!  
 
Τα Χριστούγεννα λοιπόν είναι… υπεύθυνα που ο… πλανήτης κινδυνεύει, ε “θείε Κλάους”;  
 
Αντί απαντήσεως στο ερώτηµα αυτό, να θέσω εγώ ένα άλλο, πολύ πιο σκληρό: Πόσο σας τροµάζει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός “θείε Κλάους”; Πόση φρίκη σας προκαλεί η φωτεινή Του Εικόνα, µε το πράο ύφος και την Αγάπη ζωγραφισµένη στα µάτια Του;  
 
Φυσικά απάντηση τουλάχιστον λεκτική, δεν πρόκειται να λάβω. Αντ’ αυτής όµως, βλέπω τον πανικό που ζωγραφίζεται στα µάτια και στην έκφραση του Νοάχ Χαράρι, αυτού του γιαλαντζί Ιστορικού και “ιµάµ µπαϊλντί” Φιλοσόφου, όταν µιλάει για τον… Χριστό, τον οποίο αποκαλεί Fake news. Το λέει µε τέτοιο τρόπο, που δείχνει την… καταιγίδα πανικού που ξεσπάει µέσα του. Δείτε τον στο βίντεο που παραθέτω πιο κάτω: 
 
Βίντεο από Rumble. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε ΕΔΩ.  
 
Ο Χαράρι, στην προσπάθεια του να πείσει για την… ψευδή παρουσία του Χριστού επί της Γης αλλά και τον “θάνατο” του Θεού και την ανάδειξη ενός “Ανθρώπου-Θεού”, έγραψε ένα βιβλίο πραγµατικά τροµακτικό αλλά και συνάµα γελοίο, που κάνει τον ήδη συνειδητοποιηµένο και πλήρως ενηµερωµένο αναγνώστη να γελάσει µε τη ψυχή του. Αυτός που θα…τροµάξει θα είναι απλά ο …ανηµέρωτος, ο ανυποψίαστος, ο βυθισµένος στον µικρόκοσµο του σύγχρονος άνθρωπος.  
 
“Ο Θεός”, λέει ο Χαράρι στο βιβλίο του, “δεν κατοικεί µέσα στον άνθρωπο, ουδέποτε κατοικούσε. Ο Χριστός ούτε σταυρώθηκε, ούτε αναστήθηκε, αυτά είναι… fake news! Ψυχή δεν υπάρχει µέσα στο σώµα. Ο άνθρωπος απλά πεθαίνει και τον θάβουν ή τον καίνε. Τελειώνει εκεί το θέµα. Σήµερα όµως, µε τη βοήθεια της τεχνολογίας και την απεραντοσύνη της Γνώσης, ο άνθρωπος γίνεται πραγµατικά Θεός και …αθάνατος. Το πνεύµα του πλέον, η συνείδηση του, όλο του το είναι που τον απαρτίζει, µπορεί κάλλιστα να µεταφερθεί σε ένα άλλο σώµα, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο προσιτά. Αυτό είναι το αύριο, αυτό είναι το µέλλον που χτίζεται, αυτός θα είναι ο κόσµος µας. Ένας κόσµος…»Θεών»!  
 
Noah Harari  
 
Εποµένως, κατά τον Χαράρι και τον “Θείο Κλάους”, ούτε τα Χριστούγεννα πλέον πρέπει να γιορτάζονται, επειδή αφορούν γιορτές του…παρελθόντος – άσε που καταστρέφουν και τον…πλανήτη – και που δεν χωράνε ούτε στο παρόν, ούτε και – προπαντώς – στο µέλλον, αλλά ούτε και κάθε άλλη γιορτή που να αφορά τον Χριστό και τη θρησκεία του, δηλαδή το Πάσχα, η Πεντηκοστή, η Ανάληψη του Κυρίου κλπ κλπ επειδή βεβαίως, ε΄είναι αναπαραστάσεις από fake news! Αυτές οι γιορτές θα αντικατασταθούν µε άλλες, πολύ πιο µοντέρνες και σύγχρονες που θα δίνουν χαρά και…ελπίδα (!) στον σύγχρονο άνθρωπο που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ και θα…ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ (και…καλωδιωµένος ασφαλώς).  
 
Διάβασα πρόσφατα, άλλο ένα θαυµάσιο άρθρο από τον Νεκτάριο τον Δαπέργολα, το “Νεοεποχίτικοι λακέδες, πάντα πιστοί στο θέµα των ηµερών”, όπου ο συγγραφέας στηλιτεύει την βλάσφηµη προσπάθεια κάποιων δήθεν εµπειρογνωµόνων, όπου µε τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, προσπάθησαν κατά καιρούς να µας παρουσιάσουν το… πιθανά “αληθινό” πρόσωπο του Χριστού, συµβουλευόµενοι την εξελικτική πορεία του ανθρώπου ανά τους αιώνες και ασφαλώς, τα …χαρακτηριστικά των φυλών της Μέσης Ανατολής, µε αναλύσεις του DNA των, σύµφωνα µε τους σκελετούς που έχουν ανακλυφθεί από την αρχαιολογική σκαπάνη. Αυτά φυσικά που παρουσίασαν, είναι ένα… παντελώς αποκρουστικό πρόσωπο, το οποίο και …µοίρασαν παντού, σε όλα τα “έγκυρα” ΜΜΕ, µέσω των οποίων αυτά αναδηµοσιεύτηκαν από όλα τα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ του κόσµου. Τόσο πολύ τους…τροµάζει το ΑΛΗΘΙΝΟ πρόσωπο του Χριστού, όπως βεβαίως έχει περιγραφεί τόσο από τον Απόστολο Παύλο – ο οποίος φυσικά Τον είδε µέσα σε όλη Του την Λαµπρότητα – όσο και από τους µαθητές του Χριστού και φυσικά δεν έχει καµµιά σχέση µε …αυτά τα εκτρώµατα που έχουν παρουσιάσει για… Χριστό.  
 
Ήθελα πραγµατικά στο παρελθόν να κάνω ένα άρθρο σχετικά µε την περίπτωση αυτή αλλά…δεν τύχαινε η φάση και χαίροµαι ιδιαίτερα που µε πρόλαβε ο εκλεκτός και έγκριτος συνάδελφος που εκτιµώ ιδιαίτερα και υπολήπτοµαι. Και µάλιστα “έδεσε” θαυµάσια µε τη σηµερινή (το άρθρο αναρτήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2022) µεγάλη µέρα.  
 
Δεν ξέρουν πραγµατικά το τι κάνουν!  
 
Ειλικρινά, όλους αυτούς τους αρρώστους και παρανοϊκούς τύπους και εννοώ τον Σβάµπ και τη “παρέα” του, τους λυπάµαι. Δεν έχουν ιδέα σε τι έχουν µπλέξει. Ακολουθούν κατά βήµα και κατά γράµµα ό,τι τους προστάζει ο θεός που πιστεύουν κι αυτός δεν είναι άλλος από τον ονοµαζόµενο “Εωσφόρο” – ο θεός στον οποίο πιστεύουν οι Μασόνοι και που δεν είναι άλλος από τον εκπεσώντα φωτεινό Άγγελο και που κατέληξε στον Άδη – και που φυσικά είναι ο ίδιος ο Διάβολος. Πραγµατικά δεν έχουν ιδέα µε τι είδους δυνάµεις τα έχουν βάλει και βάζω στοίχηµα, πως δεν θα τους αρέσει καθόλου η κατάληξη την οποία θα έχουν. Ο Χριστός µας, συγχωρεί ΟΛΕΣ τις αµαρτίες µας. Ακόµη και τις πλέον ειδεχθείς. Μία µόνο δύσκολα συγχωρείται: Η Ύβρις. Εκεί… δυσκολεύει το πράγµα. Κι αυτοί οι άνθρωποι – ιδίως αυτός ο Χαράρι – το έχουν …παρακάνει. Ο Χαράρι ειδικά, του οποίου η κάθε λέξη που βγαίνει από το στόµα του, είναι υβριστική και προσβλητική προς τον Θεό και τα δηµιουργήµατα Του. Κι αυτό ειδικά ο Θεός, δεν το συγχωρεί. Τουλάχιστον όχι εύκολα.  
 
Γι αυτό και τους λυπάµαι. Γιατί η κατάληξη τους θα είναι η αιώνια Κόλαση, παρέα µε ό,τι βδελυρό και αποκρουστικό έχει ποτέ γεννήσει αυτή…  
 
Όσο για το αληθινό πρόσωπο του Χριστού, ο µέγας και Εθνικός µας Άγιος Παΐσιος, το έχει δεί. Και το περιέγραψε δεόντως σε κάποιον αγιορείτη αγιογράφο, ο οποίος το απαθανάτισε σε µια υπέροχη Εικόνα καθ’ υπόδειξη του. Αναδηµοσιεύω µια ιστοριούλα από τον βίο του µεγάλου µας Αγίου, όταν εκείνος έφτασε να δει τον Χριστό, η οποία είναι άκρως συγκινητική και την αναπαράγω κι εγώ σε κάθε κουβέντα που κάνω η οποία είναι σχετική µε την ύπαρξη του Θεού.  
Σε νεαρή ηλικία (15 ετών), ο Αρσένης πριν γίνει µοναχός και πάρει το όνοµα Παΐσιος, έζησε µία συγκλονιστική εµπειρία. Ένας γνωστός του, µαρξιστής, προσπάθησε να του κλονίσει την πίστη, εξιστορώντας του την δαρβινική θεωρία, όπως τη χρησιµοποίησαν οι Σιωνιστές στα προηγούµενα χρόνια. Ο νεαρός Αρσένης, κλονίστηκε, ταράχτηκε. Κατέφυγε απελπισµένος σε µιαν εκκλησιά και άρχισε να σκέφτεται και να προσεύχεται για ώρες. Ζητούσε από τον Χριστό να του… εµφανιστεί(!), να του αποδείξει ότι …είναι ζωντανός! Επέµενε συνεχώς µε πείσµα, σχεδόν απαιτούσε, παρασυρόµενος από τυφλό εγωϊσµό! Μέχρι πού …έβαλε καλό και ταπεινό λογισµό, «αδειάζοντας» στην κυριολεξία τον δαίµονα που είχε µπεί µέσα του:  
 
«Εφ’ όσον σταυρώθηκε ο Χριστός για µένα, θα πεθάνω κι εγώ γι’ Αυτόν!». Αυτό ήταν! Τότε το θαύµα έγινε! «Ο Θεός περίµενε την αντιµετώπιση µου», θα πεί διηγούµενος στους συνοµιλητές του. «Ύστερα από αυτό, παρουσιάστηκε ο ίδιος ο Χριστός, µέσα σε άφθονο Φως. Φαινόταν από τη µέση και πάνω. Με κοίταξε µε πολλή αγάπη και µου είπε: «Εγώ ειµί η Ανάστασις και η Ζωή! Ο πιστεύων είς εµέ, κάν αποθάνει, ζήσεται!». Τα λόγια αυτά ήταν γραµµένα καί στο Ευαγγέλιο που κρατούσε ανοικτό στο αριστερό χέρι Του!» 
Το απόσπασµα αυτό είναι από το βιβλίο του Ιστορικού και Θεολόγου Δ. Ράµµου.  
 
Εν κατακλείδι…  
 
Πολλά ονειρεύονται οι Νεοταξίτες “επικυρίαρχοι”. Πολλά σχεδιάζουν, αλλά ο χρόνος τους λιγοστεύει. Για Σαρανταδύο µόνο µήνες, έχει εξουσία στο να κάνει πόλεµο το Θηρίο, του οποίου ηγείται ο Σβάµπ, στην Ανθρωπότητα. Από το 2020 τον Γενάρη, το Θηρίο έχει ορµήσει να κατασπαράξει την Ανθρωπότητα. Πρωτά µε τον βιολογικό πόλεµο τη πανδηµίας και των εµβολίων και τώρα σπρώχνει µε λύσσα τη Ρωσία να ξεκινήσει τον πυρηνικό πόλεµο, που θα κοστίσει στην Ανθρωπότητα εκατοµµύρια νεκρούς και κατεστραµµένη γη.   
 
Ο Χριστός, του οποίου την γέννηση γιορτάζουµε σήµερα µε όλη τη θέρµη της καρδιάς µας, είναι µαζί µας και σε αυτή τη µεγάλη δοκιµασία. Γι’ αυτό άλλως τε είχε µεριµνήσει στο να αποστείλει και τους δικούς µας Άγιους Γέροντες στη σύγχρονη µας εποχή, για να µας προειδοποιήσουν και να µας ετοιµάσουν για ό,τι συµβαίνει σήµερα. Γι’ αυτό υπαγόρευσε και τους Θείους Αποκαλυπτικούς Λόγους Του στον αγαπηµένο µαθητή Του, τον Ιωάννη. Για να προετοιµάσει τους Πιστούς Του για ό,τι περίµενε την Ανθρωπότητα, αν η αµαρτία την πληµµύριζε.  
 
Ο Άγιος Παΐσιος µακάριζε όσους θα ζούσαν στις µέρες αυτές που ζούµε εµείς. Γιατί θα ήταν απίστευτα τυχεροί, όσοι θα έδιναν και τη ζωή τους, πολεµώντας το Θηρίο.  
 
Τα σηµερινά Χριστούγεννα αγαπητοί µου συνέλληνες, είναι ίσως τα τελευταία που θα ζήσουµε σε τούτη την βδελυρή και απόκοσµη εποχή. Γιορτάστε τα µε όλη τη δύναµη της ψυχής σας. Το 2023 που έρχεται σε λίγες µέρες, θα είναι πραγµατικά εφιαλτικό για όλον τον κόσµο. Το Θηρίο θα εντείνει τις δυνάµεις του, γιατί ξέρει πως αν χάσει, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ξέρει πως ο χρόνος του τελειώνει. Από το 2020 ως σήµερα, µεσολάβησαν δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Αποµένει ενάµιση χρόνος ακόµη. Αυτή η χρονική περίοδος, θα είναι και η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ του Θηρίου µε τον ίδιο τον Θεό και την Ανθρωπότητα.  
 
Ποιός θα είναι ο…ΝΙΚΗΤΗΣ; Αυτό θα το…αναλύσουµε στο επόµενο άρθρο µου, το οποίο γράφεται παράλληλα µε αυτό που διαβάζετε τώρα και που θα αναρτηθεί λίαν συντόµως.  
 
Ως τότε… εύχοµαι από θέρµη καρδιάς, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους. Είθε ο Θεός να σας δώσει κουράγιο και δύναµη, αρκεί να Τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ! Και µην ξεχάσετε σήµερα, να ανάψετε ΕΝΑ ΚΕΡΙ και για την ΕΛΛΑΔΑ µας, που στενάζει κάτω από την απάνθρωπη µπότα του νεοφιλελεύθερου ΦΑΣΙΣΜΟΥ…
 
Με πίστη και Αγάπη
 
Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.