Σελίδες

19 Νοεμβρίου 2022

Περισσότερες "αιφνίδιες καρδιακές προσβολές" ...Mε μια διαστροφή "κλιματικής αλλαγής"

15 Nοεμβρίου 2022 | Kit Knightly | Διάβαστε το εδώ.
 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 
 
Όποιος παρακολουθεί τον κύκλο των ειδήσεων από τότε που κυκλοφόρησαν τα "εμβόλια" του Covid έχει δει μια απλά αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό των πραγμάτων που φέρεται να προκαλούν αιφνίδια εγκεφαλικά επεισόδια ή καρδιακές προσβολές. 
 
Κρύος καιρός, ζεστός καιρός, κατάθλιψη, διάφορες τροφές, μακρύ και κοντό covid, νέες μαγικές χημικές ουσίες που μόλις βρέθηκαν στην ατμόσφαιρα, "μετα-πανδημική διαταραχή στρες", αδιάγνωστη στένωση αορτής και ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα. 
 
Αυτός δεν είναι καν ένας εξαντλητικός κατάλογος, απλά συνεχίζεται και συνεχίζεται και συνεχίζεται. 
 
...και τώρα μπορούμε να προσθέσουμε και τη ρύπανση στη γκαλερί των απατεώνων, σύμφωνα με αυτό το άρθρο από το Science Alert, το οποίο τιτλοφορείται: 
 
“ Μικροσκοπικά σωματίδια στον αέρα μπορούν να προκαλέσουν αιφνίδια καρδιακά επεισόδια, σύμφωνα με μελέτη. 
 
Σε ένα παρόμοιο θέμα, η Daily Mail τιτλοφορεί χθες: 
“Η αυξανόμενη κρίση των πυρκαγιών στην Αμερική θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα κύμα καρδιακών προσβολών, πνευμονικών παθήσεων και διαγνώσεων καρκίνου μετά από χρόνια, προειδοποιούν οι επιστήμονες.
 
Τώρα, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε αυτά τα άρθρα κομμάτι-κομμάτι, είναι απολύτως προφανές τι συμβαίνει εδώ. 
 
Τα εμβόλια Covid είτε προκαλούν περισσότερες καρδιακές προσβολές, είτε οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσουν, και προετοιμάζουν αναλόγως ιστορίες εφεδρείας. 
 
Είχαμε προβλέψει ότι αυτό θα ήταν μια συνεχής ιστορία φέτος τον Ιανουάριο, και δεν μας απογοήτευσαν. 
 
Η νέα πτυχή εδώ είναι η ενσωμάτωση της ρύπανσης και των πυρκαγιών στην αφήγηση και η συσχέτιση του κινδύνου καρδιακής προσβολής με τον περιβαλλοντισμό και την κλιματική αλλαγή. 
 
Αυτό παρέχει τροφή για τη μεταμόρφωση της "κλιματικής αλλαγής" από περιβαλλοντικό ζήτημα σε ζήτημα δημόσιας υγείας, επιτρέποντάς τους να μιλούν γι' αυτό με τον ίδιο τρόπο που μιλούν για το "Covid", και ίσως να το αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο (κλείδωμα του κλίματος κ.λπ.). 
 
Πρόκειται για κλασικό αφηγηματικό πλέξιμο, την πρακτική της διαπλοκής δύο ξεχωριστών προπαγανδιστικών αφηγήσεων μεταξύ τους, ώστε να ενισχύουν η μία την άλλη. 
 
Εγώ επινόησα τον όρο, ακριβώς αυτή τη στιγμή, αλλά είναι η τέλεια μεταφορά. 
 
Είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματική. Οι καρδιακές προσβολές που σχετίζονται με τα εμβόλια παρέχουν αποδείξεις ότι η "κλιματική αλλαγή" είναι πρόβλημα δημόσιας υγείας, ενώ η "κλιματική αλλαγή" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκρύψει τις καρδιακές προσβολές που σχετίζονται με τα εμβόλια.
 
Καλύπτουν κάτι που προκάλεσαν με κάτι που επινόησαν, και στηρίζουν κάτι που επινόησαν με κάτι που προκάλεσαν. 
Έξυπνο στη θεωρία, αλλά μάλλον προφανές στην πράξη. 
 
***
Δικτυογραφία:
More “sudden heart attacks” …with a “climate change” twist – OffGuardian
https://off-guardian.org/2022/11/15/more-sudden-heart-attacks-with-a-climate-change-twist/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.