Σελίδες

7 Νοεμβρίου 2022

Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη στηρίζει τον Τ.Μπάιντεν: Δεν είναι απλές εκλογές – Είναι ο πόλεμος δύο κόσμων

Μια ανάσα πριν τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου και οι LGBTQ+ προσπαθούν εξ εφόδου να καταλάβουν την εξουσία αφού οι υποψήφιοι αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!
 
Πλέον πρόκειται για την σύγκρουση δύο κόσμων: Του παλιού κόσμου με τις παραδοσιακές αξίες, όπου υπάρχουν τα δύο φύλα, ο θεσμός της οικογένειας, η πατρίδα και η θρησκεία και ο νέος κόσμος που κάποιοι εξτρεμιστική κύκλοι της Ουάσινγκτον που ελέγχουν το κόμμα των Δημοκρατικών θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο.
 
Ένας κόσμος στον οποίο δεν θα υπάρχουν φύλα, δεν θα υπάρχει οικογένεια, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, θα έχει καταργηθεί η πατρίδα, τα σύνορα και η εθνική καταγωγή. 
 
Σίγουρα η θρησκεία θα αντικατασταθεί με ένα άλλο είδος θρησκείας, την θρησκεία του υλισμού (για τους γνωρίζοντες του Εωσφορισμού). 
 
Σε αυτό το νέο κόσμο δεν θα χωράνε όσοι θέλουν να συνεχίσουν να είναι παραδοσιακά άτομα. 
 
Η σύγκρουση στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ θα είναι μέγιστης σημασίας, τολμούμε να πούμε ότι στην παρούσα φάση είναι σημαντικότερες ακόμα και από τις προεδρικές εκλογές. 
 
Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη (περίπου το 90% των υποψηφίων ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα) στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν με 670 μέλη να υποψήφια στις ενδιάμεσες εκλογές. 
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και διεμφυλικοί θα είναι υποψήφιοι στις ενδιάμεσες εκλογές και τις 50 πολιτείες της χώρας. 
 
Μεταξύ των υποψηφίων που ξεχωρίζουν είναι οι Δημοκρατικές Τίνα Κότεκ και Μόρα Χίλι, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν οι πρώτες λεσβίες κυβερνήτριες στις πολιτείες τους, το Όρεγκoν και τη Μασαχουσέτη αντίστοιχα. 
 
Στο Βερμόντ η Μπέκα Μπάλιντ έχει πολλές πιθανότητες να γίνει η πρώτη λεσβία βουλευτής της πολιτείας.

 
ΣΧΟΛΙΟ  
 
Παλιός και νέος κόσμος είναι λάθος ορολογίες....
Είναι ο κόσμος της Πίστης και των Αξιών, κόντρα στον κόσμο της Αθείας και του Σοδομισμού.... 
Αυτοί οι δυό κόσμοι υπάρχουν και συγκρούονται από την αρχή της ανθρωπότητας....
Απλά πότε επικρατεί ο ένας και πότε ο άλλος....
 
Θυμηθείτε τον Κατακλυσμό του Νώε γιατί έγινε;
Θυμηθείτε τα Σόδομα και τα Γόμμορρα γιατί καταστράφηκαν;
Θυμηθείτε τέλος την ηθική πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που αντιστράφηκε μόνο όταν εμφανίστηκε ο Κύριος στην Γη. 
 
Σε όλες τις ιστορικές περιόδους, όσο κι αν θεωρούμε ότι επικρατούσε ο κόσμος των αξιών, οι "άλλοι" υπήρχαν...
Ακόμα και σε μια εποχή με υψηλό ήθος και πολιτισμό όπως στην αρχαία Ελλάδα, υπήρχαν οι κίναιδοι οι οποίοι φυσικά κρύβονταν, διότι οι ποινές έφταναν μέχρι και τον θάνατο... 
 
Πάντως αν το παρατηρήσετε σε όλες τις εποχές που άρχιζαν οι σοδομιστές να επικρατούν, το τέλος ήταν με παρέμβαση του Θεού... 
Κι ίσως αυτό να συμβεί και τώρα...
 
Να είναι σίγουρα λοιπόν τα ανώμαλα κτήνη, ότι ακόμα κι αν αυτοί στο τέλος επικρατήσουν (όπως λέει και η Αποκάλυψη) εμείς θα υπάρχουμε ακόμα.... 
Μέχρι της τελικής νίκης της Πίστης που θα έρθει μαζί με τον Χριστό στην Β Παρουσία Του....
Και όποιος προλάβει από αυτούς ας μετανοήσει, όπως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας...
 
Διαβάστε για τους δύο κόσμους όπως εμφανίζονται στην πατρίδα μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.