Σελίδες

28 Νοεμβρίου 2022

Υπερήφανος Απόγονος Γενοκτόνων…

Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 για τους από το Σάββατο 19 Νοε. αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Τουρκίας εναντίον των Κουρδικών πληθυσμών στη Συρία και το Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ).
 
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και υπερήφανος συνεχιστής των Οθωμανών, Νεοτούρκων και Κεμαλιστών ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ οι οποίοι διέπραξαν τις φοβερές Γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας και των Ασσυρίων, από το 1896 έως και το 1923, ποζάρει φωνηέστως και εμπράκτως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εναντίον των Κούρδων. Στις συνεχιζόμενες επί δεκαετίες τουρκικές επιχειρήσεις εκρίζωσης και εξολόθρευσής τους. 
 
Με το πρόσχημα της δήθεν “τρομοκρατίας” και με την γνώριμη από πολλών δεκαετιών προβοκάτσια του “βαθέως” τουρκικού κράτους, της αιματηρής βομβιστικής έκρηξης, Κυριακή 13.11.2022, στην κεντρική οδό του Πέρα της Κωνσταντινούπολης, οι νέες επιχειρήσεις του τουρκικού Κράτους-Τρομοκράτη-Σφαγέα-Γενοκτόνου στην εξαθλιωμένη Συρία. 
 
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ “λογική” και… παράδοση ο Ερντογάν έδωσε το όνομα του Γενοκτόνου των Αρμενίων Σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ στο νεώτερο σκάφος τουρκικής επέκτασης στον υποθαλάσσιο πλούτο των γειτονικών του χωρών.  
 
Με την πρόστυχη – 1000% πρόστυχη – “κατανόηση” των Αμερικανών και των Ρώσων Ιμπεριαλιστών, υποτιθέμενων “συμμάχων” των… Κούρδων στον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών – αποκεφαλιστών του λεγόμενου “Ισλαμικού Κράτους” (ISIS). 
 
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ τρομάζει λόγω της εμφάνισης σε πολλές χώρες πολιτικών σχηματισμών νεο-ναζιστών, νεο-φασιστών, νοσταλγών του Χίτλερ.
 
Η ίδια ανθρωπότητα κλείνει τα μάτια, φιμώνει το στόμα της, παραθολώνει τα μυαλά της, απέναντι στους Εμπράκτως αποδεικνύοντες ότι πασκίζουν να αποδειχθούν άξιοι απόγονοι και συνεχιστές των καθ’ ομολογίαν του ιδίου, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ, με επικεφαλής τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 

2 σχόλια:

  1. Ο πόλεμος, οι γενοκτονίες, οι λεηλασίες, η καταπάτηση και παραβίαση ξένων εδαφών, αιθέρων και θαλασσών, τα βασανιστήρια για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητούνται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολεμοχαρούς Προφήτη Μωάμεθ…
    Το αιματόβρεκτο κοράνι, του οποίου όλες τις φιλοπολεμικές σούρες έχουν αποστηθίσει ο Ερντογάν μαζί με την Εμινέ και τις απαγγέλλουν …, αλλά αυτό τους Έμ(ι)νε διότι ΟΛΟΙ τους πήραν ..πρέφα….
    Aπαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς και ειδικά το ΝΑΤΟ. Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες). Τους βεβαιώνει ότι όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις. Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών. Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των "απίστων λαών".
    Και ο Μωάμεθ ...
    «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου (Μωάμεθ) προχώρησε στη σύρραξη» (Ισχάκ:576)

    Νὰ πᾶτε ὅλοι κατ᾿ ἐχθρῶν, κατὰ τῶν Μουσουλμάνων,
    καὶ δεῦτε εἰς ἐκδίκησιν, τρέχετε μὴ σταθῆτε …. ΟΛΟΙ, ακόμη και εσείς δόλιοι σύμμαχοι, που θωπεύετε την άπιστη επ αμοιβή παλλακίδας σας Τουρκία.

    Κάποια στιγμή εσείς αφελείς και δόλιοι "χρστιανοί" σύμμαχοι της μουσουλμανικής Τουρκίας, θα ανακαλύψετε ότι ένα φίδι κρύβεται στο χορτάρι ... Κόψτε του το κεφάλι προτού είναι αργά ...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ [ ΝΑΤΟ ] ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΣΩΖΕΙ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ .
    Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.