Σελίδες

24 Νοεμβρίου 2022

Στην επόμενη μέρα των γεγονότων δεν υπάρχει καμιά ουτοπία, αλλά η αλήθεια και το θαύμα μιας Πατρίδας που Ονειρευόμαστε.

Αγαπητοί αδελφοί, με τους Ρωμιούς της Πόλης εκδίδουμε ένα βιβλίο που μπορεί να συμβάλει στην Ανάσταση της Πατρίδας την επόμενη μέρα των γεγονότων. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόσο σημαντικό είναι αυτό το βιβλίο. Θα εκπλαγείτε όταν το διαβάσετε και κάποιοι ίσως σκεφτούν ότι είναι τέλειο, αλλά είναι ουτοπία το να πραγματοποιηθεί. Όμως… στην επόμενη μέρα των γεγονότων δεν υπάρχει καμιά ουτοπία, αλλά η αλήθεια και το θαύμα μιας Πατρίδας που Ονειρευόμαστε. Της Αγίας Ρωμανίας.
Προμηθευτείτε το. Η λευτεριά γλυκοχαράζει.
Γιώργος Θαλάσσης 
 
Η ανάσταση της Πατρίδας μέσα από μια αληθινή – άμεση Δημοκρατία βασισμένη στο Ευαγγέλιο.
 
Ένα εναλλακτικό πολίτευμα που δίνει φως και ελπίδα σε μια Πατρίδα αναστημένη και ελεύθερη, με κεφαλή τον Χριστό 
 
Αν υπήρχε ένα πολίτευμα δομημένο έτσι, ώστε να τιθασεύει την ανθρώπινη αδυναμία και το πάθος που γεννά η εξουσία, η αστοχία των αρχόντων θα μπορούσε να περιοριστεί. Αν το πολίτευμα αυτό είχε προβλέψει και δομήσει την εξουσία και τη θέση των αρχόντων με τέτοιον τρόπο, ώστε σε καμία περίπτωση να μην μπορούν εκείνοι να εκμεταλλευτούν την ισχύ τους εις βάρος των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας και τους καθιστούσε περισσότερο διαχειριστές μιας καθορισμένης πορείας, με βάση το Ευαγγέλιο και τη Δημοκρατία, τότε αυτό το πολίτευμα θα ήταν το ιδανικό για τον λαό και την πατρίδα. 
 
Ένα τέτοιο πολίτευμα είναι και το πόνημα του παρόντος έργου που εξασφαλίζει αληθινή Δημοκρατία, αληθινή ανεξαρτησία και ένα αναστημένο Βυζάντιο (Ρωμανία), που θα γεννά μια κοινωνία Αγίων!
(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ
Προμηθευτείτε το...
Ε Δ Ω
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.