Σελίδες

14 Νοεμβρίου 2022

Γ. Καρυστινός: Ο αγράμματος και άσχετος “επιστήμων” ... (ηχητικό)

 
από το κανάλι aposperitis 
 
Στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε το πρωί ο καρδιολόγος, Γιώργος Καρυστινός.
 
“Μην περιμένετε δικαίωση, κάθε χούντα τρία πράγματα θα ελέγξει. Πρώτον τις εκλογές, καθως θα φροντίσει να ξαναβγεί, δεύτερον τους δικαστές για να μην πάει κανείς φυλακή και τρίτον το οικονομικό σύστημα για να απομυζά τον κόσμο”.  
 
Ο κος Καρυστινος χαρακτήρισε “τριπλά άσχετο” τον υπουργό υγείας που πρόσφατα αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος είναι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβε, τις οποίες χαρακτήρισε πολιτικά μη δημοφιλείς, αλλά κοινωνικά ωφέλιμες.  
 
“Πρώτα απ΄όλα είναι αγράμματος στο θέμα της ιατρικής, δε γνωρίζει καν τι σημαίνει πανδημία. Δευτερον, λόγω των φιλολογικών σπουδών που έχει κάνει, έχει γενικώς πρόβλημα να καταλάβει τις θετικες επιστημες και τρίτον, λόγω των σπουδών που έχει κάνει, δεν είναι ούτε καν επιστημονας. Και μιλάει αυτός για επιστήμες, είναι επικίνδυνος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.