Σελίδες

11 Νοεμβρίου 2022

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Τελευταία η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ έχει γίνει ΜΑΣΤΙΓΑ πλέον, και πολλοί συνάνθρωποί μας δυστυχώς “πέφτουν σαν τις μύγες”, ας μου επιτραπεί η φράση, αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι, αρμόδιοι και όλοι οι ειδικοί, όχι μόνο δεν μας εξηγούν το γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά δεν ασχολούνται καν με το ΓΙΑΤΙ…?? (αν και κάποια στιγμή μας είπαν ότι φταίει η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ γι αυτό, πάλι καλά που δεν μας είπαν τελικά ότι φταίει ο Πούτιν και γι αυτό). 
 
Δεν τους συγκινεί ότι ΝΕΟΙ άνθρωποι χάνονται ξαφνικά??
Ζωές καταστρέφονται, οικογένειες χάνουν τους δικούς τους ανθρώπους???
Άνθρωποι χάνονται Κύριοι.. γιατί δεν ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΤΕ??
Γιατί δεν ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ??  
 
Οι Αξιότιμοι κύριοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, γιατί δεν κάνουν ρεπορτάζ γι αυτό??
Δεν είδα κάποια εκπομπή, να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί άραγε??
Θεωρούν μήπως ότι δεν θα κάνουν τηλεθέαση??
Ή μήπως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??  
 
Παρατηρώντας τόσο καιρό πάντως, τα δημοσιεύματα διαπίστωσα πως η Ξαφνικίτιδα είναι μια ΑΣΘΕΝΕΙΑ που πλήττει κυρίως την ΕΠΑΡΧΙΑ και όχι την ΑΘΗΝΑ, όσο κι αν είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, την στιγμή μάλιστα που ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ, ζεί στην Αθήνα…!! 
Πώς γίνεται αυτό, είναι άξιον απορίας, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ και μόνο..!!  
Γιατί στην Αθήνα οι αναφορές για τέτοιους θανάτους είναι ελάχιστες και οι μόνοι που μαθαίνουμε, είναι είτε από ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ή από κάποιον με ΑΞΙΩΜΑ ή κάποιον ΔΙΑΣΗΜΟ..!!!!  
Στην Αθήνα οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι δεν παθαίνουν Ξαφνικίτιδα..!!!!
ΕΧΟΥΝ οι Αθηναίοι πιό ΓΕΡΗ ΚΡΑΣΗ??  
Είναι πιο συνηθισμένοι σε Δηλητηριώδεις Ουσίες??  
 
Μετά από σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα πως, ή οι κάτοικοι της Αθήνας είναι πιο συνηθισμένοι στην ΜΟΛΥΝΣΗ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, και στις ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ή ότι οι θάνατοι αυτοί, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ σε καθημερινή βάση, παρά μόνο όταν ψάχνουν γενικευμένα στοιχεία..!!  
 
Στην επαρχία που είναι πιο μικρές οι κοινωνίες και όχι απρόσωπες, ανακοινώνονται οι θάνατοι αυτοί, διότι ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν μπορούν να ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ από τα ΜΜΕ..!!!!!! Διότι ΘΑ ΦΑΝΕΙ ότι γίνεται απόκρυψη..!!
Ενώ στην Αθήνα, είναι πιο εύκολη η απόκρυψή τους, ή υποβάθμισή τους, ως κάτι το φυσιολογικό, εφόσον ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ το γεγονός και να διαδοθεί μέσα στην αχανή πρωτεύουσα, όπως στην επαρχία.. οπότε και περνάει ως μεμονωμένο ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ γεγονός και άρα χρίζεται και βαφτίζεται ως ΑΝΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ?? Ένα απλό προβληματισμό θέτω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.