Σελίδες

7 Νοεμβρίου 2022

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη.

Κύριε Υπουργέ, επειδή κανένα από τα κόμματα και κομματίδια της Βουλής δεν έχουν το φιλότιμο και την ευθιξία να σας υποβάλλουν σχετική επερώτηση, σας ζητούμε ως εξωκοινοβουλευτικό κόμμα να δώσετε στην δημοσιότητα την σχετική εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών που η κυβέρνηση σύστησε για τον covid-19 στην οποία υπάρχει και η επιστημονική τεκμηρίωση της επικινδυνότητας για την δημόσια υγεία της επιστροφής, των σε διαθεσιμότητα ανεμβολίαστων υγειονομικών στην εργασία τους καθώς και τις σχετικές υπογραφές των μελών της.
 
Στην αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιώσετε ότι τόσο εσείς όσο και ο Πρωθυπουργός έχετε γράψει στον πάτο των υποδημάτων σας την επιστήμη και εφαρμόζεται προσωπικές εκδικητικές πολιτικές κατά παράβαση των άρθρων 1 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» και 2 του συντάγματος «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» γυρίζοντας τη χώρα σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.
 
Πολιτικό Κόμμα «Εθνεγερσία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.