Σελίδες

13 Νοεμβρίου 2022

ΠΛΕΥΡΙΖΟΝΤΑΣ

ΑΝΟΗΤΟΣ, ΜΑΝΙΑΚΟΣ, Η΄ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ;
 
Ανόητα και εμμονικά επιμένει ο άσχετος υπουργός υγείας και δικηγόρος στο επάγγελμα, να παριστάνει και τον ειδικό σε ζητήματα covid-19!!! Με πλάτη τα μπουκωμένα ΜΜΕ και την δυστοπική κυβέρνηση, οι επίσης μπουκωμένοι «ειδικοί», ενάντια σε μεγάλους επιστήμονες (νομπελίστες καθηγητές, πολυβραβευμένοι ερευνητές) προβαίνουν σε ηλίθιες και στημένες αναφορές, προκειμένου να διατηρούν την απάτη την οποία ξεσκέπασαν όλες οι χώρες που δεν ελέγχονται από τους μηχανισμούς του Φάουτσι και του υπερβαθέως Αμερικάνικου παρακράτους.
 
Βεβαίως όλα πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε από την κυβέρνηση των αποδεδειγμένα ψευτών και παραχαρακτών της αλήθειας. Τι μπορούμε να περιμένουμε από έναν πρωθυπουργό που προΐσταται των μυστικών υπηρεσιών αλλά ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει για το έργο τους που μάλιστα στρέφεται και εναντίον στελεχών της, άσχετα ότι ακόμα αλληλοκαλύπτονται. Συνελήφθη με το ‘ρίφι στην πλάτη ο Μητσοτακης και παριστάνει τον ανίδεο. Δεν σας θυμίζει την «γαϊδουριά» ενός άλλου που κατέβαζε με τους γερμαναράδες (στην κατοχή) τις φασουλάδες δύο-δύο όταν οι πατριώτες πεινασμένοι στήνονταν μπροστά στα αποσπάσματα; Αλλά ας προσέχαμε με τις επιλογές μας…  
 
Δυστυχώς οι εξελίξεις μας αποδεικνύουν εξαιρετικά απρόσεκτους αφού επιμένουμε να μας κυβερνούν πολιτικοί νάνοι και ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ που έχουν και την ιταμότητα να κουνάνε και τα δάχτυλα ακόμα και σε ειδικούς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κύρους, οι οποίοι ξεμπρόστιασαν το σύστημα Φάουτσι και τις ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, που συνεργάζονται απροκάλυπτα με τα εγχώρια πολιτικά σκουπίδια.  
 
Σκουπίδια που η ανοησία μας αναδεικνύει σε ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και κουμανταδώρους της ζωής μας! Αυτοί, με την«δημοκρατική» νομιμοποίηση των κατασκευασμένων συναινέσεων εκβιάζουν τον Ελληνικό Λαό και τον τρομοκρατούν, υπηρετώντας συμφέροντα στα οποία και οι ίδιοι «εκχωρήθηκαν» όπως απαιτούσε ο θρασύτατος Σόϊμπλε και οι Γερμανοί κουμανταδόροι της υποταγμένης Ευρώπης.  
 
Τέτοιοι τύποι, προκειμένου να μην εκδηλώνεται το προδοτικό τους υπόστρωμα δεν ορρωδούν να υπηρετούν με μανία, λυσσωδώς και ανόητα τα αφεντικά τους, διότι ξέρουν ότι λίγο χρόνο έχουν μέχρι να σημάνει λευτεριά. Και σαν σημάνει.! Έ,τότε έστω και για λίγο θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ και θα εισπράξουν την κατάρα των καταπιεσμένων και των αδικημένων.  
 
Τότε ο κάθε Θανασάκης, Κούλης, Νώτης και όποιος άλλος θα εισπράξουν άξια τα επίχειρα των επιλογών τους. Θα πρέπει όμως να τους ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ και η αποζημίωση για την βλάβη που προξένησαν στη χώρα και τους ΘΕΣΜΟΥΣ που προσέβαλαν και κατέλυσαν.
 

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ.
    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ Κ ''ΦΕΥΓΑΤΩΝ''
    ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ Κ ΜΕ ΤΟΣΟ ''ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ'' ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Κ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ.
    ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.