Σελίδες

7 Οκτωβρίου 2022

Οι Τούρκοι γύμνωσαν φίλους της ΑΕΚ Λάρνακας γιατί έγραφε Κωνσταντινούπολη στην φανέλα τους!!!!

Ταλαιπωρία υπέστησαν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ. 
 
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Sportime στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Λεωνίδου κατά την είσοδο τους στο γήπεδο κάποιο φορούσαν φανέλες που ανέγραφαν τις πόλεις που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ Λάρνακας στους ομίλους. Λόγω του ότι στις φανέλες έγραφαν Κωνσταντινούπολη και όχι Istanbul τους είπαν ότι πρέπει να βγάλετε εδώ τις φανέλες δεν μας νοιάζει τι φοράτε από κάτω, αν φοράτε κάτι άλλο. Τις κράτησαν σε ένα πολύ σκονισμένο σημείο και επιστράφηκαν σε πολύ κακή κατάσταση ο ρουχισμός και τα κασκόλ.
 
Σημειώνεται πως για το παιχνίδι είχαν επιστρατευτεί 1500 αστυνομικοί που θεωρείτο υψηλού κινδύνου λόγω και της ιδιαιτερότητας.  
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν την αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο οι φίλοι της ΑΕΚ έτυχαν εξονυχιστικού ελέγχου και πήραν κάποια πανό που με χάρτες της Ευρώπης που θεώρησαν πολιτικού περιεχομένου και το επέστρεψαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.  
 
Επίσης, φίλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι και διοίκηση το πρωί της Πέμπτης θα μετέβαιναν στην Αγιά Σοφιά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδρομής. Αυτό ωστόσο δεν έγινε εφικτό αφού οι Τούρκοι δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.
 
 
Ας δούμε και την χθεσινή είδηση για την Αγια Σοφιά:
 
Αναστάτωση επικράτησε ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ έξω από την Αγιά Σοφιά το μεσημέρι της Πέμπτης.   
 
Φίλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι και διοίκηση το πρωί της Πέμπτης θα μετέβαιναν στην Αγιά Σοφιά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδρομής. Αυτό ωστόσο δεν έγινε εφικτό αφού οι Τουρκοι δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.
 
Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sportime στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργος Λεωνίδου η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ακολούθως στην Αγιά Σοφιά. Τούρκοι αστυνομικοί συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τα δυο πούλμαν. 
 
Οι Τούρκοι σταμάτησαν τα δυο πούλμαν έξω από την Αγιά Σοφιά λέγοντάς τους ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στην Αγιά Σοφιά και ότι πρέπει να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Οι Τούρκοι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας αφού όπως τους είπαν δεν θεωρούνται τουρίστες, αλλά οπαδοί.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive υπάρχει αναστάτωση στον κόσμο λόγω της κατάστασης και οι οπαδοί οδηγούνται πίσω στο ξενοδοχείο.  
 
Στην συγκεκριμένη εκδρομή ήταν περίπου 2 λεωφορεία ενώ γενικά στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε θα είναι 180 άτομα.  
 
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν από ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΕΚ της Κύπρου.
    Αυτός ο Ελληνικό Κυπριακός λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα στους νεκρούς του.
    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.