Σελίδες

26 Οκτωβρίου 2022

Το δοξασμένο στεφάνι ελιάς

Πρόσφατη φώτο.
 
Το δοξασμένο στεφάνι ελιάς, που αγκάλιαζε την Ελληνική Κύπρο «καταρρέει» στο Προεδρικό Μέγαρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Τιμητικό το ότι το έμβλημα της Ελληνικής Κύπρου, βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο της Ελλάδος. Παρ΄όλα αυτά όμως θα επισημάνουμε στην κ. Σακελλαροπούλου, πως αυτό το στεφάνι της ελιάς, αγκαλιάζει την Κύπρο και δεν την … μισοαγκαλιάζει, πλήν εάν μαράθηκε και διαλύεται. Διορθώστε το, διότι εδώ και αρκετό καιρό, βλέπουμε την ίδια εικόνα και παραμένει η ίδια λανθασμένη κατάσταση του Κυπριακού εμβλήματος, κάτι που δεν αρμόζει στο Ελληνικό Προεδρικό Μέγαρο. 
 
Η ορθή τοποθέτηση του στεφανιού είναι ως πιο κάτω κ. Σακελλαροπούλου και κ. Μητσοτάκη, που επισκέπτεσθε συχνά το Προεδρικό Μέγαρο και δεν το προσέξατε. 
 
Μ.Ρ. Ερευνήτρια από Ελληνική Κύπρο.

3 σχόλια:

  1. Και τι σχόλιο μπορεί να γραφτεί για αυτό; Μόνο μια ευχή. Ας ευχηθούμε να διορθωθεί και επανατοποθετηθεί και η μεγάλη Ελληνική σημαία, που υπήρχε παλαιότερα και κοσμούσε τον πλέον πολυ-φωτογραφημένο χώρο συναντήσεων στο Προεδρικό μέγαρο.
    Όσον αφορά προδομένη Ελληνική Κύπρο σύντομα και η ελιά της να ζωντανέψει και η ίδια να λευτερωθεί.

    Ντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ26 Οκτωβρίου, 2022 21:00

    Kαι εσείς αφελείς αναζητάτε την Ελληνική σημαία, η οποία είναι αγνοούμενη μαζί με άγιες εικόνες και ιερά κειμήλια του 1821.... Είναι όλα καταχωνιασμένα στην υπόγεια αποθήκη του Προεδρικού το οποίο είναι πλήρες θρησκευτικών κειμηλίων και ιερών εθνικών συμβόλων... Ενοχλούν ...
    Αν μη τι άλλο ας αναρτούσε δύο εικόνες ..Μια μικρή εικόνα της Αγίας Αικατερίνης και μία του Αποστόλου Παύλου (όνομα συντρόφου της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, Παύλος Κοτσώνης) για να αποδιώχνουν τα δαιμόνια, που κυκλοφορούν στο Προεδρικό... Με συγχωρείτε δεν εννοώ και την γάτα της κ. Προέδρου την Καλυψώ που δεν είναι μαύρη και είναι συμπαθέστατη. Έχει κεντήσει και φώτο της, σε μαξιλαράκι και το είχε για αρκετό καιρό στο χώρο συναντήσεων της, ως ιερό κειμήλιο...

    Όσον αφορά Κύπρο μας εύχομαι και εγώ να την θυμόμαστε πάντα και να της ευχόμαστε Καλή Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ πώς αντέχει το γατάκι εκεί μέσα...Nα βάλει και μία εικόνα του
    Αγίου Μόδεστου, που είναι ο Άγιος,που προστατεύει τα ζώα!
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.