Σελίδες

14 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Πάτρα 14/10/2022
 
Σεβασμιώτατε,
Μετά από την παρουσία σας στο Μέγα Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στην Ι.Μ. Φθιώτιδος, στον οποίο δυστυχώς για εσάς, συμμετείχε συμπροσευχόμενος και ο σχισματικός «επίσκοπος» Ολβίας Επιφάνιος [1], νοιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ προς εσάς δημοσίως για άλλη μία φορά, για 2 λόγους. 
 
Πρώτον, για να σας εκφράσω την μεγάλη λύπη μου για την απόφασή σας αυτή, καθώς συνιστά σαφή παράβαση των Ιερών Κανόνων [2]. Ο Κύριος γνωρίζει τα εσώτερα κίνητρά σας και είθε να σας ελεήσει. 
 
Δεύτερον, για να σας τονίσω ότι προσωπικά ο ίδιος αλλά ευτυχώς και αρκετοί ακόμα αδελφοί ανήκοντες στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχτούμε την επανάληψη μίας τέτοιας διακωμώδησης Ιερών Ακολουθιών ή και Θείας Λειτουργίας, εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.  
 
Μετά του προσήκοντος σεβασμού, 
 
Σπυρίδων Ζορμπαλάς
Πρώην μέλος της Αντιαιρετικής Επιτροπής της Ι. Μ. Πατρών 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.