Σελίδες

2 Οκτωβρίου 2022

Δραματική έκκληση συγγενών 57χρονου σε κώμα: «Εξαιρέστε από την αναστολή τον νευροχειρουργό μήπως σωθεί ο άνθρωπος μας»

Έκκληση απευθύνουν οι συγγενείς ενός 57χρονου στη Λέσβο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του νησιού.
 
Όπως κατήγγειλαν, ο άνδρας επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το Βοστάνειο καθώς είχε χτυπήσει στο πόδι. Οι γιατροί έκριναν πως δεν έπρεπε να νοσηλευτεί και του έδωσαν αντιβίωση.
 
Ωστόσο ο 57χρονος ανέβασε πυρετό και μέσα σε ώρες μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση εκ νέου στο Νοσοκομείο. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς οι γιατροί ανέμεναν πρώτα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και έπειτα προχώρησαν στην εισαγωγή του. 
 
«Όταν επιτέλους έγινε, ο άνθρωπος μας ήταν ήδη σε κώμα, μας είπαν πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο» σημείωσαν στον Focus FM. 
 
«Πρέπει να εγχειριστεί άμεσα αλλά ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση είναι ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που βγήκε σε αναστολή. Απευθύνουμε έκκληση στον υπουργό Υγείας να γίνει εξαίρεση, να άρει την αναστολή μήπως σωθεί ο άνθρωπό μας» τόνισαν.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μιλάμε για στυγνούς εκδικητικούς δολοφόνους...
Πολύ δύσκολα θα σκεφτούν την ζωή ενός ανθρώπου... 
Πρωτεύει γι αυτούς να εκτελέσουν με ακρίβεια και οποιοδήποτε κόστος, τις εντολές που έχουν πάρει από τα απάνθρωπα ρεμάλια της Νέας Τάξης...
Ούτως ή άλλως δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας πέθαναν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, αλλά και με πολύ άσχημα ποσοστά στις υποστελεχωμένες ΜΕΘ, όπως λέει και η πρόσφατη μελέτη Λύτρα...
Και φυσικά ακόμα χάνουν και θα χάνουν την ζωή τους δεκάδες χιλιάδες μπολιασμένοι με τα πειραματικά μπόλια που ήρθαν και θα έρθουν, νέοι και γέροι...
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα λοιπόν....

ΥΓ. Γι αυτό από νωρίς φρόντισαν όλος ο εγκληματικός συρφετός να έχει ποινικό ακαταδίωκτο... (πράγμα απράδεκτο για μια δημοκρατία, αλλά αυτονόητο για απολυταρχικά καθεστώτα όπως αυτό που έχουμε στην πατρίδα μας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.