Σελίδες

28 Οκτωβρίου 2022

Ζήτω το έπος του 1940!!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος
 
Τιμή και δόξα στους ήρωες της εποποιΐας του 1940 που γαλουχημένοι με την αξία του πατριωτισμού και τα ιδανικά της ελευθερίας, καθώς και της ανεξαρτησίας, είτε έπεσαν μαχόμενοι στα πεδία των μαχών της Πίνδου, είτε έμειναν ανάπηροι! Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο παππούς μου Βασίλειος Γκατζής, ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, κάτοικος Μυρίνης Καρδίτσας και υιός του ιερέα Δημητρίου Γκατζή!  
 
Οι Έλληνες με τον ηρωισμό και με την αυταπάρνησή τους, καθώς και με τη σημαντική βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου κατατρόπωσαν τους Ιταλούς γράφοντας μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού έθνους! Ας αποτελέσει το αξιοθαύμαστο παράδειγμά τους εφαλτήριο εθνικής αναγέννησης και αφύπνισης για την ελληνική κοινωνία – ειδικά τη νεολαία-που αντιμετωπίζει κρίση ηθικών αξιών και μιμείται λανθασμένα πρότυπα! Ζήτω το έπος του 1940! Εν κατακλείδι, ορθώνουμε το ανάστημά μας και κρατάμε ψηλά την ελληνική σημαία Έλληνες και Ελληνίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.