Σελίδες

22 Σεπτεμβρίου 2022

Αγία Σοφία: Οι Αγιογραφίες του ναού στο γήπεδο της ΑΕΚ

To παρεκκλήσι που βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τιμάται στο όνομα της Αγίας Σοφίας 
 
Αντίστροφα μετρούν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 αναμένεται να γίνει η τελετή των εγκαινίων.
 
Οι φωτογραφίες που βλέπεται είναι από το εκκλησάκι που βρίσκεται στην υποδοχή του κτιρίου και απεικονίζουν τις αγιογραφίες οι οποίες κοσμούν το εσωτερικό του παρεκκλησίου της Αγιάς Σοφιάς.  
 
Όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα sportdog, συγκινεί η αγιογραφία που σχετίζεται με τον μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, που μαρτύρησε. «Οι εν Σμύρνη εθνομάρτυρες κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί, τελειωθέντες εν έτει 1922», αναφέρει μία από τις αγιογραφίες.
 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ...Κ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ .
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ .
    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΥΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Κ ΛΕΒΕΝΤΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.