Σελίδες

14 Αυγούστου 2022

Η Ισπανία έκανε πειράματα ψεκάζοντας με θανατηφόρα χημικά τον πληθυσμό της στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του COVID !!!!

Η ισπανική κυβέρνηση ψέκασε θανατηφόρα χημικά στους πολίτες της στο πλαίσιο ενός μυστικού προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του κοροναϊού, μόλις ένα μήνα αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε παγκόσμια πανδημία.
 
Η επιχείρηση chemtrail εγκρίθηκε με βασιλικό διάταγμα στις 14 Μαρτίου 2020. Η Boletin Official del Estado (BOE) – η επίσημη κρατική εφημερίδα της Ισπανίας – δημοσίευσε την επιχείρηση την επόμενη μέρα και έγινε γνωστή στη Μαδρίτη στις 16 Απριλίου 2020.
 
Το έργο που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ έγινε υπό την κάλυψη της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κρίσης στην υγεία που προκαλείται από τον COVID-19».
 
Η Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ισπανίας (AEMET) συμμετείχε στην επιχείρηση ψεκασμού βιοκτόνων. Ολόκληρη η Ισπανία μπήκε σε καραντίνα για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19 – και για να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις αεροψεκασμού.  
 
Η επιχείρηση εξουσιοδότησε όλες τις μονάδες των Ισπανικών Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μονάδων έκτακτης ανάγκης, να χρησιμοποιούν βιοκτόνα χημικά εγκεκριμένα από το Υπουργείο Υγείας. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά μέτρων με στόχο την προστασία της ευημερίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών με στόχο τον περιορισμό της εξέλιξης της νόσου και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας».  
 
Ο Σαλβαδόρ Ίλα, ο Ισπανός υπουργός Υγείας, έλαβε την εξουσία να «υπαγορεύει» εντολές στους «στρατιωτικούς» κατά τη διάρκεια της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης».
 
Η διάταξή ζητούσε ρητά τη χρήση «εναέριων μέσων» και «τεχνικών εναέριας απολύμανσης» για να φτάνουν γρήγορα σε όλες τις επιφάνειες μέσω τεχνικών νεφελοποίησης, θερμικής νεφελοποίησης και μικρονεφοποίησης.  
 
Η Ισπανία είχε προηγουμένως εμπλακεί ξανά σε σκάνδαλο chemtrail  
 
Πριν από τους αεροψεκασμούς τον Απρίλιο του 2020, η Μαδρίτη είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο χημικών οχημάτων, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρώην βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Ramon Tremosa i Balcells.  
 
Ο ευρωβουλευτής κατέθεσε στις Βρυξέλλες τον Μάιο του 2015 ότι τέσσερις εργαζόμενοι της ΑΕΜΕΤ κατήγγειλαν τα chemtrails. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, αεροπλάνα ψέκαζαν τακτικά χημικά σε όλη τη χώρα.  
 
«Η Tremosa ανακοίνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι τέσσερις εργαζόμενοι από την [AEMET] ομολόγησαν ότι η Ισπανία ψεκάζεται εξ ολοκλήρου από αεροπλάνα που διαχέουν διοξείδιο του μολύβδου, ιωδιούχο άργυρο και διατομίτη στην ατμόσφαιρα».  
 
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, η επιχείρηση επεδίωξε να αποτρέψει τις βροχές και να βοηθήσει στην άνοδο της θερμοκρασίας. Ο σκοπός αυτού ήταν ένα πιο καλοκαιρινό περιβάλλον για τον τουρισμό και πιο ευνοϊκές συνθήκες για τις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα για τις καλλιέργειές τους.  
 
Ωστόσο, περιοχές που βρίσκονται στη νοτιοανατολική Ισπανία, όπως η Μούρθια, η Βαλένθια και η Αλμερία υπέστησαν τις περισσότερες καταστροφές – στο βαθμό που δεν έπεσε ούτε σταγόνα βροχής για περισσότερους από επτά μήνες. Τα chemtrail προκάλεσαν ταυτόχρονα ξαφνικές καταστροφικές καταιγίδες και πλημμύρες . Ακόμη χειρότερα, εμφανίστηκαν αναπνευστικές ασθένειες στον πληθυσμό, οι περισσότερες από αυτές προκλήθηκαν εξαιτίας του διοξείδιου του μολύβδου και άλλων τοξικών ενώσεων που ψεκάστηκαν από το αεροσκάφος.  
 
Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι ακόμα και μετά απο αυτές τις επίσημες αποκαλύψεις η wikipedia αποκαλεί τους αεροψεκασμούς ως «θεωρία συνομωσίας». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.