Σελίδες

8 Αυγούστου 2022

Ο θείος Σβαμπ προτείνει… γάλα κατσαρίδας, την υπερτροφή του μέλλοντος!

Η “Μεγάλη Επαναφορά” θα είναι φρικτή εάν επιτραπεί να περάσει. Είναι μια δυστοπική κόλαση ένας «πράσινος κομμουνισμός», όπου όλοι θα τρώνε ζωύφια, θα οδηγούν μόνο 15 μίλια την ημέρα με αμάξι που θα νοικιάζεται, γιατί δε θα έχετε ιδιοκτησία, θα απαγορεύεται. Δεν θα έχετε και σπίτι δικό σας, μπορεί ωστόσο στο κυνόβιο που θα ζείτε να φάτε το κρέας του εργαστηρίου σας με βάση το φυτό που προτιμάτε και να πίνετε το γάλα της κατσαρίδας σας που θα είναι απαραίτητο για τα θρεπτικά του στοιχεία, αφού δε θα υπάρχουν πολλές τροφές. 
 
Το CNN, το φερέφωνο του “Great Reset” έχει όλες τις πληροφορίες για το γάλα κατσαρίδας, το CNN άρχισε να προωθεί αυτήν την ιδέα το 2016… Απλά κανείς δε περίμενε τότε πως αυτή την αηδία την προορίζουν στο μέλλον για τη βασική μας διατροφή.
 
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κατσαρίδα Pacific Beetle ταΐζει τα μωρά της με μια φόρμουλα που είναι εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνη, λίπος και ζάχαρη. Μην περιμένετε να το βρείτε δίπλα στο κανονικό γάλα στο τμήμα γαλακτοκομικών, ωστόσο, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. «Οποιοδήποτε υγρό που συλλέγεται από μια κατσαρίδα δεν είναι αληθινό γάλα. Τουλάχιστον όχι όπως το φανταζόμαστε», δήλωσε η Becky Facer, διευθύντρια σχολικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Fernbank στην Ατλάντα.  
 
«Οι κρύσταλλοι πρωτεΐνης είναι γάλα για το βρέφος κατσαρίδας. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του», δήλωσε ο Leonard Chavas, ένας από τους επιστήμονες πίσω από την έρευνα. Εξήγησε ότι οι κρύσταλλοι έχουν τριπλάσια ενέργεια από μια ισοδύναμη μάζα βουβαλίσιου γάλακτος, περίπου τέσσερις φορές την ισοδύναμη από το αγελαδινό γάλα.  
 
Πώς αρμέγεις μια κατσαρίδα;
 
Οι κρύσταλλοι εξάγονται επί του παρόντος από το μεσαίο έντερο των εμβρύων κατσαρίδων – ίσως όχι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διατροφής ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Ωστόσο, ο Chavas και η ομάδα του ελπίζουν να φτιάξουν βιομηχανικό γάλα κατσαρίδας, αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσουν τους ακριβείς βιολογικούς και χημικούς μηχανισμούς που κρύβονται πίσω από τη διαδικασία.  
 
Όσο για την γεύση που έχει το γάλα κατσαρίδας… Η ρεπόρτερ του CNN δεν το δοκίμασε, φυσικά, ούτε έχει σκοπό να το κάνει ποτέ, απλά περιμένει από εσάς να το κάνετε. Ένας ερευνητής που το δοκίμασε, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καθόλου γεύση, είναι σαν να δοκιμάζεις «τίποτα», όπως είπε χαρακτηριστικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.