Σελίδες

14 Ιουλίου 2022

"Εφυγε" μια μεγάλη μορφή του αντινεοταξικού χώρου. Η Βασούλα (Vasoula2908)

Αναδημοσίευση από το Αττικά Νέα:
 
Πόσο συγκλονιστικός ο αποχαιρετιστήριος λόγος του NIOLAND, για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, με την οποία συνεργάστηκε και μας προσέφεραν πολύ σημαντικά βίντεο, και που μέχρι σχεδόν την τελευταία της στιγμή, προσέφερε σε όλους μας τη γνώση, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ…
Δεν ξεχνιούνται τέτοιες ψυχές…
Ο Θεός ας την αναπαύσει και η οικογένειά της, ας νοιώθει τουλάχιστον περήφανη για την σύζυγο, τη μάνα, την υπέροχη ΓΥΝΑΙΚΑ, μα πάνω απ’ όλα, την υπέροχη ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΒΑΣΟΥΛΑ…
Ο Θεός ας την αναπαύσει στον Παράδεισο…
 
Καλλιόπη Σουφλή 
 
Γράφει ο NIOLAND
 
Δυστυχώς έφυγε ένα διαμάντι!
Στο τελευταίο βίντεο που δουλέψαμε μαζί με τον Ardis μου έγραψε:
“εκτός από τους πόνους και τα απαίσια εξανθήματα στο δέρμα, πονάνε και τα νύχια μου… σύμφωνα με τις παρενέργεις, μπορεί να μου φύγει και κανά νύχι… αυτό με τρελαίνει γι’αυτό στα πλήκτρα περιορίζομαι πια πάρα πολύ σε σχέση με τα απίστευτα κατεβατά συν τα βίντεο που ανέβαζα
 
Θα επανακάμψω σε κανά 2 μηνες… πριν απ’αυτό έχω κάνει παύση… ξεπέρασα τα όριά μου με τον Αρντις, γιατί με πάθιασε αυτή η πληροφορία, αλλά για την ώρα όχι άλλα τέτοια, δεν αντέχω, δεν μπορώ…”  
Πόναγε και ήταν σε κακό χάλι αλλά δεν ήθελε να το βάλει κάτω μέχρι την τελευταία στιγμή,
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. 
Θέλω να την ευχαριστήσω για όλες τις συμβουλές που μου έδωσε, στο να καλυτερεύσω τα βιντεό μου και για όλη τη βοήθεια που μου παρείχε στις μεταφράσεις όπου έβρισκα δυσκολίες.  
 
Τιμήστε τη μνήμη της και διαδώστε το έργο της που κυρίως βρίσκεται εδώ από το 2010:
https://www.youtube.com/c/vasoula2908/videos  
 
Ας αναπαυθεί με ειρήνη και γαλήνη.  
 

ΣΧΟΛΙΟ

Την γνώριζα διαδικτυακά πολλά χρόνια και γενικά όλοι οι αντινεοταξίτες ιστολόγοι είχαμε χρησιμοποιήσει την δουλειά της.
Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.