Σελίδες

19 Ιουλίου 2022

Ηρθε η ώρα ν’ αναστηθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μαφία…

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
 
Ισως κάποιοι να βρουν αυτό το άρθρο προκλητικό. Αλλοι πάλι, εξωφρενικό. Κάποιοι όμως, μεγαλύτεροι σε ηλικία, που έζησαν πράγματα, όπως εγώ, θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοώ…
 
Η «Ελληνική Μαφία», λειτούργησε οργανωμένα από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, μέχρι τα μέσα του 1990. Σε όλο αυτό το διάστημα, είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο στο εξωτερικό και πολλές διασυνδέσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να την κάνουν ως μία από τις πιο υπολογίσιμες οργανώσεις παγκοσμίως.  
 
Η Ελληνική Μαφία, είχε καταφέρει να εξαπλωθεί σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Νότιος Αφρική και άλλες χώρες, δημιουργώντας δεσμούς με την Σικελική Μαφία, την Καμόρα, τη Σερβική Μαφία και άλλες.  
 
Η Ελληνική Μαφία, ήταν χωρισμένη σε δύο κομμάτια αρχικά, που αργότερα ενώθηκαν σε ένα. Η αρχική διαφορά ήταν ότι ένα κομμάτι της Ελληνικής Μαφίας, αρνούνταν να κάνει εμπόριο ναρκωτικών. Οταν αργότερα υποχώρησε, τέθηκαν κάποια όρια. Ενα από αυτά, ήταν η απαγόρευση πώλησης ναρκωτικών σε άτομα κάτω των 21ος ετών. Για την ακρίβεια, όποιος τολμούσε να πουλήσει ναρκωτικά σε παιδί, «εξαφανιζόταν» αυτοστιγμεί. Και σ’ αυτό ήταν κάθετη!  
 
Φυσικά, δεν έλειπαν το λαθρεμπόριο όπλων, γυναικών, η προστασία, οι εκβιασμοί, το λαθρεμπόριο καυσίμων, ο τζόγος, ο εκφοβισμός και πολλά άλλα.  
 
Ωσπου άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος και μπήκαν αλβανοί εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, που κάποιοι επιμένουν να ονομάζουν «αλβανική μαφία». Προσωπικά, τους λέω «κατσαπλιάδες». Πρόκειται για άτομα τα οποία η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Κάτι που ανέκαθεν ερχόταν σε αντίθεση με τα πιστεύω και τη λειτουργία της ελληνικής μαφίας.  
 
Εκτός όμως από τους αλβανούς, στην Ελλάδα μπήκαν κι οι υπόλοιποι «σκληροί» του εγκλήματος: η ρωσική μαφία, η γεωργιανή μαφία και οι ρουμάνοι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνική Μαφία να αλλοιωθεί. Εβαλε στις τάξεις της κι άλλες εθνικότητες (αλβανούς, ρουμάνους, κλπ), με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε ένα κοινό εγκληματικό συνδικάτο, πετώντας στα σκουπίδια το παλαιό ήθος, τους παλαιούς κανόνες και τις… «παντελονάτες» συμπεριφορές.  
 
Η Ελληνική Μαφία ουσιαστικά, τελείωσε με το θάνατο της «παλιάς φρουράς». Και παλιά φρουρά, εννοούμε το Γιαννόπουλο και τον Καλαποθαράκο. Το 2016 ξεκίνησε ένας κύκλος αίματος όπου (κυρίως) αλβανοί και γεωργιανοί, άρχισαν το ξεκαθάρισμα των παλαιών της ελληνικής μαφίας.  
 
Ετσι, δολοφονούνται οι Χάρης Κοντογιώργης, Βασίλης Γρίβας, Βασίλης Στεφανάκος, Γιώργος Λίτσας, Σπύρος Παπαχρήστου, Μανώλης Καραγιάννης, Δημήτρης Μάλαμας, Παναγής Σιτοκωνσταντίνου, Δημήτρης Καπετανάκης κι άλλοι 21…  
 
Συνολικά, 30 «συμβόλαια θανάτου», εξολόθρευσαν τους παλαιούς, με «επίσημη» αιτιολογία, τον έλεγχο των ναρκωτικών. Δυστυχώς, τα ναρκωτικά είναι μία αγορά, που φέρνει τεράστια κέρδη και όλοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο…  
 
Ομως, ήταν αυτή η πραγματική αιτιολογία; Φυσικά και όχι!  
Με τον θάνατο όλων των παραπάνω, το μεγαλύτερο έλεγχο πλέον τον ασκούν αλβανικές ομάδες. Οι Ελληνες έχουν συρρικνωθεί πλέον αρκετά.  
 
Ομως, εδώ έρχομαι να τονίσω ότι η παλιά Ελληνική Μαφία, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ν’ αναστηθεί από τις στάχτες της. Μέσα στον κόσμο των «ανθρώπων της νύχτας», υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες Πατριώτες Εθνικιστές, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να ζουν στο «παρασκήνιο». Κι αυτό γιατί η νομοθεσία ευνοεί τους αλλοδαπούς έναντι των Ελλήνων. Κι αυτό ήταν ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα για την Ελληνική Μαφία.  
 
Οταν λοιπόν λέω ότι η Ελληνική Μαφία πρέπει να αναστηθεί, τι εννοώ:  
 
Η παλιά Ελληνική Μαφία, είχε αυτό που ΔΕΝ έχουν η αλβανική, η ρωσική και η γεωργιανή: ΜΠΕΣΑ! Το «όχι» ήταν «όχι» και το «ναι» ήταν «ναι». Ηξερες ότι κανείς δε θα σου την έφερνε πισώπλατα. Αλλο ένα, ήταν ο σεβασμός στα παιδιά, κάτι που δεν υπάρχει σήμερα. Επίσης, υπήρχε απόλυτος σεβασμός και προστασία στις γυναίκες, σε αντίθεση με το σήμερα που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη γυναίκα.  
 
Οι πολιτικοί έτρεμαν την Ελληνική Μαφία. Το ίδιο και οι δικαστικοί. Οχι γιατί ήταν σκληρή μόνο, αλλά γιατί ήταν και δίκαιη. ΚΑΝΕΝΑ χτύπημα της παλιάς Ελληνικής Μαφίας δεν ήταν «τυφλό» ή άδικο. Σε αντίθεση με σήμερα που τα «τυφλά» χτυπήματα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.  
 
Οπως ανέφερα στην αρχή, η Ελληνική Μαφία είχε το ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΕΚΤΙΜΗΣΗ της Σικελικής Μαφίας και της Καμόρα. Δύο πολύτιμους συμμάχους, που πλέον τους έχει χάσει. Οι δε δεσμοί με την Σερβική Μαφία, έχουν εξασθενήσει οικτρά… Κι όλα αυτά, πρέπει να επανέλθουν.  
 
Πρέπει να επανέλθει η μπέσα, το φιλότιμο, το «παντελόνι», ο σεβασμός και το ήθος, ώστε η Ελληνική Μαφία να ξαναπάρει τη θέση που της αξίζει και να ξανακάνει τους πολιτικούς και τους δικαστικούς να σκέφτονται ΔΕΚΑ φορές πριν πάρουν μία απόφαση.  
 
Γι’ αυτό επιμένω στην Ανάσταση της Ελληνικής Μαφίας. Μιας Μαφίας που θα διώξει τα αλλοδαπά απόβλητα από τη Χώρα και που θα μπορέσει να βάλει επί τέλους μία τάξη! Εστω και με το φόβο… Γιατί όχι;

2 σχόλια:

  1. Συμφωνούμε.
    Αν μη τι άλλο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαφία είχε μπέσα και όχι μπαμπέσα .... Αυτή την γηγενή μαφια, εξολόθρευσε η Ελληνική Πολιτεία που ήταν το αντίπαλο δέος για τους ξενόφερτους μαφιόζους και άφησε τους κουβαλητούς τρομοκράτες λαθραίους να κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα....
    Να δολοφονούν, να βιάζουν, να ληστεύουν ανενόχλητοι ... Τα όρια ανοχής του Ελληνικού λαού, που βιώνει πλέον την τρομοκρατία της Αλβανικής μαφίας κ.ά. έχουν ξεπερασθεί....
    Στην Ελλάδα σήμερα το έγκλημα ομοιάζει με αυτό της Αμερικής επί ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ και ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ...
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ .... ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ... ΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ... ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΣΙΚΑΓΟ ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ .... ΑΛΛΑ, ΔΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ .... ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ...
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφέ μου, σ' ευχαριστώ θερμά για την αναδημοσίευση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.