Σελίδες

15 Ιουλίου 2022

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
 
Φίλες και φίλοι,
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ένας ζων πολιτικός οργανισμός, με σταθερό πρόσημο της πολιτικής της ταυτότητας τον πατριωτισμό, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας. 
 
Ως βασική της στοχοθεσία παραμένει η δημιουργία ενός μεγάλου, γνήσιου πατριωτικού πόλου, που θα εκφράσει τις εθνοκεντρικές πατριωτικές δυνάμεις, απέναντι στον εσμό των εκφραστών της παγκοσμιοποίησης, του εθνομηδενισμού, της αποδόμησης, της πολυπολιτισμικότητας, της αποορθοδοξοποίησης και του αφελληνισμού. 
 
Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλο προσωπικό κόστος: Βανδαλισμός του γραφείου μου στο πανεπιστήμιο, πολύμηνη καθυστέρηση στη μονιμοποίησή μου, σοβαρά προσκόμματα και μεθοδεύσεις στην εξέλιξή μου, προσπάθεια απαξίωσης της προσωπικότητάς μου και άλλα τινα. Είναι δε γνωστό τοις πάσι πως, εφόσον το επιθυμούσα και συμφωνούσα να συμβιβαστώ με το σύστημα, η «προσωπική μου αποκατάσταση» θα είχε επέλθει προ πολλού. 
 
Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι, δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι, χωρίς προσωπική διακινδύνευση, έχουν καταστεί κήνσορες (μεταφορικά αυστηροί κριτές – δήθεν προασπιστές του «Τάξις και Ηθική»), επαναστάτες του πληκτρολογίου, ικανοποιώντας προσωπικά συμπλέγματα, παρουσιάζοντες εαυτούς ως κατέχοντες τη μοναδική πολιτική αλήθεια, μη αντιλαμβανόμενοι την πολιτική τους (πέρα της εν τοις πράγμασι) ανορθογραφία και παραβλέποντας το γεγονός πως δεν έχουν συμμετάσχει ούτε σε εκλογές «Φίλων των Κυνηγών». 
 
Από κοντά, ομού, και η «τάξις των ασπαλάκων» (ασπάλαξ = ο τυφλοπόντικας, που ζει και κινείται στο σκοτάδι και τη νύχτα και απεχθάνεται το φως του ήλιου και της ημέρας), που κρυπτόμενοι, λάθρα μετέρχονται ανοίκειες μεθόδους. Η προσπάθεια «εξαφάνισης» της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, μέσω ψευδών φημών περί διάλυσης ή αδράνειας, με παράνομη ιδιοποίηση των αρχείων της και χρήση τους, ως μη έδει, και δίχως τη συναίνεση των μελών μας από γνωστούς – άγνωστους (η προφανής ποινικά κολάσιμος συμπεριφορά χρήσης προσωπικών δεδομένων, προσκρούει, για την ώρα, στην αντίληψη πως τους μικρόνοες τους ξεσκεπάζεις και δεν τους δίνεις τη δυνατότητα, μέσα από ποινικές διαδικασίες, να προσθέσουν ένα ακόμη «ψεύτικο» παράσημο) ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! 
 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι λοιπόν παρούσα στην πρώτη γραμμή στο προσκλητήριο του Εθνικού Αγώνα επιβίωσης. Λόγω δε της προσιδιάζουσας φυσιογνωμίας της έχει γίνει καταληπτό πως δύναται και πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας αυτής της εθνικής προσπάθειας. 
 
Για να τελειώνουμε λοιπόν με τους «μαθητευόμενους μάγους» της πολιτικής.  
ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. Είχαμε και έχουμε πάντα μία αλλεργία στα 3Ψ (ψώνια, ψεκασμένους, ψυχασθενείς), στο πολιτικό περιθώριο, στους εγωισμούς και τους ψευτοχριστιανούς και ψευτοπατριώτες. 
 
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των οπαδών των λαθροεισβολέων, των ΛΟΑΤΚΙ και της αριστερολαγνείας. 
Όσοι ενοχλούνται που η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συμμετέχει ως βασική συνιστώσα σε μία Μεγάλη Πατριωτική Συμμαχία, με μεγάλες πιθανότητες εισόδου στη βουλή, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος επιθυμεί πολλά μικρά κομματίδια του 0,5%, 1%. 
 
Ας συνεχίσουν να «καθεύδουν τον νήδυμον» (κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου), στηρίζοντας κινήσεις «παγκόσμιας εμβέλειας», στις οποίες συμμετέχουν – δεν ενοχλεί τις «ευαίσθητες» πατριωτικές χορδές τους – πρώην (και αεί) κομμουνιστές, που την 28η Οκτωβρίου δεν κάνουν ουδεμία νύξη για το έπος του ‘ 40 και τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά γενικόλογες αναφορές ενάντια στον ναζισμό, ή ατόμων και ομάδων που με τη δράση τους ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό και προφανώς δεν αποτελούν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. 
 
Εγωπαθών παπιζόντων νεόκοπων πολιτικών, που θα «εξοντώσουν», αυτοί μόνοι, το σάπιο σύστημα, θα πάρουν την Κωνσταντινούπολη, σηκώνοντας τη «ρωσική» σημαία και όχι την επαναστατική σημαία του «Θεόφιλου» Κολοκοτρώνη. Και, κινήσεων που «ελέω Θεού» έχουν, αυτοί μόνοι, «Ευλογία» από Άγιους Γεροντάδες, αλλά αποσιωπούν τη συμμετοχή σε αυτές, ως βασικά τους στελέχη, ατόμων με απόλυτη επαγγελματική εξάρτηση από ισχυρό οικονομικό παράγοντα και στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, ή την στήριξή τους από εκκλησιαστικό άρχοντα (που συνήργησε δια βεβαιώσεως – φευ - στην «τιμητική»(!) πολιτογράφηση τούρκου επιχειρηματία – παράγοντα των «κατεχομένων»!), που βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλον ισχυρότατο οικονομικό παράγοντα και πάλι στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη. 
 
Ευχαριστούμε όλους τους αγνούς, ανιδιοτελείς υποστηρικτές μας, αλλά και αυτούς που χωρίς να έχουν συνεισφέρει ούτε ένα Ευρώ ξιφουλκούν εναντίον μας. 
 
ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ:
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΩ
ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! 
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Ανακοίνωση 12-7-2022
 
Ανασυγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου
(ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

 
Εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και ανεξαρτήτως του χρόνου διεξαγωγής τους, κρίθηκε επιβεβλημένη η ανασυγκρότηση του Πολιτικού Συμβουλίου (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ με νέα μέλη που διαθέτουν πολιτική εμπειρία, χρόνο και θα είναι ενεργά ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχημένα στις αυξημένες υποχρεώσεις μας, που προκύπτουν με την συμμετοχή μας στον νέο πολιτικό φορέα που συγκροτήθηκε (στον οποίον η αποτελεί βασική συνιστώσα) και θα συμμετάσχει στις εκλογές, 
 
Μετά τα παραπάνω, το νέο Πολιτικό Συμβούλιο (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ αποτελείται πλέον από τα παρακάτω στελέχη: 
 
Πρόεδρος: Βασιλειάδης Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας 
Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής: Μήτσιος Γιάννης, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος
Γεν. Γραμματέας: Ευαγγελίδης Δημήτρης, Συγγραφέας, Πολιτικός Αναλυτής
Μέλος: Βελέντζας Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, αρθρογράφος εφημερίδας ΛΑΟΣ Ν. Ημαθίας 
Μέλος: Βεντούρης Κώστας, Σύμβουλος Μάρκετιγκ και Διαφήμισης
Μέλος: Καρανικόλαου Εβίτα, Στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας
Μέλος: Κοβάτση Εύη, Ιστορικός, Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων
Μέλος: Μιχαλόπουλος Σταύρος, Δικηγόρος
Μέλος: Σπυρόπουλος Γιώργος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ΠΑ.ΜΑΚ. - πρ. πρόεδρος τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 
Από το Γραφείο Τύπου 
της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.