ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ» 2/7/22 ΤΟΥ ΚΑΘ. –ΓΕΩΛΟΓΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΛΟΓΟΥκ. ΑΝΤ. ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΕΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τ. ΥΠΕΚΑ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ, ΤΟΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΜΑΡΙΔΑΣ» ΚΑΙ ΑΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
(7/7/22)
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.