Σελίδες

30 Ιουλίου 2022

Σοβαρότης μηδέν

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 
Το πρώτο διάστημα του πολέμου στην Ουκρανία διάφοροι στην χώρα μας "σοβαροί" πανεπιστημιακοί ανάμεσά τους και πολλοί νομικοί, αλλά και ο ίδιος ο ΥΠΕΞ και εμμέσως και ο πρωθυπουργός απειλούσαν τον Πούτιν με δίωξη από το διεθνές ποινικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μετά βδελυγμίας πρόφεραν ακόμη και το όνομά του. Σήμερα, έξι μήνες μετά, οι ίδιοι "σοβαροί" ιθύνοντες του δημόσιου λόγου στην Ελλάδα πανηγυρίζουν που επέβαλλαν στον "φασίστα", "δικτάτορα", "σφαγέα" και "εξαποδίτη" Πούτιν την ποινή... της στέρησης του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα! 
 
Καλύτερα να μασάτε, παρά να μιλάτε "σοβαροί" δημοσιολόγοι.... γιατί αν συνεχίσετε να μιλάτε για τον Πούτιν, σας βλέπω τον χειμώνα που θα κρυώνετε -και δυστυχώς μαζί σας και εμείς- από την αντιρωσική πολιτική που σας επέβαλλαν τα νατοϊκά αφεντικά, να προβείτε σε χειρότερες ποινές κατά του Πούτιν.... να σκίζετε δημόσια αφίσες του πχ. και να τις καίτε.... για να ζεσταθείτε....

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ''ΕΧΩΣΕ'' ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.