Σελίδες

13 Ιουλίου 2022

Aυτή η νεαρή Γερμανίδα δnμoσιoγράφoς, ΤΟΛΜΗΣΕ vα πεi ΑΛΗΘΕΙΕΣ για την Oυκραviα και η "δημοκρατική" Γερμανία την κυνήγησε...

ΣΠΑΝΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕ!
 
Μια νεαρή Γερμανίδα δημοσιογράφος που ζει στην ανατολική Ουκρανία, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ (!) από τήν γερμανική κυβέρνηση, επειδή πήρε συνεντεύξεις από Ουκρανούς πολίτες και ανέφερε τα ευρήματά της. 
 
Η ανεξάρτητη ρεπόρτερ, η 28χρονη Αλίνα Λίπ, μετακόμισε στην περιοχή του Ντονμπάς πριν από έξι μήνες, όπου μεταδίδει πληροφορίες από πρώτο χέρι στο κοινό της στά γερμανικά, τά ρωσικά και τά αγγλικά από το τηλεγραφικό της κανάλι.  
 
Η μεγάλη κατηγορία για την ελευθερία έχει ήδη ξεκινήσει. 
 
(Διέγραψαν το υλικό μου στο διαδίκτυο. Μετά κλείδωσαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό! Καί χθές, έλαβα αυτό τό γράμμα από τίς γερμανικές αρχές, που ανοίγουν τώρα ποινική υπόθεση εναντίον μου!!!) 
 
το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.