Σελίδες

14 Ιουνίου 2022

Πρόβλεψη: Έρχονται διαλεκτικοί πόλεμοι μέσω αντιπροσώπων

Από την 1ο Ιουνίου 2022, Rhoda Wilson, Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
"Αντι-τρανς".,"Αντισημίτης", "Ρατσιστής".
Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί έρχονται.
Όλοι τους είναι ψευδείς. 
 
Σημαντικές φωνές σε όλες τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο στήνονται για να βαφτιστούν φανατικοί, να παρουσιαστούν ως ένοχοι ρητορικής μίσους. 
 
Πρόσφατα γεγονότα μου λένε ότι η εταιρική ολιγαρχία πρόκειται να ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία δυσφήμισης για να δυσφημίσει αυτές τις φωνές. Είναι πραγματικά η μόνη τους τελευταία κίνηση: είναι το κύκνειο άσμα τους. 
 
Από τον James Lyons-Weiler 
 
Προτού αρχίσει ο θόρυβος, να ξέρετε αυτό: 
Στέκομαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου για όλα τα θέματα σε όλα τα φόρουμ. Τελεία και παύλα. Όσοι συμμετέχουν σε ρητορική μίσους δείχνουν τον εαυτό τους με την ομιλία τους. Η φίμωση των ανθρώπων με ψευδείς ισχυρισμούς κάνει τον κόσμο πιο επικίνδυνο, επειδή υποβαθμίζει τους ισχυρισμούς. 
 
Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα εκτός από τους μαζικούς δολοφόνους, τους βιαστές και τους παιδεραστές (και παρόμοια) έχουν κάτι να συνεισφέρουν στο διάλογο. Το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων μπορεί να γίνει γνωστό και να διορθωθεί η πορεία μέσω της επικοινωνίας που βασίζεται στην ακεραιότητα και στην καλύτερη αντικειμενική κατανόηση της αλήθειας. Ορθολογική συζήτηση. Σύγκριση ιδανικών. Σύγκριση αξιών. Μαθαίνουμε μαζί. 
 
Επιτρέψτε μου όμως να σας παρουσιάσω μια νέα έννοια: Διαλεκτικοί πόλεμοι με αντιπρόσωπο (Proxy dialectical wars).  
 
Έρχονται επιθέσεις με σκοπό την αποξένωση και τη φίμωση των αντιφρονούντων που προτιμούν την επιστήμη που βασίζεται στην πραγματικότητα, την ιατρική που βασίζεται στην πραγματικότητα, τις πολιτικές και πρακτικές δημόσιας υγείας που βασίζονται στην πραγματικότητα και την εκπαίδευση που βασίζεται στην πραγματικότητα. Οι πληρεξούσιοι διαλεκτικοί πόλεμοι αποσπούν την προσοχή από την κύρια επίθεση (τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία ανθρώπων μέσω ανοσολογικών χειρισμών) με άλλα θέματα. Σημειώστε ότι το πρόσθετο όφελος της αλλαγής του θέματος είναι η αποξένωση και η φίμωση των αγγελιοφόρων. 
 
Θα διεξαχθούν επίσης με έναν τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος θα στερηθεί κάθε ευκαιρία να γνωρίσει τον/τους κατήγορο/ους και ο κατηγορούμενος θα ματαιωθεί στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμηση, οπότε αν σας ενδιαφέρει η ελευθερία του λόγου και η υπεράσπιση της φήμης εκείνων που θα δεχθούν επίθεση, να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση της υπεράσπισής τους. 
 
Δεν μιλώ για κάθε άτομο που μιλάει για τους κινδύνους των φαρμακευτικών προϊόντων. Αλλά απ' ό,τι μπορώ να πω, και στα πρακτικά, και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: όσοι ασχολούνται με την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πραγματικότητα των φαρμακευτικών κινδύνων ενδιαφέρονται εξίσου για την υγεία όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, θρησκείας, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, μορφωτικού επιπέδου, βιολογικού φύλου (καρυότυπου) ή προτιμώμενων αντωνυμιών.
 
Περισσότερα για όλα αυτά μόλις απογειωθούν οι συκοφαντίες και οι δυσφημίσεις. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτούς που επωφελούνται περισσότερο από την απομόνωσή μας να συνεχίσουν να μας απομακρύνουν μεταξύ μας.
 
----------------- 
 
Δικτυογραφία:
Prediction: Proxy Dialectical Wars are Coming – The Expose
https://expose-news.com/2022/06/10/prediction-proxy-dialectical-wars-are-coming/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.