Σελίδες

23 Μαΐου 2022

Επίθεση με μπογιά σε Επίσκοπο της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας από νεοναζί....

Ουκρανοί Εθνικιστές ( Νεοναζί ) έκαναν επίθεση σε Μητροπολίτη σημέρα της Ορθόδοξης εκκλησίας της Ουκρανίας υπό τον Μητροπολίτη Ονούφριο.
 
Στις 22 Μαΐου 2022, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Stryj, στην περιοχή Λβιβ
ο αρχιερέας Volodymyr Mandziuk δέχτηκε επίθεση με πράσινη βαφή στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ημέρα ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου. Η κόρη του ιερέα Bohdan Mandziuk ανέφερε για το περιστατικό.
Μια κραυγή μέσα από την ψυχή μου!! 
Αυτό γίνεται στη χώρα μας. Αυτός είναι ο πατέρας μου, ο πατέρας Volodymyr, Αρχιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας στο Stryy. Σήμερα, κατά τη λειτουργία, οι δήθεν εθνικιστές, που καταλαμβάνουν τις εκκλησίες μας, του πέταξαν πράσινο χρώμα στο πρόσωπο. 
 
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα πάρει θέση επιτέλους για όλες αυτές τις αθλιότητες που συμβαίνουν στην Ουκρανία και την δίωξη που υφίστανται οι πιστοί του Μητροπολίτη Ονούφριου από την Ουκρανική κυβέρνηση η θα συνεχίζει να νίπτει τας χείρας του; 
Ντροπή και Αίσχος σε όσους ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση...
 
από το facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.