Σελίδες

24 Μαΐου 2022

Ρώσσος Γιατρός προειδοποιεί κατά της "Ολοκληρωτικής" Τυραννικής "Συνθήκης για την πανδημία" του ΠΟΥ, λέει ότι ο Bill Gates είναι φρικιό

19 Μαΐου 2022 από τoν Edward Slavsquat - Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 
 
"Ο αγώνας τώρα δεν είναι για εμάς, αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Υπό αυτούς τους ελέγχους, θα ζουν χειρότερα από τους σκλάβους" 
 
Οι μακροχρόνιοι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου σίγουρα θα θυμούνται τον Ρώσο γιατρό και πληροφοριοδότη, Dr. Denis Ivanov. Ο Ιβάνοφ είναι μέλος των Γιατρών για την Αλήθεια της Ρωσίας και υπήρξε ακούραστος αγωνιστής κατά της τυραννίας των ιών εδώ στη Ρωσία. 
 
Ο ταπεινός σας ανταποκριτής στη Μόσχα είχε την τιμή να συναντήσει και να πάρει συνέντευξη από αυτόν τον διακεκριμένο κύριο τον Δεκέμβριο. 
 
Λοιπόν, πέσαμε τυχαία πάνω σε ένα πρόσφατο βίντεο στο οποίο ο Ιβάνοφ μοιράζεται τις σκέψεις του σχετικά με την επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση των Δολοφόνων στη Γενεύη, και αποφασίσαμε να μεταδώσουμε μερικά στιγμιότυπα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι πρόκειται για μια βιαστική/αποσπασματική μετάφραση. 
 
Τι πρόκειται να συμβεί σε αυτή τη λεγόμενη 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας; Προβλέπεται να [συζητηθεί] η λεγόμενη συμφωνία για την πανδημία, η οποία θα δώσει σχεδόν απεριόριστες εξουσίες στον ΠΟΥ. Δηλαδή, όταν κηρύξουν πανδημία σε μια χώρα, τότε μέσα σε 48 ώρες βάσει αυτής της συμφωνίας, εισάγεται ένα καθεστώς έκτακτης ανάγκης στην επικράτεια. 
 
Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω σε όλους όσοι δεν γνωρίζουν ακόμη ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ουσιαστικά καταργήσει την έννοια της πανδημίας. Ο ορισμός της πανδημίας έχει αλλάξει. Ως αποτέλεσμα, οτιδήποτε μπορεί πλέον να γίνει πανδημία, ακόμη και η αθηροσκλήρωση [πάχυνση ή σκλήρυνση των αρτηριών που προκαλείται από τη συσσώρευση πλάκας στο εσωτερικό τοίχωμα μιας αρτηρίας, που προκαλείται από το κάπνισμα, τον διαβήτη, το να είσαι λαρδί κ.λπ.] 
 
Ένας από τους κύριους χορηγούς του ΠΟΥ είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ένα άτομο που έχει ορισμένες διανοητικές ανωμαλίες. Το λέω αυτό, ως γιατρός, παρατηρώντας τις δηλώσεις του, τις κινήσεις του σώματός του και τις εκφράσεις του προσώπου του. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές, αν τον παρακολουθήσετε ακόμη και με κλειστό ήχο, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια ανεπάρκεια. Και όταν αρχίσουμε να ακούμε τι λέει, γίνεται λίγο τρομακτικό. 
 
[Όταν κηρύσσεται πανδημία], ο ΠΟΥ θα ελέγχει όλα τα "σωτήρια" μέτρα. Καμία κυβέρνηση, κανένα νομοθετικό σώμα δεν θα έχει καμία εξουσία. Είδαμε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει το 2020, όταν ξεκίνησε αυτή η υστερική ψύχωση. 
 
Στη χώρα μας εκτελούνται μόνο οι οδηγίες των μπράβων του Tedros. Έρχονται εγχειρίδια, έρχονται οδηγίες, συστάσεις που πρέπει να ακολουθηθούν... Πρόκειται για ψυχοπαθείς, δεν μπορώ να τους αποκαλέσω αλλιώς, και ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα συμφέροντα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, και τον ολοκληρωτικό έλεγχο. Λοιπόν, εδώ μπορούν να μου πουν, άκουσε, γιατρέ, καλά, τι είναι αυτά που λες; Λοιπόν, τι είδους ολοκληρωτικός έλεγχος; Θα σας εξηγήσω περαιτέρω... Όλοι είναι τόσο χαρούμενοι και ευχαριστημένοι που συλλέγουν κρυπτονομίσματα, που έχουν κάρτες, που πληρώνουν εύκολα με κινητά τηλέφωνα. Όλα αυτά είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Αυτό είναι ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Δεν σου έκαναν ένεση; Τίποτα δεν λειτουργεί για εσάς και δεν θα λειτουργήσει. Δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι. Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτά είναι ανοησίες, τότε ας ρωτήσει: τι συμβαίνει τώρα στην Κίνα; 
 
Έχουμε ήδη δει αυτού του είδους τις ανοησίες, θυμηθείτε, όταν ο δήμαρχος της Μόσχας Sergey Sobyanin δήλωσε τον Ιούνιο [2021], ότι ήταν απαραίτητο να εισαχθούν ψηφιακές άδειες. Εγκατέλειψαν θεραπείες, ιατρικές προσεγγίσεις και αρχές θεραπείας των μολυσματικών ασθενειών που ισχύουν εδώ και δεκαετίες. Υποτίθεται ότι τίποτα από αυτά δεν λειτουργεί τώρα. Αντ' αυτού εισήγαγε ψηφιακά διαβατήρια. 
 
Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αστείο. Ο Μπιλ Γκέιτς και τα τσιράκια του, που τα κάνουν όλα αυτά, προσπαθούν να τα ξανακάνουν όλα. Και έτσι, οι υπογράφοντες αυτή τη συνθήκη για την πανδημία θα προδώσουν ουσιαστικά τα εθνικά συμφέροντα των χωρών τους. 
 
Ανακοινώνουν τώρα την ανακάλυψη νέων ιών. Και πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι θα υπάρξει και άλλο "ξέσπασμα". Ναι, δεν έχει σημασία ποια είναι. Θα βρουν έναν ιό. 
 
Ο αγώνας τώρα δεν είναι για εμάς, αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Κάτω από αυτούς τους ελέγχους, θα ζουν χειρότερα και από σκλάβους. 
 
Έτσι, τώρα αγωνιζόμαστε στην πραγματικότητα για τους ανθρώπους που μπορούν ακόμα να σκέφτονται και να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ελπίζω πραγματικά ότι αυτό το βίντεο θα διανεμηθεί και θα προβληθεί και ότι θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. 
 
Μας αρέσει ο Dr. Denis. Δεν μας αρέσει ο Dr. Tedros.
 
----------------- 
 
Δικτυογραφία:
Russian doctor warns against "totalitarian" pandemic treaty, says Bill Gates is a freak
https://edwardslavsquat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.