Σελίδες

26 Μαΐου 2022

Με τη Ψευτοπανδημία 2 που έρχεται, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τη διαμόρφωση των δυνάμεων που έχουν παραταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Με τη "Scamdemic 2" (Ψευτοπανδημία2) να φαίνεται ότι θα εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τη διαμόρφωση των δυνάμεων που έχουν παραταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.
 
Από το OffGuardian
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Υπάρχουν πολλές υπεραπλουστευμένες ή/και απλά λανθασμένες ιδέες σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η ατζέντα και ποιοι είναι οι παίκτες.
 
- Η ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ/ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ  
Στην πραγματικότητα, η Ρωσία τάσσεται 100% με την ψευδή αφήγηση για τη μαϊμουδο-ευλογιά, όπως ακριβώς ήταν 100% πίσω από την ψευδή αφήγηση για τον “ιό” COVID και ήδη "εμβολιάζει" τον κόσμο.
 
- Η "ειδική επιχείρηση" της Ρωσίας στην Ουκρανία ΔΕΝ έχει να κάνει με την ήττα του ΠΟΥ ή του WEF και ΔΕΝ είναι "αντιπαγκοσμιοποίηση” 
Στην πραγματικότητα η Ρωσία τάσσεται 100% πίσω από την Ατζέντα 2030, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και την παγκοσμιοποίηση.
 
- Η παγκοσμιοποίηση ΔΕΝ είναι απλώς ένα άλλο όνομα για τον μονοπολικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα με πολλούς τρόπους οι δύο "ιδεολογίες" είναι αντίθετες. Η παγκοσμιοποίηση, όπως προωθείται από το WEF, υποστηρίζει ένα πολυεστιακό παγκόσμιο δίκτυο και προβλέπει τη Ρωσία ως τη νέα μεγάλη οικονομική δύναμη.
 
- Μπορείς να είσαι αντι-ΗΠΑ, αντι-Δυτικός, ακόμα και "αντι-ιμπεριαλιστής" και να είσαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ. 
Στην πραγματικότητα πολλοί από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης είναι όλα τα παραπάνω, ή ισχυρίζονται ότι είναι. Η παγκοσμιοποίηση είναι μια αναδιάρθρωση της δυναμικής της εξουσίας σε υπερεθνικό επίπεδο. 
 
Μπορεί να την αποκαλούν με διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορεί ακόμη και να την πλαισιώνουν ως απελευθέρωση ή ισονομία, προκειμένου να απευθυνθούν σε όσους αναζητούν δικαιοσύνη.  
 
Αλλά μην ξεγελιέστε. Η παγκοσμιοποίηση, με όποιο όνομα κι αν είναι γνωστή, αφορά την τελική καταστροφή της ανθρώπινης ατομικότητας, των επιλογών και της ελευθερίας στο όνομα μιας ψεύτικης και ελεγχόμενης "συλλογικότητας".  
 
Και έρχεται σε σας αυτή τη στιγμή τυλιγμένη σε πολλές διαφορετικές σημαίες και λάβαρα και κρυμμένη πίσω από πολλές διαφορετικές Χεγκελιανές Διαλεκτικές.  
 
Γι' αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση και να κάνουμε ενδελεχή έλεγχο και να παρακολουθούμε και να ακούμε προσεκτικά την κακοφωνία των "πληροφοριών" που μας βομβαρδίζουν.  
 
Πρέπει να αποφύγουμε να οπισθοχωρήσουμε σε παλιές ιδεοληψίες (π.χ. κομμουνισμός, εθνικισμός, δεξιά, αριστερά κλπ.) που μπορεί να μας φαίνονται καθησυχαστικά, αλλά μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την ταχέως αναπτυσσόμενη νέα πραγματικότητα.  
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.