Σελίδες

18 Απριλίου 2022

Ζητάνε και τα ρέστα οι Τούρκοι…

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
 
Η πολιτική των ήπιων τόνων, ήταν ανέκαθεν μία δικαιολογία που κάλυπτε το μέγεθος της προδοσίας των εν Ελλάδι κυβερνήσεων. Από το «δε διεκδικούμε τίποτα από την Τουρκία» μέχρι το «τη σημαία την πήρε ο στρατηγός άνεμος», έχουν μεσολαβήσει ρυάκια ελληνικού αίματος. Σολωμού, Ισαάκ, Μπαλταδώρος, Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός και τόσοι ακόμα άλλοι που έδειξαν με τις θυσίες τους ότι όχι απλά «δε διεκδικούμε τίποτα», αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! Και κυρίως απαιτούμε δικαιοσύνη.
 
Αυτή η «πολιτική ήπιων τόνων», έχει δώσει «αέρα» στην τουρκική παράνοια, για να απαιτεί όλο και περισσότερα. Κυρίως να απαιτεί το Αιγαίο και (εμμέσως) τα Δωδεκάνησα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που είναι έτοιμη να πάει ακόμα και στη Χάγη προκειμένου να διεκδικήσει κι άλλα εδάφη από την Ελλάδα. Και γιατί όχι; Μια χαρά ανθέλληνες πολιτικούς έχει η χώρα μας. Γιατί να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.  
 
Κι έτσι φτάσαμε στις 13 Απριλίου 2022, μέσα από τη συχνότητα του CNN Turk, ένας τούρκος αναλυτής να μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Εθνοαπελευθερωτικός Αγώνας του 1821, ήταν…. «γενοκτονία των τούρκων από τους Ελληνες«. Και το πιο τραγικό; Δε βγήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ελληνας «επίσημος» να τον κράξει! Δεν υπήρξε ούτε κάν διάβημα διαμαρτυρίας προς το κανάλι που φιλοξενεί ανερυθρίαστα μία τέτοια ανιστόρητη προπαγάνδα…  
 
Ο Ερντογάν Καρακούς, όπως είναι το όνομά του, άρπαξε την ευκαιρία προκειμένου να σχολιάσει το μεγαλύτερο φιάσκο της δεκαετίας: την ομιλία Ζελένσκι στην «ελληνική» βουλή. Μία ομιλία πιο τραγική κι από τον ίδιο τον Ζελένσκι.  
 
Η αφορμή που βρήκε ο Καρακούς, ήταν η αναφορά του Ζελένσκι στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό. Κι από εδώ ξεκινάει το μπαράζ προπαγάνδας και ανιστόρητης γελοιότητας.  
 
Ο Ζελένσκι φαίνεται ότι δε γνωρίζει την ιστορία της χώρας του, ή κάνει ότι δεν τη γνωρίζει αφού η Οδησσός βρισκόταν στη Ρωσία! Οχι! Μην μπερδεύεστε! Η Ουκρανία ιδρύθηκε μόλις το 1992. Μέχρι τότε ήταν Ρωσία. Οι ουκρανοί ως έθνος, δεν υπάρχουν. Είναι απλώς ένα αμάλγαμα σλαβικών (και άλλων) φυλών. Τίποτα περισσότερο. Αρα ανιστόρητος ο Ζελένσκι!  
 
Ανιστόρητοι κι οι βουλευτές που χειροκρότησαν αυτήν την αναφορά στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας, αφού έδειξαν ότι δε γνώριζαν ότι τότε ήταν Ρωσία κι όχι Ουκρανία. Ανιστόρητος κι ο Καρακούς που όχι μόνο δεν ξέρει ότι εκεί ήταν Ρωσία αλλά από την άλλη επιμένει ότι ο Εθνοαπελευθερωτικός Αγώνας της Πελοποννήσου ήταν… «γενοκτονία» κατά των τούρκων…  
 
Αλλά αφού το θέλει ο ανιστόρητος Καρακούς, ας μιλήσουμε για γενοκτονίες που διέπραξαν οι τούρκοι:  
 
1915: Γενοκτονία των Αρμενίων, πάνω από 1,5 εκατομμύρια νεκροί
1916-1923: Γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων, περίπου 1,2 εκατομμύρια νεκροί
1919: Γενοκτονία Ασσυρίων, πάνω από 400.000 νεκροί
1936: Γενοκτονία Κούρδων Αλεβιτών, περίπου 300.000 νεκροί
1974: Γενοκτονία των Κυπρίων, περίπου 8.000 νεκροί και αγνοούμενοι  
 
Οπως γίνεται φανερό, η Τουρκία δεν έχει ιστορία. Εχει ποινικό φάκελο. Αφού λοιπόν θέλει ο Καρακούς και το CNN να μιλήσουμε για γενοκτονίες, εδώ είμαστε! Αλλά το να αποκαλεί κάποιος «γενοκτονία» την προσπάθεια ενός Εθνους ν’ απελευθερωθεί από το δυνάστη του, όχι μόνο πάει πολύ, αλλά μιλάμε πλέον για την απόλυτη… «ιστοριοκτονία»! Δηλαδή, τη δολοφονία της ιστορίας!  
 
Ισως ένας νέος Κολοκοτρώνης η ένας νέος Βλαντ Τέπες, να έκανε τους τούρκους να μαζέψουν τη γλώσσα τους και τον τσαμπουκά τους. Με Μητσοτάκη… μέχρι κι οι αλιγάτορες θα διεκδικήσουν τον Αχελώο… 
 

1 σχόλιο:

  1. ........ Και το πιο τραγικό; Δε βγήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ελληνας «επίσημος» να τον κράξει!....
    ΓΙΑΤΙ ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ Κ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ;;; Ή ΑΠΛΑ εΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ;;;
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.