Σελίδες

2 Απριλίου 2022

Συνεχίζονται τα χοντροψέματα από τα πετσοπληρωμένα ΜΜΕ. Από τι πέθανε ο Ματθαίος Τσούγκας;

 
Οφείλω να αναρτήσω τα παρακάτω.
Προς αποκατάσταση και Μόνο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για τον πατέρα μου λογω της λάσπης απο τις βοθροσελίδες που κάνουν copy paste την μισή αλήθεια (=χειρότερο ψέμα!) δηλαδή ψευτοειδηση. (Εξαιρώ το έντιμο newsbomb ως προς αυτό).  
 
Όντως αρχικά ειχε κοβιντ (η μισή αλήθεια).
Ομως έχουμε τα εξής:
Φωτο 1-2-3 ενδεικτικά η λασπωμενη είδηση 
 

ΦΩΤΟ 4 ΑΡΝΗΤΙΚΟ τεστ απο κόβιντ μεταξυ 21-28 Φεβρουαρίου δηλαδη πάνω από 30-35 ημερες!!!!!! 
 
ΦΩΤΟ 5 - Η Ταφη σε τομέα κανονικό!!!!! (Οχι κορονοιου βάσει πρωτοκόλλου) 
 
ΦΩΤΟ 6 - Κανονικό φέρετρο χωρίς σακούλες κλπ 
 
ΦΩΤΟ 7 - Φωτο απο αλλη κηδεία βασει πρωτοκόλλου κόβιντ. 
 
Ο Πατέρας μου νικησε τον ιο!!! θα γινόταν καλα αλλα επεσε σε ενδονοσοκομομειακη λοίμωξη τελη Φεβρουαρίου.. Εν συνεχεία κέρδισε την λοιμωξη θα έβγαινε έξω 17 Μαρτίου σε κέντρο αποκατάστασης αλλα επαθε ατυχώς και 2η ενδονοσοκομομειακη λοίμωξη οταν ηταν να βγει. Πάλεψε άλλες 12 ημέρες. 
 
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ την 2η ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.. (ΤΕΛΕΙΑ). ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Εις το επανιδείν, και καλό Παράδεισο ! ΑΥΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.