Σελίδες

9 Απριλίου 2022

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ''ΠΕΘΑΝΟΥΝ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Μία πολύ γνωστή ατάκα, λέει ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.
Η μεγαλύτερη σημερινή ειρωνεία με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας. 
 
Διότι στην αρχή της δημιουργίας και πριν "εφευρεθεί" ο άνθρωπος όλα ήταν σε πλήρη αρμονία και η ατάκα είχε νόημα.
Μετά άστα να πάνε!! 
 
Ότι καταστροφή και χαλασμό, μόνο αυτός το κατάφερνε τόσο απόλυτα. 
Έτσι λοιπόν από όσα γνωρίζουμε από τα βάθη των αιώνων, πάντα ο άνθρωπος κατάφερνε να σμπαραλιάζει ότι καλό και χρήσιμο είχε πραγματοποιήσει στις προηγούμενες γενιές. 
 
Με αυτό το σκεπτικό σωστό ή λάθος πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα θα πάμε.
Δηλαδή στο πρόσφατο παρελθόν μετά τους παγκόσμιους πολέμους, υπήρξε μερική ηρεμία, διότι οι αυταναφλέξεις ήταν της κρυφής ατζέντας και οι τοπικές καταστροφές έτσι διατηρούσαν τις μνήμες ....ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ! 
 
Ωραία λοιπόν έτσι όσο μπόρεσαν οι άνθρωποι δημιούργησαν, χάρηκαν, ευχαριστήθηκαν τις ζωές τους. 
Όλο αυτό το αρκετά μεγάλο διάστημα των επτά, οκτώ γενεών, τα κρυφά κέντρα εξουσίας βγάζανε κατάλογο με παραγγελίες θανατικού. 
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΚΟΥ. 
 
Ήρθε φαίνεται η εποχή που αποφασίστηκε αυτό που οι πιο πολλοί έχουν καταλάβει, αλλά δεν θέλουν και να το πιστέψουν.
"Αν είναι δυνατόν" ...σκέφτονται, "υπάρχει τέτοια σαπίλα";; 
Δίκιο έχουν, διότι μόνον το ένα των μυρίων έχει κάψει ανθρωπιά και λογική και δημιουργεί γολγοθάδες λαών. 
 
Έτσι το ΠΑΡΕΛΘΟΝ των φονιάδων συνάντησε την πρόοδο και το ΜΕΛΛΟΝ της τεχνολογίας, το μετέτρεψε σε βιολογικό όπλο μαζί με τα υπόλοιπα υπάρχοντα και έγινε ένας δεσμός καταστροφικός για το ΠΑΡΟΝ που ζούμε. 
Άντε τώρα να λύσεις τον γόρδιο δεσμό και μετά να καθαρίσεις και την κόπρο του Αυγεία!!!
 
Δύσκολα σας βάζω;;;
Εγώ να δείτε πονοκέφαλο!
Ας περιμένουμε μήπως και μόνοι τους τα κάνουν μπέλιο και αλληλο σφαχτούν ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!
Και ίσως βρούμε χωρίς απώλειες και άλλων αθώων την ειρήνη και την ηρεμία μας, να ζήσουν δε οι νέες γενεές πιο ανθρώπινα. 
 
Αυτά φίλοι μου να έχετε καλή υγεία πάντα εσείς και οι οικογένειές σας

9 σχόλια:

  1. ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΥΡΑ Κ ΑΡΑΧΛΑ ΚΑΚΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΟΙΚΤΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Κ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ...
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
    ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ Χριστέ Πανάγαθε, / που επί γής ειρήνη και εν ανθρώποις, ευδοκία έφερες, / Εσύ που ματόβρεκτος ανέβηκες τον Γολγοθά/ Εσύ που του Σταυρού εβίωσες τα βάσανα και τον θάνατο,/ μ΄αγκάθινο στεφάνι, δες και του κόσμου τα μαρτύρια,/ που είναι Εσταυρωμένος και δώσε απλόχερα,/ ελπίδα με την Ανάσταση σου και σ΄ όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…/

    Μετά τον Γολγοθά και την Σταύρωση, προσδοκούμε όχι μόνο Ανάσταση, αλλά και ανάταση ψυχής και υστάτη ικεσία ας αναπέμψουμε για σωτηρία όλου του κόσμου.

    Και Εσύ της Κύπρου η μάνα Παναγιά, που απ΄την Κύπρο,/ όταν πέρασε,ς τον Άη Λάζαρο να δείς,/ πάνου στου Τζιύκκου τα βουνά μαζί,/ τ΄ ανεβήκατε για να βλογήσετε,/ πιστούς Χριστιανού Κυπραίους,/ τα πεύκα ούλλα λύγισαν τζιαί υποκλιθήκαν./ Έλα πίσω Παναγιά μας, συγχώρεση να δώσεις,/ για τις αμαρτίες μας τζιαί τούτην μόνον την φοράν,/ τους βάρβαρους θε να λυγίσεις τζιαί γονατίσεις,/ στα τιμημένα χώματα της Κύπρου, να θεοκαρβουνιάσουν,/ Αυτοί οι βάρβαροι που αμάχους κατάκαψαν,/ εκκλησιές λεηλατήσαν, ιερά και όσια καταπατήσαν…...

    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΗΜΙΝ.

    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Γιωργο,οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν θελουν πραγματικα την αληθεια,απλως θελουν συνεχη επιβεβαιωση οτι αυτο που πιστευουν ειναι...η "αληθεια".Μονη ελπιδα παντα ο Κυριος μας Ιησους Χριστος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλα αυτά φταίει ο άνθρωπος και ο καθένας μας.
    Μιλάς για Χριστό και πολύ σωστά αλλά τι έκανε ο καθένας για να διορθώσει τα κακώς κείμενα; Ο Χριστός ήρθε και τα είπε όλα αλλά πόσοι τα ακολουθούν; Αλλά και πόσοι τα διάβασαν; Μιλάς για Χριστόν και σε θεωρούν γραφικόν. Ποιοί; όχι μόνον οι κρετίνοι που ακούν ακόμα τους πολιτικούς αλλά κι όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, που θεωρούν τον Χριστόν υπηρέτην μας σε όλες τις μακακίες μας. Φταίει ο Χριστός όταν παίρνεις το αμάξι και στουκάρεις με ταχύτητα ή παίρνεις στον λαιμό σου άλλους και τους σκοτώνεις; Φταίει ο Χριστός, που κάποιοι αποφασίζουν πολέμους και τους πραγματοποιούν; και πολλά άλλα.
    Θα ρωτήσεις και πως θα το αποφύγουμε αυτό;
    Εμμ, εκεί είναι που σου λέω ότι σχεδόν κανείς δεν διάβασε. Ο Χριστός είπε "δώσω υμίν άρχοντας κατά την καρδίαν υμών" κι όποιος το ειρωνεύεται ας διαβάσει τι έγραφε ο Ισοκράτης, που δεν ήξερε τον Χριστόν : "το της πόλης όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν". Λοιπόν ποιός προσπαθεί να ξεκινήσει από τον εαυτόν του, όπως και οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι επέμεναν στην αυτογνωσία; Αντίθετα ο καθένας έχει φτιάξει μια δική του θρησκεία (πιστεύει με τον δικόν του τρόπον) και ουσιαστικά ειδωλολατρεί. Για φαντάσου μια στρατιωτική ομάδα να πηγαίνει στη μάχη κι ο κάθε στρατιώτης να έχει την δική του τακτική αντί να ακολουθούν το γενικό σχέδιο. Θα σκότωνε ο ένας τον άλλον! Ε, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ.
    Όταν αποκηρύξουμε την μακακία μας... συγγνώμη τον εγωισμό μας εννοούσα, τότε εκεί είναι ο Χριστός για να μας σώσει. Όπως μας έσωσε κι άλλες φορές αλλά .... ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ κι ακούσαμε πάλι το φίδι και ξανακυλήσαμε στην ανομία. Χαίρε μακακία της μακακίας.
    Νά'σαι καλά Δαναέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 09 Απριλίου, 2022 21:07 ΑΑ
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
    ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ .........,απλως θελουν συνεχη επιβεβαιωση οτι αυτο που πιστευουν ειναι...η "αληθεια"..
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ''ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ'' ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
    ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ CyanUranus
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΘΡΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος.
    Καλημέρα φίλε μου Δαναε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΖΙΖΑΝΙΟΥΣ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΠΟΧΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.