Σελίδες

11 Απριλίου 2022

Κάθε άνθρωπος είναι πολύτιμος, σέ ΟΛΑ τά στάδια της ζωής του! (συγκλονιστικό)

Κάθε άνθρωπος είναι πολύτιμος, σέ όλα τά στάδια της ζωής του...
Μέσα, ή έξω από τήν μήτρα...
Δέν αλλάζει κάτι.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος μέ τό ίδιο σώμα, τήν ίδια καρδιά, τό ίδιο DNA.
Είτε τό σκοτώσεις πρίν, είτε μετά τήν γέννα, τόν ίδιο άνθρωπο σκοτώνεις.  
Την ίδια καρδιά σταματάς. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Να συμπληρώσω:
Με μία μοναδική αθάνατη ψυχή και μία και μοναδική στο Σύμπαν ξεχωριστή προσωπικότητα... (επίσης σε όλα τα στάδια)

Και πέστε μου εσείς τώρα αν αυτό το χαριτωμένο μωράκι είναι πολυτιμότερο ή όχι από μια επαγγελματική καριέρα, μια κοινωνική κατακραυγή, το όμορφο σώμα, την εκάστοτε οικονομική κατάσταση, την ηλικία της μητέρας του και άλλες αηδίες που φέρνουν σαν επιχειρήματα οι σιχαμερές φεμινίστριες που τσιρίζουν ότι "το σώμα τους είναι δικό τους και το κάνουν ότι θέλουν"!!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ ΗΛΙΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ !!!! ..ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ .
    ΡΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.