Σελίδες

15 Μαρτίου 2022

Flynn: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια Γκέιτς.. νέας τάξης πραγμάτων»

Τριγμούς στην Ουάσιγκτον προκαλεί η δήλωση του Μάικλ Φλιν, ο οποίος για πολλούς στις ΗΠΑ εκφράζει μεγάλο μέρος του στρατιωτικού κατεστημένου της χώρας. 
 
Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στρατηγός εν αποστρατεία, ανέφερε πως η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν έβαλε «φρένο» στα σχέδια της επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς της χώρας του.
 
«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν», είπε χαρακτηριστικά.  
 
«Όλα όσα βλέπουμε στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρι, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς» πρόσθεσε. 
 
Ο Μάικλ Φλιν είπε ακόμα πως «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».  
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian (29/11/21) o Μάικλ Φλιν, ο πρώτος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να χαρακτήρισε το QAnon «απόλυτη ανοησία» και «εκστρατεία παραπληροφόρησης» που δημιουργήθηκε από τη CIA και την πολιτική Aριστερά – παρά τις δικές του εκτενείς αναφορές στις θεωρίες συνωμοσίας  
 
Η συγκεκριμένη δήλωση του Φλιν αποκαλύφθηκε από τον Λιν Γουντ, δικηγόρο υπέρ του Τραμπ και υποστηρικτή του QAnon που κάποτε συμμάχησε με τον Φλυν.  
 
Σύμφωνα με την Guardian, οι οπαδοί του QAnon πιστεύουν στην ύπαρξη μιας μυστικής φυλής παιδεραστών κανίβαλων σατανιστών, όπου κυριαρχούν οι Δημοκρατικοί, εναντίον των οποίων μάχεται ο Τραμπ. Οι ακόλουθοι πιστεύουν επίσης ότι ο John F Kennedy Jr δεν είναι νεκρός και σύντομα θα επιστρέψει για να τους καθοδηγήσει. Το FBI θεωρεί το QAnon πιθανή πηγή εξτρεμιστικής βίας.  
 
Ο Φλιν απολύθηκε από έναν κορυφαίο ρόλο στις υπηρεσίες πληροφοριών από τον Μπαράκ Ομπάμα πριν γίνει στενός βοηθός του Τραμπ. Τοποθετήθηκε ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αλλά παραιτήθηκε μετά από λιγότερο από ένα μήνα, επειδή είπε ψέματα στο FBI για αλληλεπιδράσεις με Ρώσους.  
 
Ο Φλιν προσπάθησε να αποσύρει τη δήλωση ενοχής του το 2019 όταν η νέα του ομάδα υπεράσπισης υπέβαλε υπόμνημα, κατηγορώντας το FBI ότι παγίδευσε τον Φλιν με την παρακράτηση υλικού που ωφέλησε την υπόθεση, για να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την ενοχή του.  
 
Τον Νοέμβριο του 2020 ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.  
 
Τον Ιούνιο του 2020 ενώ υπηρετούσε ως σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, το 2016, ο Φλιν έγραψε ένα άρθρο στο οποίο χαρακτήριζε τον Φετουλάχ Γκιουλέν ως τον «Οσάμα Μπιν Λάντεν της Τουρκίας» και προέτρεπε την υποστήριξη των προσπαθειών της Άγκυρας για έκδοση του.  
 
Πηγή: In.gr
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά μην ξεχνάμε ότι το in.gr είναι ένα συστημικο νεοταξικό ΜΜΕ γι αυτό μετά τις δηλώσεις του Flynn ακολούθησε ένα ολόκληρο απόσπασμα στο οποίο επιχειρείται η αποκαθήλωση του Στρατηγού και η σπίλωσή του.... με μπόλικη λασπολογία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.