Σελίδες

16 Μαρτίου 2022

Μισθοφόροι ξεσπούν σε κλάματα: “Η Λεγεώνα χάθηκε – Οι Ρώσοι σκότωσαν ειδικές δυνάμεις απ’ όλο τον κόσμο”

Ρωσικό κτύπημα στην βάση Yavoriv – Βίντεο
 
 
Συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας αμέσως μετά το ισοπεδωτικό κτύπημα με 30 πυραύλους που δέχτηκε το “Κέντρο Εκπαίδευσης Yavoriv” γνωστό και ως “Διεθνές Κέντρο για την Ειρήνη και την Ασφάλεια” στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.
 
Ξένοι μισθοφόροι ξεσπούν σε κλάματα τονίζοντας πως υπήρχε κακή οργάνωση με συνέπεια οι Ρώσοι να τους “πιάσουν στον ύπνο” και να σκοτώσουν δεκάδες…  
 
Μάλιστα ένας μισθοφόρος αναφέρει πως η Λεγεώνα χάθηκε εντελώς…  
“Σκοτώθηκαν όλοι”
 
Ένας βραζιλιάνος μισθοφόρος τονίζει:
“Δεν ξέρω πως να το πω, υπήρχαν ειδικές δυνάμεις απ΄όλο τον κόσμο.  
Από την Γαλλία, απ’ όλη την Ευρώπη, Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Χιλή, Καναδά. 
Όλος ο κόσμος ήταν εκεί.  
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι σκοτώθηκαν όλοι.
Κατάφεραν να καταστρέψουν τα πάντα.
Δεν ξέρετε τι είναι να έχεις ένα μαχητικό από πάνω σου και να ρίχνει πυραύλους.
Δεν ξέρετε. Τελείωσε.
Η Λεγεώνα καταστράφηκε τελείως.
Eυχαριστώ τον Θεό που βγήκα εκ των προτέρων έξω”

 
Δείτε το βίντεο 
 
Γάλλος μισθοφόρος ξεσπώντας σε κλάματα αναφέρει πως το “στρατόπεδο διαλύθηκε ολοσχερώς” από την ρωσική πυραυλική επίθεση.
“Εδώ, η βάση μόλις καταστράφηκε, φεύγουμε. Μεταξύ των νεκρών είναι και οι φίλοι μου. Η βάση έχει καταστραφεί. Πρέπει να συνέλθω.
Η βάση μας, όπου υπογράψαμε στρατιωτικό συμβόλαιο με την Ουκρανία, μόλις καταστράφηκε. Ήμασταν δεκάδες, μόνο εμείς μείναμε. Υπήρχαν εκατοντάδες στρατιώτες σε αυτή τη βάση, Αμερικανοί.
Εκατό τοις εκατό κάποιος πούλησε πληροφορίες για τη βάση μας” 
 
Έρευνα ξεκινά η Βρετανία  
 
Η βρετανική εφημερίδας Independent επιβεβαιώνει το χτεσινό ρεπορτάζ του WarNews247 αποκαλύπτοντας πως τουλάχιστον “τρεις Βρετανοί πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν στην ρωσική επίθεση στην στρατιωτική βάση της δυτικής Ουκρανίας”.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βρετανικές αρχές διεξάγουν έρευνα μετά από τις αναφορές για δεκάδες νεκρούς σε πυραυλική επίθεση κοντά στα ουκρανικά σύνορα με την Πολωνία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ.  
 
Όπως είχε αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας από την επίθεση σκοτώθηκαν έως και 180 «ξένοι μισθοφόροι» και καταστράφηκε «μεγάλη ποσότητα» όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247 οι νεκροί τελικά ήταν πάνω από 200.  
 

4 σχόλια:

  1. OI MIΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ....ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΟΎΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ .... ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ...
    Η «διεθνής λεγεώνα» του "ανίκανου" Ζελένσκι, που δεν είναι άμοιρος ευθυνών.. Μισθοφόροι από εννέα χώρες στον ουκρανικό στρατό. 591 μαχητές από εννέα χώρες αρχικά έχουν καταταγεί, στη «διεθνή λεγεώνα» του Ζελένσκι από τις 3 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα άγνωστος ο αριθμός .... Και οι απώλειες, δολοφονίες και εκτοπισμοί αμάχων συνεχίζονται ... Αυτά τα αθώα θλιμμένα παιδάκια, στις αγκαλιές των δυστυχισμένων μητέρων τους, που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς, σε τι φταίνε;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ .... 20000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ....ΘΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ... Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι η αρχή του τέλους μας και ακόμη και ο ίδιος ο Θεός, θα μας εγκαταλείψει στην μοίρα μας, αφού εμείς επιλέξαμε αυτό τον κακοτράχαλο αμαρτωλό αδιέξοδο δρόμο...
    Και η Ρωσία λοιπόν προχωρά στην ίδια κίνηση στρατολογώντας μισθοφόρους από τις φιλικές προς αυτή δυνάμεις σε Λιβύη, Συρία κ.ά.
    Η Ρωσία άνοιξε 14 κέντρα στρατολόγησης μισθοφόρων στη Συρία στα εδάφη υπό τον έλεγχο του Μπασάρ αλ-Άσαντ, όπως Δαμασκός, Χαλέπι, Χάμα, Ράκκα και Ντέιρ εζ-Ζορ. Μετά από σύντομη προετοιμασία, οι μισθοφόροι θα μεταφερθούν στη Ρωσία μέσω της αεροπορικής βάσης "Χμεϊμίμ" με αεροπλάνα Tu-134 (έως 80 επιβάτες) και Tu-154 (έως 180 επιβάτες) στην αεροπορική βάση "Τσκαλόφσκι", στην περιοχή της Μόσχας.
    Μόλις προχθες ο Ρώσος υπουργός Άμυνας. Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε πως ακόμη τουλάχιστον 16.000 μισθοφόροι κυρίως από τη Μέση Ανατολή, δήλωσαν ότι θέλουν να πολεμήσουν στο ουκρανικό μέτωπο στο πλευρό του Ρωσικού στρατού.
    Αφρικανοί καταφθάνουν ως εθελοντές στο πλευρό των Ρώσων στον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας. Η μάχη ενδυναμώνεται με στρατό μισθοφόρων. Αποτελούν την πιο σκληρή μορφή εγκληματιών, που δεν γνωρίζουν από εθνότητες, ένοπλους ή αμάχους. Δρουν κατ’ εντολή όποιου πληρώνει και στο πέρασμά τους σκορπούν τον θάνατο. Δια την των χρημάτων (και ξένων εδαφών) κτήσιν πάντες οι πόλεμοι γίγνονται.
    Και επειδή μερικοί αποδέκτες μας, με ερωτούν με ποιανού το μέρος είμαι, δηλώνω ξεκάθαρα ότι καταδικάζω ΟΛΟΥΣ τους ενόχους και συναυτουργούς, που προκαλούν πόνο και καταστροφή σε αθώους, όπως αυτό, που βίωσε η Ελληνική Κύπρος το 1974, αλλά και εγώ. Γλυκύ δ᾽απείρῳ πόλεμος. (Ο πόλεμος φαίνεται γλυκός σ’ αυτούς που δεν έχουν την εμπειρία του).
    Bellaque matribus detestata.
    –Πόλεμος, μισητός από τις μητέρες.
    ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ....
    Κύριε, δώσε και σε μένα τον ταπεινό αμαρτωλό ένα εργαλείο της ειρήνης και της αγάπης σου.
    Όπου υπάρχει πόλεμος, φέρε μας ειρήνη,
    όπου υπάρχει μίσος, σπείρε αγάπη,
    όπου υπάρχουν ασθένειες ίαση δώσε,
    όπου υπάρχει πόνος, χάρη θεϊκή,
    όπου υπάρχει αμφιβολία, πίστη,
    όπου υπάρχει απελπισία, ελπίδα,
    όπου υπάρχει σκοτάδι, φως,
    όπου υπάρχει θλίψη, χαρά,
    όπου υπάρχει σκλαβιά, φέρε ελευθερία.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ... νάτο το ΝΑΤΟ κ. Ζελένσκυ, έρχεται να σε βοηθήσει ... Η σκλαβωμένη Κύπρος καρτερά σχεδόν μισό αιώνα ...., τους δόλιους συμμάχους να την βοηθήσουν...Και σε εμάς ήρθαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι άσπονδοι, εκμεταλλευτές και τους πιστέψαμε, αλλ΄ ουδέν έπραξαν ποτέ... Στερνή σου γνώση , να την είχες πρώτα ... και εσύ....

    Η Ιστορία λοιπόν δεν είναι τίποτε, άλλο παρά η αφήγηση, για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της εξουσίας έχουν χρησιμοποιήσει, για δικό τους όφελος το αίμα και τα αγαθά του ανθρώπινου γένους. Thomas Sowell. Νέγρος ήταν ο άνθρωπος και γνώριζε πολύ καλά τι έγραφε....

    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιλέξαμε μια αντικειμενική λογική άποψη, φίλου διαπρεπούς συγγραφέα.

    Αγαπητέ μου Α.Α, για το δεύτερο μέρος δεν έχω να πω τίποτε. Συμφωνώ απολύτως. Για το πρώτο βλέπω ότι έχουμε μπει σε έναν ψυχολογικό πόλεμο εντυπώσεων. Η Δύση επιδιώκει να νικήσει σε αυτόν τη Ρωσία, με την οποία δεν θέλει να εμπλακεί σε θερμό πόλεμο. Προφανώς δεν την βλέπει όπως τη Σερβία... Νομίζω ότι στο επικοινωνιακό μέρος κυριαρχεί πλήρως η άποψη Βατικανού, ΗΠΑ και ΕΕ. Η λογική σήμερα στη Δύση είναι ότι γίνεται πόλεμος, υπάρχει εισβολή σε κυρίαρχη χώρα και επομένως όποιος έχει άλλη άποψη λυντσάρεται δημοκρατικά, επειδή είναι με το μέρος του δολοφόνου, του τρελλού Ρώσου. Ελάχιστα έχουν ακουστεί για την αιτία της εισβολής. Μία άποψη είναι του Ζελένσκι, ότι πρέπει οι Ουκρανοί να αναθεωρήσουν τη σκέψη τους για ένταξη στο ΝΑΤΟ, αφού οι χώρες - μέλη του τους βοήθησαν από μακριά, αλλά ουσιαστικά δεν τους βοήθησαν... Η άλλη ήταν του Μπάϊντεν, ότι ο Πούτιν μίλησε για Ιστορία και τους δεσμούς Ουκρανών και Ρώσων, που για τους Αμερικανούς είναι πράγματα που δεν καταλαβαίνουν... Η τρίτη γράφεται σήμερα στην "Καθημερινή" από τον Μαγκλίνη, ότι ο πόλεμος είναι πολιτισμικός, ότι δηλαδή η Δύση θέλει να προωθήσει τη δυτική κουλτούρα στους Ορθοδόξους Ουκρανούς και επειδή οι Ρώσοι δεν μπορούν να αποτρέψουν ειρηνικά αυτή τη διείσδυση, το κάνουν με τα όπλα...

    Όσοι ασχολούνται με το Ουκρανικό ζήτημα προβάλλουν τα θύματα, που συγκινούν όλους μας, ιδιαίτερα όταν είναι παιδιά. Υπάρχουν και αντιφατικές πληροφορίες. Από τη μία χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες νεκροί και συνωμοσία εναντίον του Πούτιν στη Ρωσία, και από την άλλη εκατομμύρια πρόσφυγες Ουκρανοί στην Πολωνία και απειλείται το Κίεβο... Πώς να ξεχωρίσεις - ακόμη και στην εικόνα - το αληθές από το κατασκευασμένο; το τωρινό από το παλαιότερο; το μερικό αληθές, από το γενικό αληθές;

    Όσα σου αναφέρω με κάνουν επιφυλακτικό στο γράψιμο, μέχρις ότι καταλαγιάσει η καταιγίδα και μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν χρωστώ σε κανέναν τίποτε και αισθάνομαι ελεύθερος. Δεν είμαι ούτε με τον Πούτιν, ούτε με τον Μπάϊντεν και τον Πάπα, είμαι με την αγαπημένη μας Ελλάδα και με την αλήθεια.

    Τελειώνοντας να σου γράψω ότι από τα πράγματα φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν βιάστηκε να εντάξει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και οι σύμβουλοί του δεν υπολόγισαν την δυναμική αντίδραση της Ρωσίας.

    Αυτές είναι οι πρόχειρες σκέψεις μου αγαπητέ μου φίλε.

    Να είσαι καλά.
    ΧΧ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Ανώνυμος ΑΑ
    16 Μαρτίου, 2022 12:54

    ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
    [[ OI MIΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ]]
    Η ΔΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Κ ΙΣΩΣ Κ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ....ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ [[ “Διεθνές Κέντρο για την Ειρήνη και την Ασφάλεια” ]] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Κ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ;;;;
    ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Κ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΤΙΛΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ.
    ΠΑΛΙΑ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Κ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ''ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ'' ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ;;;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΠΑΤΡΙΔΕΣ Κ ΨΥΧΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ.
    Κ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.